Midsommar utan bild

Blogg.se-appen verkar inte fungera vilket försvårar mitt bloggande kraftigt. Inte varje dag jag sitter vid en riktig dator höll jag på att säga ... När jag är ledig menar jag. Tänkte lägga upp en bild oxå, men det funkar inte heller. Tog en enda bild från hela vår midsommarhelg i skärgården! Hur fan tänker man då? Vi pratade om att vi skulle smattra på som bara den på midsommarafton då vi hade strålande sol och jättehärligt, det är ju bilderna som gör att man sedan minns. Iallafall, för ynkliga 2000 kr/ pers fick vi underbart bra midsommarlunch, grillbuffe till middag, frukost på midsommardagen, oxfilé till lunch, tvårätters middag på kvällen, grym underhållning av ett jättebra coverband och frulle igen dagen efter! Just det, boende i fina rum på ett torp ingick oxå! Löjligt bra! Enda trista var vädret på midsommardagen! Förbannade regn!

Varning: äcklig fot!! På bild!!

Jag måste ju dela med mig av min erfarenhet av det senaste inom fotvård, nämligen Footner. Ett par vätskefyllda sockor man inhandlar på Apoteket till det sjuka priset av 239 kr. Man har på sig sockorna i en timme och vätskan löser upp "limmet" mellan levande och död hud. Några dagar senare börjar man ömsa skinn ordentligt. Fila inte, smörj inte, pilla inte heller (som om det går att låta bli!). Babylena tassar är dina på ca 10 dagar!


Grym på gym

Händer det nåt eller? Svårt att se på bild men lite va? Syns ju inte heller att jag lastade på som bara satan idag och avslutade mitt biceps-axelsegertåg med en fenomenal planka. Fick liksom till den så att det tjöt i magmusklerna utan att ryggen blev lidande. Inte helt lätt. Oxå kutade jag innan passet, kanske var däri kraften låg... Det är nåt visst med löpning ändå, jävla träningsform. Gotta hate it, gotta love it!

 

 


Jag gjorde det!

Jag köpte en väska!


Helgens pyssel

Nya grejer till köket! Snodde en reklamplansch som tejpats upp i närheten av jobbet. Kände mig hemskt busig, men det blev ju en superfin tavla tillsammans med vit ram från Ikea. Medan Fredrik såg fotboll i fredags satt jag böjd över pallen (oxå Ikea) och lade mosaik, perfekt 90 minuterssysselsättning! Även taket på den lilla fågelholken pimpades med mosaik, går alltid all in när det ska pysslas...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/213534/images/2012/pic_206119998.jpg" class="image">


I am so lonely...

...and I love it! Fredrik åkte precis iväg på pokerkväll och jag har dukat upp med rökta räkor och ett glas rose (visserligen alkoholfritt, man kan inte få allt här i världen!). Ska kolla Mad men säsong 5, känns som det enda rätta denna junikväll som bjuder på lägre temperatur än julaftonens väder... Crazy!


RSS 2.0