Helgen i bilder

Har varit en härlig välförtjänt helg efter fem dagars arbetsvecka (visst blir man lite bortskämd av alla röda dagar?). I fredags tog vi långlunch och gick på Sias utförsäljning. Blev lite sugen på den sjuka noshörningslampan, köpte inte, men nu när jag ser den igen inser jag att jag kanske måste förbi en sväng imorgon igen. Är den kvar är det meningen! Fredagskvällen spenderades på café opera. I lördags var det grillning och Eurovision hos Mari och Tomas. Vi skålade och skrålade för varje 12:a som Loreen plockade hem! Vilken seger!! Och idag då: stekt fläsk i Grynkvarnsparken hela dagen, sprungit personbästa på 3 km (14:52 min) och målat naglar på grönbete framför big brother. Nu hoppas jag på Hanna J som vinnare!


Är inte detta lyx?

Tvårätters till lunch! På en måndag! Först kick-ass pizza till varmrätt och blåbärspaj på mandelmjöl och kokos till dessert. Och till det en kopp finkaffe från nespressomaskinen.


Ville ta hem varenda en!

Min favoritpark i världen, paradiset på jorden: St James's park i London. Där finns tama ekorrar i massor! Förra gången jag var där missade jag att ta med mig nötter, men denna gång var vi kittade med cashewnötter fulla väskan! Hade bara önskat att jag lämnat parken med väskan full... Av ekorrar!


London

Bloggen strulade när jag åkte i onsdags, så mitt peppade inlägg om att vi äääntligen var på väg till London försvann! Nåväl, så åkte vi då och har haft några fantastiska dagar, kvällar och nätter (stängde puben två av tre gånger, är väl godkänt? Vi är ju inte 20 längre...) ! Har hunnit med ganska mycket och om jag shoppat något? Jo, blev en hel del med tanke på att vi bara reste med handbagage!


Sådär älskling...

Allting preppat och klart, nu åker jag till Åland med jobbet. Blir borta cirka 23 timmar. Här älskling, har du tre matlådor som du kan slänga och istället åka och köpa burgare på Max!


RSS 2.0