Jag vet inte vad som hände...

Jag tappade allt. Försöker promenera varje dag, minst en timme... och idag har jag bokat aerobics kl 16. Jag kämpar, men min motivation är död. Jag vet inte vad som hände.


Sen sist...

Det har varit påsk, och jag har inte ätit ett enda ägg... otroligt! Däremot har påsken äntligen fått ett värde för mig och det känns otroligt bra! Vi har ju alla våra traditioner, som jul och så, men påsken har alltid varit ett svart fält för mig. Ingen påsk har varit den andra lik, förutom att alla varit förbannat tråkiga och meningslösa. Men den här påsken var fantastisk, det är redan en tradition för mig. Det måste vara en tradition, jag måste få uppleva det här igen! Jag har varit på en fjälltopp and I löööööved it! Jag har delat stuga utan vatten och toalett med tre killar and I lööööved it! Jag har blivit överkörd av en skoterpulka och det var väl inte så kul, men jag lever =)

Dag 21

Biceps: 28,6 cm
Rygg: 82,5 cm
Midja: 70,9 cm
Mage: 83 cm
Stuss: 90,5 cm
Lår: 49,8 cm

En vecka av onyttigheter har gjort sitt, men det var inte alls så illa som jag befarade...

Rapport från jobbet

Sista dagen på detta jobb, om inget oförutsett inträffar. Så jäkla skönt, kankse man slipper gå upp 5 kg i sommar, bara för att man jobbar i en jävla kiosk. Dessutom finns det ingen luftkonditionering, så 30 grader är ingen ovanlighet. Gissa om man bara vill kasta sig över mjukglassmaskinen, och helst svälja den hel?! Men inte denna sommar, i år ska jag hålla mig smal och sval. Det är ett löfte.

Mätte mig ju imorse, men orkade inte kommentera. Kändes inte bra imorse, hade blivit smalare på vissa ställen, bredare på andra... handlar ju typ om millimetrar, men ändå. Inför nästa mätning har jag nog som mål att bibehålla nuvarande shape bara. Ska ju till fjällen och lär inte hinna med så mycket träning. Ska till fjällen men tre grabbar dessutom, vilket innebär att det inte bara kommer att bli grönsaker och bulgur i pannorna...

Fy skäms: 6 st brända mandlar, så förbannade gött!


Dag 14

Biceps: 28,6 cm
Rygg: 81 cm
Midja: 71,4 cm
Mage: 83 cm
Stuss: 89,8 cm
Lår: 50,4 cm

Som heroin

Tänkte, som jag tänker alla söndagar, att "idag ska jag träna". Vad kom emellan denna gång då? Ja, det var sista och avgörande omgången i Kvalserien, så det blev soffan istället för gymmet... Känns inte bra alls, har inte tränat sen i torsdags och kommer inte hinna imorgon heller =( Jag som haft ett så bra flow de senaste två veckorna... och i veckan åker jag till fjällen på skärtorsdag. Well, gymmet är ändå stängt under påsken. Måste iallafall poängtera att jag iallafall gick en promenad idag på cirka en timme.

Helg igen, och ni vet ju hur det blir... en del glass... och oxfilé. Idag åt jag sushi till middag dock, bra val istället för kebabpizza som min käre sambo åt. Känner mig inte så himla tjock ändå, trots vissa "utsvävningar" i kosten. Vi har köpt hem Chrunchy-müsli oxå, det är beroendeframkallande som fucking heroin!

RSS 2.0