Svettattack!

Dagens första träningspass, en halv tjejmil... Börjar ladda inför lördagen! 


Lars Winnerbäck


Söndagsnöje

These boobs have been working out! Styrketräning bröst+axlar och sedan mys-sprang jag 5 km för att testa mitt trilskande lår (funkade bara fint, tror diagnosen är träningsvärk). Nu blir det soffan! Har släppt ut Fredrik på Wirströms ikväll.


Semesterstopp 3: London

Sist men inte minst direkt, vår spontanresa till London! Jävla stad alltså, jag älskar den! Gör lite ont i hjärtat när jag tittar på de här bilderna... men jag hoppas komma tillbaka om inte allt för länge (har ju bränt av två resor dit inom loppet av drygt tre månader!)

Semesterstopp 2: Norr- och Västerbotten

Efter München var det raka spåret upp till Luleå! Där tillbringade jag några kvällar och nätter på Elin och Jarmos balkong. Var ju sista chansen då de flyttar till hus om en vecka, så det var ju bara att passa på! Vi hann även med att träffa släkten och lite andra vänner, tex min kära vän Färjan! Gjorde ett stopp i Byske och några dagar i Skellefteå hann vi också med! Lite dåligt med bilder därifrån inser jag...
 
 
 
 
 
 
 

Semesterstopp 1: München

Nu börjar jag ha bearbetat det faktum att semestern sedan länge är över och att denna skitsommar drar sina sista suckar. Sommaren var skit, men semestern var klockren! Vi började i München med fyra stekheta dagar. Vi hängde kring Marienplatz, besökte BMW-velt, promenerade i OS-parken, var i en massa biergartens, bland annat världens största, Hirschgarten som har ca 9000 sittplatser (och grym mat!). Mysig stad med mycket historia och kultur (synd att man inte är så intresserad av sånt.. haha!).  
 

Kungsholmen runt

Än är inte sommaren slut! Tog mig en långpromenad runt Kungsholmen och avverkade tre sommarpratare i lurarna. Solen sken och värmde så svetten droppade ner på stenarna när jag hajkade på Fredhällsklipporna. Någon enstaka solade och badade men mest var det hurtbullar som gick eller sprang! En otroligt vacker runda som jag faktiskt aldrig gått runt tidigare, slår nästan Djurgården...


Miiiiileeeen!!!!!

Mina kollegor sitter och myser på AW på Orangeriet. Själv är jag förpassad till gymmet... Men ser ni, jag avverkade just en mil på löpbandet! Första milen sedan i maj tror jag och en vecka till tjejmilen så det var ju på tiden! Men en fredagkväll... Och än är det inte över, ska gå och köpa ett nytt och torrt träningslinne och sedan kommer Fredrik från jobbet och då blir det styrketräning.


White on white

Avslutade min vita vecka i tisdags när det var middag hos Freddan & Corny. Några fantastiska glas vin blev det! Och jag var ju tvungen att utbrista " alltså veeeet ni hur länge sedan det var jag drack viiiin?". Hur man nu har mage att beklaga sig inför en höggravid kvinna som inte druckit vin sedan nyår... Men dagen efter var jag tillbaka i nykterhetsrörelsen igen. Var på företagsmingel i onsdags och det bjöds på rött, vitt, öl eller vatten. Och ni ser ju vad jag serverade mig själv! Blir väl ungefär samma i glasen i helgen...


Aldrig vila?

Träningsfri dag blev en dag med dubbla träningspass! Var på corepass imorse och trodde att jag skulle gå av på mitten! Måste nog göra det till en vana igen. Och nu fick jag en stund ledigt mellan jobb och mingel så jag gjorde en " Reinfeldt", ställde mig på crosstrainern! 6 km, 400 kcal och en liter svett!


Kickat igång vecka 2

Promenad till jobbet imorse 45 minuter. Efter jobbet mötte Fredrik upp mig och vi gick lilla djurgårdsvarvet, ca 8 km, dryga timmen tog väl det. Och nu är vi på gymmet och kör biceps-triceps-mage tills vi ser små glittriga ponnyhästar dansa framför våra ögon! Ikväll börjar Breaking News med Filip och Fredrik äntligen, bra middags-tv kl 22.00...


