Vår ängel

Bion ja, Solen i ögonen, en film om Lars Winnerbäck... En dokumentär som spelades in under turnén i somras. Det var lite fåordiga intervjuer med Lars, bakom scenen och en hel del låtar. Upptäckte att det finns en viss kontrast mellan hans emotionella texter och hans sätt att använda språket där jämfört med hur fåordigt han uttrycker sig i intervjuerna. Men han kan få suga liv i min halspulsåder och jag kan värma honom i natten iallafall. Promise. Lars har gått varm i winamp hela helgen.
Helsingborg 10/7 - 1630

Min helg

Har haft en galet bra helg här i Stockholm! I fredags åt jag, Jennie och Julia middag på Mamas & Tapas, som hade asbra tapasrätter fulladdade med vitlök. Sköjdes ned med en kanna sangria och avnjöts i trevligt sällskap med Maria och David. Sedan gick vi vidare till Lemon där vi dansade oss svettiga till schlager, schlager och lite mer schlager. Kl 01.15 var det dock så sjukt mycket folk att man varken hade någon luft att andas eller någonstans att sätta fötterna så då gick vi faktiskt hem. Dagen efter var det shopping på schemat. Köpte mest smågrejer som strumpbyxor, örhängen, en kofta och en klänning. Sedan gick vi på bio (som får ett eget inlägg senare..), hem och åt middag och förfestade till midnatt. Utekvällen startade med en supergod hallon-smörkoladrink på Bauer innan vi mötte upp Julias syrra med vän och Jennies arbetskamrat med vänner på Snaps på Medborgarplatsen. Kul kväll som vi aldrig ville ta slut, jag och Jennie gick och lade oss kl 07.10... Idag: trött, glöggmys på Gärdet och lite julmarknad på Grönan. Imorgon har jag hela dagen för mig själv, så då blir det lunch med Niklas och mer shopping!

Finanskrisens offer?

Hade ju en jobbintervju inbokad imorgon bitti. I eftermiddags ringde han som ansvarar för rekryteringen och meddelade att företagsledningen bestämt sig för att omstrukturera och givetvis då inte tillsätta den tjänsten som jag sökt. Så slutade alltså det här eventuella äventyret... Däremot var de fortfarande intresserade av mig och lovade att kontakta mig igen när en ny tjänst ska tillsättas, vilket kommer att ske om 4-5 månader. Om jag är bitter? Nej, faktiskt inte. Jag kan med lättnad skjuta upp den här karusellen ett halvår, avsluta mina studier, få lite mer erfarenhet och praoa som stockholmare lite till. Men det är klart att de hade kunnat bestämma sig lite tidigare än 17 timmar innan intervjun.


Iväg!


Här är jag i helgen och det är utlovat snöfritt till skillnad från Luleå!


Faktiskt en ganska kul stund på löpbandet, 19,67 kr

Imorse när jag vaknade hade vi 10 nya fräscha centimetrar snö på marken. Ingen väg var plogad och jag skulle försöka hinna till spinningen kl. 08.00. Efter att ha försökt att cykla (pucko...) så vände jag om och tog bussen istället, med resultatet att jag var på gymmet kl.08.07 och missade spinningen. Det blev det förbannade löpbandet istället, men imorse gick det bättre än igår. Jag kutade på i en halvtimme till tv-versionen av Rix morgonzoo och det var faktiskt rätt trevligt. Eftersom jag reser bort nu resten av novembers dagar så kan jag även utvärdera månadens träning som slutade på 15 pass á 19,67 kr st. Att träna 15 dagar av 30 är ju när man tänker efter ganska så bra, varannan dag då. Jag försöker träna oftare än så, men så kör saker ihop sig och det kanske blir tre träningsfria dagar i sträck ibland... Huvudsaken är att man tar sig dit igen, inte tappar rutinen och tycker att det är kul!

Tack gud och statistikläraren!

