Spinning 14,75 kr

Trots den lediga dagen så kravlade jag mig ur sängen på Bergnäset och tog bussen till gymmet för lite spinning. D-kurserna är slut, och efter stress kommer förkylning som ordspråket säger. Känner mig yttepyttelite krassig, men det verkar inte som att det blir nåt, thank god. En rejäl pulshöjning brukar ju kicka igång förkylningar på direkten. Idag ska jag förutom att ringa runt till storhelgstomma kontor i jakt på en lösning till mitt problem, även se om jag kan hitta nån present till Sara som har födelsedagsfest imorgon och om jag hittar nåt smarrigt vin på bolaget. Trevlig fredag på er!

Jag visste det...

Har oroat mig för en grej ett tag nu. Och idag så blev det definitivt. Inte alls kul, det enda positiva är att det dyker upp just nu, i min andningspaus mellan d-kurserna och d-uppsatsen, när jag har tid och ork att ta itu med problemet.

Upp och ner

Igår hade jag panik med skolan. Idag är jag lugn som en filbunke och allt känns ganska hyfsat. Universitetsstudier innebär en manodepressiv tillvaro, så är det bara. Idag väntar sista fixet i CRM-kursen, ska börja kolla lite artiklar till D-uppsatsen, oxå har jag ett möte med valberedningen kl. 16.00. Men imorgon vete fan om jag ska plugga speciellt mycket överhuvudtaget och sedan väntar faktiskt en vecka i lugn och ro. Fantastiskt!

Bodypump 15,53 kr

Utan skor men med brillor på var jag på bodypump idag. Det gick bra iallafall, skorna går att prioritera bort om man inte har plats i skol/träningsväskan. Iallafall om man ska träna nåt så stillastående som bodypump. Vet ni vad, nu ska jag kolla på Världens härligaste män!


Åtta veckor senare

Biceps: 27,3 cm (28,7 cm)
Rygg: 77 cm (80,1 cm)
Midja: 68,9 cm (75 cm)
Mage: 81  cm (86,3 cm)
Stuss: 87,5 cm (90,3 cm)
Lår: 48,3 cm (46,7 cm)

Sådär ja, Anna Skipper... -6,1 cm i midjan på 8 veckor. Kanske inte sådär makalöst bra resultat, men jag har heller inte käkat pizza i fyra veckor, blivit tillsagd på skarpen av skatan Skipper och sedan bara ätit alger under nästkommande fyra veckor.

Avhållsamhet för frisörer, tack.

Var in och bokade tid hos min frisör på lunchen. Vad ser jag?! En bulle i ugnen! Okej, kul för henne med barn, men det innebär ju att hon ska vara mammaledig och att jag måste hitta en reservfrisör! Man förstår inte vilket viktigt jobb frisörer gör förrän de blir på smällen. Nu håller ju mitt hår på att växa ut så det kräver inte lika mycket omvårdnad som för ett halvår sedan. Dessutom lever jag på en tredjedels existensminimum så jag har inte råd med några större utsvävningar vad det gäller hår. Så hon valde ju en bra tidpunkt om hon nu absolut måste bilda familj.

Spinning 16,38 kr

Idag jobbar jag ända till kl. 18.30 så jag gjorde bort träningen imorse. Men jag skulle ju kunna hinna gå på core ikväll kl. 20.00... höjden av hurtighet är ju att gå på gymmet två gånger på samma dag. Det är bara eliten som tränar så. Men vi får se, antar att jag har en del pluggrelaterat att hugga i när jag kommer hem... När tar det slut?

Spinpump 17,35 kr

Jag har fått höra att vissa undrar vad fan det är för siffror i rubriken varje gång jag tränat. Vi repeterar: Det är alltså medelkostnaden för ett träningspass med tanke på att det kostar 295:- i månaden. Medräknat kvällens svettdrypare har jag alltså tränat 17 pass denna månad. 295/17 är avrundat till två decimaler är 17,35 kr. Varför håller jag koll på sånt? Jag vet inte, jag är absolut ingen siffernörd och jag är inte dumsnål heller, även om jag är ekonom. Jag gör det bara för att ha något att jämföra varje månad. Mest träning ger ju lägsta siffran.

Okej, spinpump idag alltså. Trots att jag i helgen sovit i en säng som ger en värk liknande träningsvärk i varenda muskel, så kände jag mig pigg och fräsch. Fredrik är inne i ett hälsoryck så vi var till och med ute och promenerade drygt en timme innan träningen. Perfekt! Imorgon snackar han om att springa elljusspåret, får se om jag hänger med.


Fredagskvällen, late edition


Jag vet, nu är det så länge sedan det var fredag så snart är det väl dags igen! Men men, här har ni lite Invithäng iallafall. Ni vet ju att ni kan klicka på bilderna så att de blir större!

