Fröken Flex gör det igen


Jennie bjuder på hockey i Hovet idag. Hon är på representation med PWC och har bjudit in gräddan från Nordea, Handelsbanken Finans och Stadium. Tur att det inte är "på riktigt" utan bara ett kompisgäng som gärna utnyttjar gratisbiljetter, för nu har hon både missat fördrinken och tre minuter av matchen. Och hon sitter fortfarande på tunnelbanan, den obotliga tidsoptimisten eller Fröken Flex som vi kallar henne.


Randiga tassar


Fredrik och Niklas. 


Tillbaka till gymmet. Denna gång kostnadsfritt!

Vårt jobb-gym har fått en ansiktslyftning genom en helrenovering och verkligen blivit superfräscht! Igår morse var vi några tjejer från jobbet som var nere och tränade core. Instruktören arbetar även som PT så det var verkligen ett proffsigt pass! Nu ska jag börja använda mig av den förmånen som vi faktiskt har helt gratis. Sen att jag knappt kan gå upprätt idag på grund av träningsvärken som känns i varenda muskelfiber på överkroppen är en annan sak, blir ju bättre efter några gånger. (Men som det är idag behöver jag nästan lustgas varje gång jag ska nysa eller hosta). Mest ont gjorde nog ändå insikten att mina 9 månaders uppehåll från gymmet faktiskt gjort skillnad. Man märker ju inte hur dålig man blivit på plankan eller nån annan övning förrän man står där och ska göra den igen nästan ett år senare...

Imorgon i gryningen ska jag damma solhälsningarna och gå på yoga. I mitt huvud så kan det vara en perfekt start på arbetsveckans sista dag.


Yes!


Gissa vad åstadkommit med denna hand idag. Jag har, iallafall på ett arbetsmässigt plan, mött Gud. Jag har skakat tass med:

Christian Clausen, koncernchef Nordea.


Äntligen en bra helg!

Har haft en väldigt bra helg - helt utan plugg som planerat! I fredags kväll köpte vi hem lite räkor, lax, avokado, rom och lite såna goda grejer, som tillsammans med vitt vin och Let´s dance fick stå för fredagsmyset. Lördagen startade med brunch på favoritstället Gino. Tack vare den bitande kylan hade inte många vågat sig ut till Skånegatans bortre kvarter, så vi var i princip ensamma. Efter detta hade jag övertalat Fredrik att åka till Naturhistoriska muséet, men på grund av renoveringsarbete i tunnelbanan skulle det innebära en krånglig transportsträcka, så det blev stan istället. Hittade äntligen en väska som hade i princip allt jag har sökt efter; äkta skinn, en rem som man kan ha över axeln och ett handtag man kan hålla i samt clean men gärna med några detaljer! Ser lite trist ut nu på bild ser jag, men jag lovar att den är riktigt fin.  

Lördagkvällen bestod middag hemma hos oss i klassisk femtiotalsanda; killarna kollade hockey och tjejerna stod i köket. Igår åkte vi tillsammans med Niklas och Julia ut till Äntligen hemma-mässan i Kista. Vet inte riktigt vad vi bostadsrättsinnehavare tänkte när vi trodde att det skulle vara något för oss det där... överlag så handlade det mest om bergvärmepumpar, latrinhantering och utomhuspooler. Vi avrundade med en sväng i Kista Galleria och en tidig söndagsmiddag på O'learys. Och nu är det måndag igen, enda anledningen att vara avundsjuk på stackarna i Big brother-huset är att de iallafall inte måste gå upp och gå till jobbet idag.


Förra söndagen


Känner mig inte direkt som Blixten när det gäller att leverera de här blogginläggen. Får jag nåt ryck så blir det flera på raken, sen kan det gå över en vecka utan att jag skriver en enda rad. De här bilderna tänkte jag iallafall lägga upp för en vecka sedan. De är tagna vid Norrmälarstrand förra söndagen. Solen sken och det kändes som vår. Nu, en vecka senare är man vis av erfarenheten av snökaoset som drabbades oss i fredags och nu känns det inte alls lika  mycket som vår. Även om solen sken idag med!


Örongodis


Helst hade jag ju velat ha en väska från Marc Jacobs, men än så länge räcker inte bankbonusen till mycket mer än dessa! Och inte ens det, men jag fick presentkort på NK för en hundring och resten fick jag då skjuta till själv.


Helg nr 3 med näsan i skolböckerna


God morgon! Fredrik jobbar i helgen och då innebär det flitigt pluggande för min del. Har läst ut en bok som heter "Regelverk på värdepappersmarknaden" och gjort alla instuderingsfrågor. Nu väntar "Etik och gott omdöme -inom bank och värdepappersbolag"... herregud alltså, nästa helg är det jag som tar Fredrik i hand och gör nåt roligt. Hela helgen! Inget plugg!
 


Lyxmiddag för en


Jag tillbringar fredagskvällen i min ensamhet. Fredrik är i Linköping och jag tänkte länge och väl på vad jag skulle unna mig för riktigt gott att äta i soffan ikväll. Visst kan det verka konstigt, men för en LCHF:are kan det faktiskt vara lyx-syndarmiddag med två paket snabbnudlar och serranoskinka. Har redan ätit kycklingnudlarna och de var himmelska!

Lite påfyllning i svallet


Har stått och klämt på de här hårtussarna på H&M sedan de kom in i butik för aslänge sen. Lite coolt med en rosett av hår, men färgen har inte varit helt hundra på mig, därav min tveksamhet. Nu är jag mörkare i håret än någonsin (förutom rockerperioden på högstadiet) och jag tycker den smälter in ganska bra i mitt svall.


Underbara repris


Om fem minuter har ni denna man i rutan tillsammans med Mauro och Plura! Inte missa.


Ring my bell

product image
Den här ringen har valsat runt på modebloggarna ett tag nu. Och den är ju så förbannat jävla snygg. Men det finns tre frågetecken;
1. Kommer guldfärgen att hålla eller är det typ H&M-kvalitet som blir silvrigt alt. brons-rosa bara efter några användningar?
2. Vilket nagellack har man till? Blått känns ju lite väl matchat och konstigt... men typ rött eller så går ju inte heller (för omatchat!). Nån nudebeigeaktig nyans antar jag? Eller bara neutralt genomskinligt?
3. Det var helvete vad de lade på priserna när beställer till Sverige. Inom Spanien EUR 28, men till Sverige kostar den EUR 36 och dessutom fläskar de på med EUR 15 i frakt. Inte schysst.
product image
Den här kan man ju i och försig ha svarta naglar till (men kanske ändå snyggare med det där nudebeiga, eller varför inte smaragdgröna naglar som jag har idag...). Men jag är ändå mer på jakt efter en större guldring... Åh vilka cravings!


RSS 2.0