En stor sten har fallit från mitt hjärta och landat i mitt betygsdokument! Såhär ligger det till: våren 2006 läste jag statistik. Klarade alla moment i kursen och ägnade den inte en tanke när väl kursen var slut. Efter ett tag så märkte jag att den fortfartande låg kvar som pågående kurs i systemet, och jag tänker att det är väl bara att fixa det när jag tar examen. Alla moment var ju som sagt klarade. Sedan upptäcker jag nu i höst, att ett moment inte registrerats och det är därför kursen fortfarande pågår för mig. Jag saknade alltså tre poäng från en kurs jag inte läst på 2,5 år. Mission: Övertyga lärare om att jag faktiskt gjorde de där quiz-övningarna våren 2006 utan några som helst bevis. Och idag: mission accomplished! Jag har fått poängen registrerade!

En deprimerande stund på löpbandet, 21,07 kr

Om inte gruppträning fanns så skulle jag aldrig besöka ett gym. Never! Idag hamnade jag rätt fel, fick inte biljetter till spinning kl 18.30, inte till core kl 19.00. Tänkte egentligen vänta på bodypump kl 19.30, men efter att ha försökt slå ihjäl tid i det deprimerande konditionsrummet (spelar ingen roll att det finns 8-kanals lcd-tv!) så ville jag helst gå och hänga mig alt. cykla hem och göra nåt vettigare. Så då gjorde jag det. Imorgon blir det nya tag i gymmet, morgonspinning! I grupp, yes!

Min dag

Min dag är jättelång idag! Har suttit i skolan sedan kl 09.00 och jag räknar med att vara hemma igen just innan kl 21.00. Hittills har timmarna faktiskt rört på sig i ett lagom tempo. Vi har suttit och stirrat på uppsatsen i 7 timmar. Känns som att vi börjar ro iland största delen av teorikapitlet nu. Och nu väntar jag på ekonomsektionens stämma, där jag i egenskap av kvinnlig deltagare i valberedningen måste delta. Tänk Laila Bagge i Idoljuryn så förstår ni min position. Okej, jag själv är inte så lik henne men det finns fan tydliga anders bagge/ botox-andreas drag hos båda mina manliga kollegor ... som jag tyvärr inte har några bilder på!

Bloggchock!

Jennie har börjat blogga. Galet, men tydligen sant! Jag har läst första inläggen och måste säga att hon sköter sig bra. Jag skulle säga att hon hittat en perfekt nivå på där hon censurerar sitt liv ganska lagom, kallar festande för "utbildning" och "middag" och sådana grejer. Så här kommer ni alltså senare att få läsa om min utbildningshelg med medföljande middagar hos fröken Lundgren i Stockholm.


Denna bild är tagen utbildningskvällen som slutade i 6 veckor med gips. För mig alltså...

Spinning 22,69 kr

Både jag och Fredrik var tvungna att gå upp kl 06.00 imorse. Han skulle på brandövning på jobbet och jag hittade ingen passade tid att träna förutom kl. 07.00. "Nej till livet!","mmm..." var våra första ord till varandra imorse, men så får man säga så tidigt på morgonen. Nu är klockan lite mer och jag tog mig utan större problem genom vintern med cykeln, uthärdade ett spinningpass, duschade och sminkade mig och nu sitter jag i biblioteket med bibliofikets nya uppfinning "frukostpåsen". En kaffe, en Yoggi drömyoghurt, en bravojuicefestis och en macka för 30 pix. Helt okej måste jag säga.

Om du läser detta..

Elin Holma, vill du vara så vänlig att klicka här.

Grattis!


Idag fyller min farfar 80 jordsnurr, men han är pigg och fräsch ändå. Tror han hade fått sig lite vin till maten när jag pratade med honom ikväll. Nice. Farfar är alltså han i vitt- hår och skjorta.