Skriet från vildmarken

Hittade lite uppkoppling här i Byske! Har en lugn och skön helg, men kan inte fatta att den snart är slut. Igen! Fick iallafall en timmes extra sömn inatt eftersom det nu är vintertid/normaltid. Underbart! Alltså den extra timmen, att vintern är på väg kanske ni vet att jag inte uppskattar. Igår låg vi mest i soffan och åt ost och kex, idag har vi promenerat med hunden på samhället och nu är det lite ungar här som stör friden. Och ja, jag har pluggat lite oxå, men det har nog varit den pluggfriaste helgen på länge. LOVELY!

After worken


Blandad kompott åldersmässigt och god mat blev en bra kväll! Sen bytte vi sällskap och gick till Invit, men de bilderna lägger jag upp senare. Nu ska jag ut i bushen, säkerligen utan uppkoppling.

After work


De röda detaljerna är med. Nu fattar bara en liten röd grej, men det serveras på plats i glas med fot. Rödtjut! Nu skulle du har varit här, Jennie!


Present med posten

Gissa om jag blev förvånad, men oxå sjukt glad när jag fick detta med posten idag:Tusen tack Katja! Fy fan vad gulligt gjort att inte bara tänka att de här skulle jag vilja ha, utan att vekligen anstränga dig för att se till att jag får dem! Puss på dig, om du läser det här!

Spinning 18,44 kr

Idag är det en underbart härlig dag! Ingen stress och ingen panik. Faktum är att jag till och med hade en halvtimmes sovmorgon imorse! Till 06.30 visserligen, men jag gick mest upp så tidigt för att hinna hälla i mig kaffe och nutrilett innan spinningen kl 8.00. Idag var det äntligen ett bra spinningpass med variation i cyklingen och musiken bestod av dängor och sköna låtar istället för instrumental hissmusik. I like!

Core 19,67 kr

Jag har fuskat lite med träningen idag. Istället för att inleda med spinning gick jag direkt på corepasset. Det är ju bara 30 minuter och alltså inte så mycket att skryta över. Men samtidigt är det bra bättre än ingenting! Jag tränade spinning i tisdags och igår, och imorgon väntar ett nytt spinningpass, så det kändes inte så lägligt att riva av ett pass idag oxå. Fyra spinningpass på fyra dagar... jag är inte Lance Armstrong direkt.

Lista

En liste får bli en liten paus från pluggandet som pågått i en timme redan. Snart dags att väcka tuppen och Fan, jag är tydligen uppe före dem båda varje morgon...

Humör: Trött, men annars ganska okej.
Gjort: Skrivit om dataanalyser och målat naglarna i mörkrött med guldskimmer. 
Planer: Ska till skolan klockan 10.00
Ser på: Skärmen på datorn

Lyssnar på: Kylen surrar lite och köksklockan tickar, annars är det helt tyst.
Läser: Varvar modebloggar med tegelstenen i CRM.
Dricker: Kaffe med mjölk.
Äter: Inget ännu, men det blir en shake Naturdiet Caffe Latte senare.
Bästa: Att det är fredag imorgon och jag har en after work inbokad.
Sämsta: Att jag inte riktigt får grepp om vad som krävs i CRM-grupparbetet.
Barn: Nej, det blir inga barn gjorda under D-kurserna, det lovar jag!
Väder: Varje dag utan snö är en liten piece of paradise för mig.


Världens härligaste män

Nu ska jag se Världens härligaste man på kanal 5, riktiga TV:n den här gången, inte webb TV. Min egen härliga man är i Antnäs och spelar innebandy. Halleluja är var det är, för det är inte många gånger på ett år som han får upp pulsen. Hoppas att han tycker att det är kul igen, även om det är lite gubbigt med innebandy.

Spinpump 21,07 kr

Tog en paus från Det Eviga Pluggandet och for iväg och tränade. Det var skönt, exakt vad jag behövde. Däremot förstår jag inte vad som har hänt med spinninginstruktörerna...Var ju på spinning igår oxå: Instrumental musik. Idag: Instrumental musik. Men alltså, så kul är det inte att sitta och cykla till stråkar.


Blocket

Finnes: Plats på ekonomprogrammet, magisterexamen våren 2009. Hyfsade betyg, inga resttentor. Endast två års studielån. Grupparbete i CRM med inlämning snarast. Jättedålig kurslitteratur ingår. Kan användas som sömnpiller, då de behandlar olika tekniska sätt att insamla customer data.  Likaså tillkommer seminarium på måndag med chans till roliga diskussioner på bristfällig engelska. Idéer och motivation för D-uppsats svarar du själv för. Du ska vara associal, gilla att bo skitigt och stökigt och ha minst 25 timmar på dina dygn.

