Preparing for Luleå

Tack Stockholm för att du förbereder mig för helgen. Snö...


Nu är det klippt!

Hej mitt i vår E-fyran-reunion! Det är fjärde året i rad som E-fyran (Emma, Elin, Eva och Emelie) träffas och hänger en hel helg. Tidigare år har det varit Stockholm X2 och Umeå som varit vår destination, i år är det Skellefteå som gäller. Igår hade vi myskväll hemma hos Emma med pizza, goda ostar och vin. Idag checkade vi in på statshotellet, åt en vinlunch och hängav oss sedan åt stadens shopping (oväntat bra!). OCH JAG HAR KLIPPT MIG! Modigt va?


@ Arlanda

Himla härligt det här med att vara flygrädd, även en simpel resa till Skellefteå ger lite skön resfeber. Typ som vanligt folk påverkas av en rundresa i Asien på tre månader. Sedan är det lite ödesmättad stämning på planet pga SAS finansiella status. Gick på planeländet för fem minuter sen och har redan hört det talas om "sista resan" tre gånger... Wish me luck!


Dexter is here!

Fick en ny kompis i måndags. En alldeles ny!! Igår fredag hade han fått landa hemma och tyckte att det var dags att bjuda in till middag. Var väl de stackars päronen som fick rodda med det mesta, då Dexter än så länge bara mäter 49 cm och inte riktigt når upp. För att vara ärlig låg han mest och dunade i soffan, rynkade pannan och bjöd på ett och annat litet vrål under kvällen.


RSS 2.0