Spinning+core 24,58 kr

Return of Sofie... Hårdaste instruktören har gett oss en paus, lite träningsfrid när hon var hemma och födde barn en sväng. Men nu är hon tillbaka, sju veckor efter nedsläpp så är hon i drömform igen. Hon är stark som en jävla elitsoldat och hon vägrar acceptera att alla passdeltagare inte är det. Det är 100 % mjölksyra i en timme med henne. Puh. Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Lite kittlar såklart självplågarinstinkten, men en liten drickpaus mellan låtarna på spinningen hade jag kunnat gå med på.

Vinter 2.0

Inatt kom vintern tillbaka. Snöstorm hela natten. Usch och fy och blä. Tur att jag har laddat upp med allvädersstövlar a la dagis, för de behövdes idag. Tackar min lyckliga stjärna att det inte var nu i helgen som jag skulle till Sthlm. Hade inte velat flyga i det här vädret.
 
Förra vintern i Kronogård

Söndag och Mackan

Har letat usbkabeln till digitalkameran ungefär överallt nu men hittar den inte! Den är som en liten mask som kryper iväg lite hur den vill, för man hittar den aldrig där man lämnade den sist! Får leta vidare när jag är lite piggare. Har varit på stan idag och varit i Smedjan och tittat på Markus Fagervall tillsammans med hundratals småtjejer och en lyrisk Elin som ville ha tuttarna signerade. Kön var dock för lång så vi gick och fikade istället, så var det med det.

30-årsfesten

Festen igår var superkul! Maten var lovely, bålen var stark, Sandra rökte som en borstbindare, alla var jättetrevliga och jättefulla! Tur att jag blev irriterad på Fredrik som började rycka på axlarna åt allt jag sa (ett bra fylletecken) när jag försökte ha ett deeptalk, och därför valde att vi skulle gå hem. Annars hade jag nog suttit där i ett hörn med en plastmugg vargtass fortfarande. Bilderna ser förjävliga ut, men jag lägger upp de senare.

Spinning 26,82 kr

Var pigg och fräsch genom hela spinningpasset, men nu efteråt känner jag mig seg. Inte alls sugen på att åka in till stan, och ännu mindre lust har jag till att städa. Blä! Har iallafall hittat två alternativa outfits för ikväll som känns lagom casual. Nej, här kan jag faktiskt inte sitta. Upp och iväg!


Äntligen lördag!

Igår morse tyckte jag verkligen att det började bli dags för helg. Mina ögon var som rullade i ett sandtag och jag var inte alls sugen på ännu en dags uppsatsskrivande. Men sen blev det faktiskt en bra dag. Vi fick klartecken från hälften av intervjuobjekten och ännu en till verkar vara på gång. Känns jättebra då uppsatsens kvalitet i mångt och mycket faller på vilken empriri man har. Så gick alltså den dagen oxå och nu är det den där lördagen som jag väntat på. Och ärligt talat känns den bara marginellt bättre än fredagen. Ska iväg till gymmet snart, sen väntar en hektisk dag som bland annat inkluderar städning eftersom Fredriks hade det goda omdömet att bjuda hem ett par på fördrink (eller vad det heter när man förfestar två par) innan vi ska på 30-årsfest. Jag har heller ingen aning om vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha hår, naglar, smink... Men det kommer säkert att bli kul ikväll, det betvivlar jag inte!

Solen i ögonen

Jag och Jennie måste ha en ängel som vakar över vår vänskap. Han heter Lars Winnerbäck och just den helgen som jag ska ner till Jennie så svänger han ihop en film om sig själv och placerar premiären just då. Vi kan ju kalla det timing.