V som i verkligheten

Får vi se om den här skitappen fungerar och jag får upp mitt inlägg. Har varit sisådär med det igen i veckan... Annars då? Tillbaka i verkligheten, vardagen. Skön vecka på jobbet, knappt stressigt alls och jag trodde bara att hjärnan skulle sprängas i tusen bitar ett par gånger under veckan (haha gott betyg!). Inte druckit en droppe alkohol, gått minst en mil varje dag och gymmat fem gånger, ätit sparsamt. Gått ned två kilo. Livin' la vida loca...


5+5 is success!

Sorry för posandet på bilden nedan, tänkte bara visa mina sjuka svettningar! Hade kunnat vrida ur kläderna. Kändes sjukt bra idag, 10 km (5 PW och 5 löpning... Eller ja, joggning...) på fastande mage. Hade bra med energi ändå!


Nya metoder

För att försöka få min form i schack igen köpte jag faktiskt en våg i söndags. Har inte vägt mig sedan jag var 19 så det kändes jättekonstigt att ställa sig på den igår morse. Och chocken! Som jag sa, hade jag inte vetat att jag skulle gå ned de där kilona hade jag fått panik... Från igår till idag -1,3 kg. Vätska, jag vet, men den ska ju bort den oxå! Nu väntar promenad till jobbgymmet och ett pass på löpbandet innan det är dags att vässa pennan för en ny arbetsdag!


Fördelen med att ha lagt på sig lite under semestern:

Detta kan vara din promenadväg hem! Tog en omväg via Hammarby Sjöstad för att dryga ut vägen hem och bränna nån kalori extra. Och säga vad man vill om att det är ett själlöst och historielöshet område, men det är tamejfan vackert!


Vad hände här då?

Testar mina gränser ikväll... Sitter just nu på tunnelbanan själv med en knallorange-röd peruk som enda sällskap. Känns som att jag är 14 år igen och så osäker och med så dåligt självförtroende att det gränsar till torgskräck! Varför gör jag då detta; jo vi har en tjejkväll med räkor till sjöss och klädkod " the most colorful you". Vill även tillägga att även om min top är svart är mina byxor knallorange, skorna indianmönstrade i tusen olika färger och naglarna är tonade i regnbågens alla färger, från grönt till lila! Love it, men det här med peruken är trots allt en prövning...

(skrivet i lördags kl 17.50)


Nyhetsmorgon!

Härliga programledare idag, Martin och Anders Timell! Jag älskar Nyhetsmorgon, men det har varit lite långsamt under sommaren med varierande kvalitet på sommarvikarierna. Visst har man saknat Jenny och Steffo till exempel?


Imorgon: London!!

Vilken bra semester vi har styrt upp! München-Luleå-Skellefteå-Stockholm-London-Stockholm. Även om vi börjar närma oss slutet av raddan med städer att besöka, och slutet av semestern oxå känns det helt okej. Börjar tagga lite inför vardag, gym och rutiner och jag märker i bloggosfären och på Facebook att jag inte är ensam. Men ännu är det en hel vecka kvar och imorgon tar London emot oss!


Up to date?

Den som väntar på nått gott... Inlägget nedan har jag försökt lägga upp sedan 21 juli! Allvarligt talat, blogg.se! Hur dålig kan en app vara egentligen??


Fjäderholmarna

Tänk, nu har vi semester! Äntligen! Förra helgen njöt vi i fulla drag av att den knappt hade börjat och försökte att fånga lite av sommar-Stockholm innan vi begav oss av. I lördags var vi med Freddan och Corny på Fjäderholmarna, Stockholms närmaste skärgårdsö, bara 25 min med båt från Nybrokajen. Hade en jättemysig dag med grillning på klipporna, en liten rundtur på ön och lite strosande i skrotbodarna vid hamnen innan vi tog en kvällsbåt tillbaka igen. En dag att lägga i lådan för sommarminnen 2012!


RSS 2.0