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Sandra.
Jag lyssnar på... Ljudböcker. Varje kväll innan jag somnar, vart jag än går eller cyklar, när jag lagar mat. Helst inlästa av Katarina Ewerlöf.
Jag mår bäst när jag... äter och tränar bra, och dricker gott vin.
Den bästa krogen heter... Här i Luleå är det Invit, trots skamlösa priser.
Jag pratar... En hel del. Finns det andra sätt att få luft?
Min bästa vän(ner) är... både gamla och nya, alla lika grymma!
Min första riktiga kyss... gav mersmak.
Jag avskyr när folk frågar... om jag har körkort.
Kärlek är... om inte allt så otroligt viktigt. Den första galna kärleken och den mer avslappnade trygga old love är båda lika sanna och härliga.
Jag är hemligt förälskad i... Killar med hockeyklubba/hammare och spik/gitarr en sen efterfest... Klysch-VM, jag vet, men jag har aldrig kallat mig svårflörtad.
Min mobiltelefon är... rosa och lite knäpp efter ett juicebad i somras.
När jag vaknar på morgonen... förbannar jag livet, men snoozar aldrig.
Innan jag går och lägger mig... förvandlas jag till en fyraåring som är skitsur och grinig.
Just nu tänker jag på... vart livet har tänkt föra mig och när samt D-uppsatsen
Homosexuella är... människor som gillar människor av samma kön.
Blondinbella är... ett skal i lyxförpackning.
Jag vill verkligen... att mina "hyresgäster" flyttar ut snarast.
Ikväll ska jag... ligga i soffan och ta det otroligt lugnt innan jag packar träningsväskan och kryper i säng.

Bodypump 29,50 kr

Perfekt att träna mitt på dagen! Kändes kanske lite segt just då men fan så skönt nu ikväll att bara glida hem, förbi köket och nu kan jag ligga i soffan hela kvällen. Hade med mig min nystartade träningskompis Cleve även idag och han klarade passet hyfsat galant. Ska dock bli kul att se honom ta trapporna imorgon. Första passet bodypump brukar ju framkalla en träningsvärk utan dess like, det spelar egentligen ingen roll hur lite vikter man lastar på.

Igår och idag

Igår var det cesarsittning. God mat, den bästa någonsin av de sittningar jag varit på. Underhållningen som var riktigt bra förra året var i år obefintlig. Om man inte räknar de spexiga toastarna som var utklädda till gurkor, och Strömbackaskolans estetisk danstjejer. Sedan var det ju modevisning oxå, med kläder från Myrorna. Företagskontakterna haglade inte direkt, även om jag satt bredvid nåt företag som hade intern firmafest. Hällde iallafall i mig några glas vin och känner mig lite seg idag även om jag låg snällt i sängen redan 00.30. Nu blir det bakisbodypump vilket ändå brukar gå rätt bra. Att vara lite mjuk i mulskerna är bara bra!

Elva veckor senare

Biceps: 27,3 cm (28,7 cm)
Rygg: 74,9 cm (80,1 cm)
Midja: 68,9 cm (75 cm)
Mage: 79,9  cm (86,3 cm)
Stuss: 86,29 cm (90,3 cm)
Lår: 48,1 cm (46,7 cm)

After work

Ikväll bjöd ju som sagt Öhrlings PWC in till after work och ni kan ju gissa vilka som stod först på gästlistan. Jag och Elin, of course. Trevlig kväll, även om den tog slut på ett abrupt sätt, kl. 20.10 fick alla gäster för sig att storma ut ur lokalen utan förekommen anledning, ingen hann dricka kaffe eller någonting. Två glas rött, lite tacos (alltid tacos när det är bjudmat!) och några knutna kontakter (inte för mig dock som helt saknar planer på revisorsyrket, men Elin tog iallafall ett myrsteg närmare sin dröm) senare var jag ändå rätt nöjd. Sådana här trevligheter är man inte bortskämd med en tisdag! Min lååånga dag har för övrigt passerat helt smärtfritt. Skönt!


I somras praktiserade vi som bekant också after work...

Spinning 32,78 kr

Imorse var det inte sådär jättekul att gå upp kl. 6.00. Det är i och för sig alltid en plåga, men idag känns det som att det kommer att bli en lång dag. Spinning på morgonen, D-uppsatsplugg på förmiddagen och några timmar på eftermiddagen, valberedningsarbete (intervjuer) och sedan bjuder Öhrlings PWC in till after work där vid 18-tiden. Kan bli en rätt så rolig dag ändå. Och spinningen gick bättre än väntat. Kände mig trött i benen efter passet igår och långpromenaden på kvällen, men jag överlevde med marginal.

Har man tur så får man kanske i sig ett glas rött ikväll. Eller en cider åtminstone.

Spinning+core 36,88 kr

Nu har jag lite träning att redovisa i efterhand. Det är lite busy life just nu (till skillnad från annars då?) så jag hann inte igår. Men träna gjorde jag och Cleve iallafall. Då det var januari senast han var på gymmet ska det ska bli kul att se honom krypa uppför trapporna idag och imorgon. Jag misstänker närvaro av en viss träningsvärk. Själv var jag som vanligt efter en träningsfri dag, pigg och fräsch.

Att äga en fotomin del 2Fotominsfenomenet ni vet. Askul är det, förutom att min egna fotomin är att se ut som ett thailändskt vattenlik a la Beck. Denna fotomin har jag valt att kalla Pussmun 2.0 och är en tribute till Elins fantastiska sammanbitna läppar. Och det konstiga är att hon faktiskt oxå har jättefina tänder- kolla bara!

Sällsynt bild på gaddarna.

Om två veckor mina vänner...


Om mindre än två veckor ska jag ner till Stockholm för att träffa Niklas, Julia och Jennie som övergett norr för söder. Pratade med Jennie idag och hon lovade after work, shopping och julmarknad på Skansen! Dessutom ska jag på anställningsintervju. Kul kommer det att bli!

Moonless night


Det här är det absolut grymmaste nagellacket! 29 kr kostar det och jag målade två varv förra fredagen och målade på ytterligare ett varv i onsdags. Resultatet? Håller som berget fortfarande. Har fan aldrig varit med om dess like.

Söndag

Lite lugn och ro och tid att tänka. Och tvätta. Var precis vad jag behövde och vad jag fick i helgen. Idag blir det lika lugnt såklart, det blir det väl alltid på en söndag? Lite promenad ska det bli, men jag tror jag hoppar träningen i eftermiddag. Min rumpa är tydligen sur över bakisträningen igår så den får väl vila idag då. Dessutom har Cleve och jag gjort en överenskommelse om träning på dagtid, som en paus i uppsatsskrivandet. So I better be in shape på måndag. Och det är ju perfekt med dagtidsträning, särskilt denna vecka som har en del kvällsaktiviteter i sitt sköte.


Bodypump 36,89 kr

Hurtig värre har jag varit idag! Efter att ha spenderat fredagskvällen med afterworkbuffé, vin och cigg så studsade jag upp (okej, krälade kanske beskriver det bättre) kl 9.00 imorse. En timme senare var jag och Fredrik ute och promenerade med Oskar och Wilma, jag svängde av efter 50 min för att gå på bodypump. Och efter passet gick jag hem igen, en halvtimmes promenad. Nu antar jag att jag har tagit igen min sunda förmiddag, för vi har ätit hemgjord pizza till middag och nu dricker vi lite glögg!

Spinning 42,14 kr

Satt i arbetsintervju hela kvällen igår så träningen blev lidande. Det verkade iallafall som att intervjun gick väldigt bra.  Imorse var jag iallafall tillbaka på gymmet igen och det kändes lovely. Min inbillningsförkylning verkar inte blomma ut, och det är himla skönt. Jag behöver min ork som den är, tack. Även om jag som gammal nässpraysmissbrukare är lite sugen på att prova den nya sprayen som både motverkar nästäppa och rinnsnuva. Kan det verkligen funka? Well, jag lär ju knappast klara mig undan förkylning hela vintern, så mina frågor kommer nog snart att stillas.

Nervöst!

Anställningsintervju via telefon och bokföringstest på nätet. Så ser min kväll ut. Hoppas ni får en mindre nervpåfrestande kväll! Själv är jag redo att självdö av nervositet ganska omgående. Det konstiga är att jag är lika nervös för att det ska gå bra som för att det ska gå dåligt.


Jaha.

NOOOOOO! SNOOOOOOW! Vaknade, tittade ut och insåg att vintern kommit till Luleå över natten. Snö! Massor, sådan snö som inte kommer att smälta bort. Jag hatar snö och tycker enbart att det innebär ett halvårs pulsande, men jag misstänker att någon annan kommer att uppskatta detta när han slår upp sina morgontrötta blå.

Snor i stora lass

Usch, jag fruktar det värsta. Förkylning på ingående! Cleve som varit utomlands en vecka fick såklart med sig den obligatorsika charterförkylningen hem och nu har han suttit och småsnorat och harklat sig bredvid mig i två dagar. Så med min tur så kommer jag väl att vara död i influensa lagom till helgen. Har känt mig lite yr, trött och illamående två kvällar i rad nu. Ikväll tänkte jag försöka kurera mig med lite glögg. Fredriks älskade innebandy är inställd så då blir det väl glöggmys istället.


Tio veckor senare

Biceps: 27,3 cm (28,7 cm)
Rygg: 75,4 cm (80,1 cm)
Midja: 68,5 cm (75 cm)
Mage: 79,6  cm (86,3 cm)
Stuss: 87,2 cm (90,3 cm)
Lår: 48,5 cm (46,7 cm)

Ja, alltså inga dramatiska förändringar, förutom att jag nu gått ner en tiotalssiffra på alla de kritiska områdena rygg, midja, mage och stuss. Från 80-nåt till 70-nåt till exempel. Det är ju kul, men det går sjukt sakta. Beror på att jag äter mer kolhydrater nu än förra hösten. Jag äter väl i princip vad som helst. Skulle och borde absolut skärpa mig på den fronten.

Kunskapstörstande ekonom?

Herregud, de ringde mig idag från det där jobbet jag sökte och verkade väldigt angelägna att jag skulle komma på intervju, typ helst imorgon. Egokick och panik alltså! Men som en positiv panik ändå... Kanske behövde jag precis det här.

Spinning 49,17 kr

Hela världen har ett litet islager på sig nu så jag är glad att jag slipper halka iväg till gymmet ikväll. Cyklade i regn imorse istället. Och sen i svett inomhus. Jag svettas som en hel karl när jag tränar, det är helt otroligt. Men desto mer vältränad desto svettigare, hävdar ju vissa. Jag tycker att även fetton brukar vara svetton så jag vet inte om det stämmer.


Lördag


Bodypump 59 kr

Tog en liten bloggpaus igår och var allmänt deppig. Livet är en hagga mot mig just nu. Idag känns det dock lite bättre, särskilt när jag har drogat lite endorfiner på gymmet. Det är faktiskt sjukt bra effekt på träning. Har sovit asdåligt i natt, det var tydligen en sak att sova i helvetet när jag druckit alkohol än när jag inte gjort det. Och nu är det inte helg längre so I better get used to it...


Vadå halloween förra helgen?

Nu kör vi maskerad!

Första natten avklarad!

När jag var liten så var det verkligen en plåga att sova. Jag skydde nätterna som pesten eftersom det fanns så jävla mycket att vara rädd för. Först var det spöktimmen med start kl 00, vaknade jag kring den tiden så var det bara att ligga vaken i skräck till kl 01. Sedan såg jag nåt program om att spöken, där jag fick veta att de flesta spöken visar sig kring 02-tiden på natten. Tack som fan, då fick jag en ny tid, plus att jag hade kvar övertygelsen om att spöktimmen oxå var en kritisk timme. Jag var rädd för spöken och flugor och stormar och bränder och inbrott och zzzz..... Men inatt har jag sovit i ett sovrum som jag vet är angripet av löss. Och med tanke på att jag sov till kl 09.40 så gick det tydligen ganska bra.

Fredagskäk


Den här tacogratängen med fläskfilé gjorde jag ikväll. Rätt så gott blev det, det tyckte även Fredrik även om han såklart ansåg att det var slöseri med fläskfié att använda det i en tacogratäng. Det ska vara kött å potatis, ni vet... Receptet har ni här

...

Jag har sökt ett jobb idag. Och det ligger inte i Luleå. Spännande va? Jag kan ju istället återkomma när jag har fått det.

Förresten, kolla på den här "filmen". Svårt att avgöra om det är VM i felstavning eller en reklamfilm som uppmanar till att söka till ekonomsektionens olika styrelseposter...

Hälsa på?

Nu är jag tillbaka i lägenheten igen. Såhär ligger det till. När vi var i Linköping och hälsade på i de fantastiskt fina studentlägenheterna så fick vi med oss några vägglösskompisar hem. I de lugnaste vatten finns det fulaste fiskarna... Nu har en saneringsfirma varit här och sprutat gift och det är tänkt att de små liven ska dö. Men för att de ska komma fram ur sina vrår bakom lister och sängbrädor så krävs det att det finns mat på plats. "Maten" i det här fallet är alltså vi! Levande lockbeten som måste sova i den här lusgrottan så att lössen vädrar kött och kommer fram och blir utsatta för giftet och kolavippar. Känns som att jag befinner mig mitt i en skräckfilm. Så jävla vidrigt. Ni kan ju gissa om det kliar och kryper över hela kroppen just nu...

Spinning 73,75 kr

Bytte träningen igår mot fika på stan med Elin och Sara och sedan glöggkväll med Fredrik. Helt oförsvartbart, jag vet, men vad fan. Idag krälade jag mig iallafall motvilligt upp på spinningcykeln, man tränar verkligen med motstånd när man har gymmet på andra sidan stan! Jag hade iallafall ett nytt träningslinne och sportBH på mig om det nu kunde fungera som en motivationshöjare. Kan rekommendera Nikes nya ribbade linnen som finns i massa snygga färger och håller formen skitbra. Bra sportBH till grymmaste priset 200 pix har Stadiums egna märke Soc. Kan verka lite klen då det bara är en top utan byglar och grejer men mina D-tuttar håller sig då på plats (även vid andra aktiviteter än spinning).  Äsch, nu hittar jag ingen bild på stadium.se...

Maskerad!

Det hände faktiskt en bra sak idag! Jag blev bjuden på fest i helgen av Anna, maskeradfest tillochmed! En försenad haloweenfest alltså, och det kändes faktiskt inte jobbigt utan kul! Det roliga är att jag aldrig har druckit alkohol med den kvinnan, utan när vi var unga och beskedliga vänner på högstadiet drack vi väl typ festis.. En annan kul grej är att hennes läkarstuderande pojkvän Charlie oxå kommer upp och jag är rätt så nyfiken på honom. Men vad ska jag då klä ut mig till? Det blir väl nåt slampigt och horigt såsom många tjejer älskar att klä ut sig av någon anledning ... "Du kan ju se ut som en five dollar ho, alltså som en vanlig kväll på krogen" som Fredrik föreslog. Skönt att vi har en så avslappnad dialog så slapp jag slå honom.

Bodypump 98,33 kr

Träning är jävla bra alltså! Man åker dit och är ett åskmoln, man fortsätter blixtra hela träningen vilket är bra för man kan lasta på vikter man knappt vågat drömma om tidigare och sen blir man glad! Eller iallafall avslappnat trött och sådär "whatever det löser sig säkert".  Det tycker jag är om. Enda gången man altså ångrar att man for till gymmet är när man blir vrålsjuk direkt efter att man klivit av spinningcykeln. Och sånt kan ju vara svårt att veta i förväg.

Mitt liv som butterbulle

Mitt humör når nog sin absoluta botten idag och jag är riktigt bitter och förbannar det här året som går till historien det enskilt jävligaste året. Råna mig, stympa mig, fyll lägenheten med skadedjur, ge mig två uppsatser att skriva och ta ifrån mig mina vänner. Great! Nu ska jag ta min sura uppenbarelse och kräla till gymmet, men först tänkte jag gratulera one of my favourites som fyller år idag: Grattis Jennie! Hoppas din dag är bättre än min, hoppas den är minst lika bra som en julikväll på färjan...

SATC-filmen

Hyrde Sex and the city-filmen i söndags och ikväll var det dags att bänka sig. Hade gåshud de första fem minuterna då jag insåg hur mycket jag älskar SATC och hur sjukt sentimentalt det känns att det är slut. Jag hade nog kunnat sitta och kolla på när Carrie skurar badrummet och ändå älskat det! Filmen var inte lika bra på svärmors lilla tv som den var i biosalongen med Elin och Jennie och lite skön blandning i spritemuggarna och Fredrik var inte riktigt lika lyrisk som mina kära lipsillar, men den är ändå gåshud bara för att det är SATC...

Löpning vs. spinning

Wow, Fredrik är ute och springer! Igen! Jag är galet imponerad av att han verkar komma igång. Han brukar ha sina korta perioder ibland, så jag vet inte varför denna gång känns annorlunda... Men jag tror att han tycker att det är rätt kul, av någon konstig anledning. Själv hatar jag löpning. Känns helt jävla meningslöst om man inte har bråttom till bussen. Hellre cyklar jag uppför ett imaginärt berg på en stillastående cykel inomhus.

Nio veckor senare

Biceps: 27,3 cm (28,7 cm)
Rygg: 76 cm (80,1 cm)
Midja: 68,2 cm (75 cm)
Mage: 81  cm (86,3 cm)
Stuss: 87 cm (90,3 cm)
Lår: 47,2 cm (46,7 cm)

Uggling

Äntligen lite uppkoppling! Blåser det åt rätt håll kan jag komma in på grannens trådlösa nätverk... Trist att sitta och uggla i ett hem som inte är ens eget. Fredrik är hos Nicke och kollar hockey och jag som brukar tycka att det är ganska lovely att vara själv en kväll känner mig uttråkad. Har läst några artiklar ikväll och det börjar kännas färdigpluggat för dagen. Hade första träffen med handledaren idag och han köpte min idé (1. det var jag som kläckte den, och 2. Cleve låg på beachen på Teneriffa medan jag presentade den så han får fan ingen ära) och det känns ju faktiskt bra. Då återstår det bara lite skrivande då så är D-uppsatsen i hamn...

Spinning+core 147,50 kr

Jag har en behaglig vecka framför mig. Inga grupparbeten, inga "vi träffas kl 9.00 i biblioteket", inga föreläsningar ens! Bara en vecka med mig själv och ett lass vetenskapliga artiklar. Och de kan jag läsa när jag vill. Så nu har jag till exempel kunnat träna mitt på dagen! Galet va? Passar väldigt bra nu när jag har rätt långt till gymmet från vårt tillfälliga boende. Och nu ska jag alltså återgå till artiklarna, har en 17-sidig historia om Corporate Social Responsibility på gång!


Bodypump 295 kr

Det var faktiskt igår som jag tränade, men eftersom jag har begränsad tillgång till internet så blev det inget bloggande igår. Och idag blir det garanterat ingen träning... igår var det fest för Sara som fyllde år och det var jättekul förutom att jag fick en sån där jobbig fylla som sätter sig på balanssinnet och i princip enbart där. Idag har jag varit ganska bakis och galet sugen på skaldjur! Fråga mig inte varför, men jag brukar ha lite speciella cravings dagen efter... pizza eller hamburgare is not enough!


RSS 2.0