Sökes: En flaska rött och ett paket Marlboro Light, tack.


Spin+core 22,69 kr

Eftersom det är så läskigt becksvart nu på morgnarna och jag dessutom är rädd för halka när jag cyklar har jag tillfälligt paus i min morgonspinning. Den har ersatts av spinning och core på kvällen istället. Lika mörkt är det 18.30 som 06.30 i och för sig, men på nåt sätt inte lika läskigt... Däremot är core bra träning, så det finns ytterligare en bra anledning. Ömma revben dagen efter ingår i priset.


Tuesday morning

Har haft en morgon framför datorn då jag suttit och läst vårt grupparbete på jakt efter någon form av struktur. Har fått mikra mitt kaffe minst tre gånger eftersom jag glömmer dricka det hela tiden när jag läser. Hade hellre knatat iväg till jobbet idag igen, men det får bli plugget istället. Har sista föreläsningen i CRM-kursen idag, så det är nu allt ska falla på plats.

Sju veckor senare

Biceps: 27,5 cm (28,7 cm)
Rygg: 76,8 cm (80,1 cm)
Midja: 70,1 cm (75 cm)
Mage: 81,9  cm (86,3 cm)
Stuss: 88,5 cm (90,3 cm)
Lår: 48,8 cm (46,7 cm)

Prinsessa på vift

Vad kul det var att jobba idag! Som att komma ut ur sin bibliotekspuppa och träffa massa folk. Har blivit behandlad som en prinsessa på jobbet; fick choklad av en kund, fick höra att jag var snygg, hade snygga brillor, snygga strumpbyxor, snygg frisyr (what?!), snygga stövlar. Smashing alltså.

Bodypump 24,58

Ja, den här bodypumpen var jag alltså på igår. Idag blir det ingen träning, då jag jobbar ända till 18.30 och sen ska jag till svärmor på middag eftersom hon fyllde år i fredags. Får köra hårt senare i veckan istället. Blir nog svårt att få till fem pass denna vecka oxå (blev ju bara fyra förra veckan), då jag ska bort till helgen. Jaja, om man alltid når målen så visar det bara på en sak: att de är för lågt ställda.

Utklassade

Ikväll är det hockeykväll med grabbarna, men det är bara jag som sitter här och ler. Anledning:
 

Mari 25 årHade jättekul hos Mari igår! Blev massa vin, tårta och karaoke innan vi fortsatte till Kåren där det var nån form av pubafton, utan dansgolv vilket var ganska skönt.

Mina nya brillor


Här är de bruna...

... och här är de svarta!
Vad tycker ni? Jag tycker att de ser typ identiska ut på bilderna, men de är de faktiskt inte. Ska försöka bildblogga lite mer i fortsättningen, har varit sjukt lat med det på sistone. Nu blir det 25-årsfest, och kameran följer med!

God morgon i regnet!

Det spöregnar nästan idag. Vaknade redan 05.30 och insåg att mina spinningplaner skulle gå i stöpet. Där jag bor så går det en buss på morgonen direkt till universitetet, men den går 07.48 och då hinner jag inte till passet. Nu får jag ta den bussen för att sätta mig och mögla i biblioteket istället. Kan vara bra att få lite gjort nu på morgonen då jag måste åka till stan i eftermiddag! Hur jag ska lösa det uteblivna träningspasset är ett annat problem, tar med mig träningskläderna så får vi se hur fredagspusslet går ihop.

Lite webb-TV innan John Blund

Webb-tv är en asbra grej för oss som har svårt att komma ihåg när ett program egentligen går på tv, och när man väl minns så är det flera bra program på tv samtidigt. Elaka TV3 sänder typ inga program på nätet, men det gör snälla Kanal 5 och pålitliga SVT. Tror att det blir fem minuter av "världens skönaste män" med Ann Söderlund som jag tycker är skönt vimsig. Sedan sover jag nog om jag ska lite på statistiken. God natt!

Spinning+core 26,81 kr

Alltid när man tror att det är lugnt. Alltid när man tror att man ska kunna hinna göra lite ärenden på stan, eller tömma diskmaskinen hemma, eller plocka ögonbrynen, eller måla naglarna. Då kommer den och biter dig i röven. Plugget. När man tror att nåt är enkelt, då har man gjort fel. Glömt att räkna med vissa faktorer. Måste göra om. Jag blir ganska less. Inte på att skolan tar kräver så mycket tid, utan mest på att det blir så satans lite över till annat. Har iallafall bestämt mig för att träningen inte ska bli något som jag kompromissar med för att jag inte upplever att jag har tid. Man har alltid tid att träna. Det är en underbar kanal för stress för mig och ibland så tänker man en och annan bra tanke när man tränar. Idag smet jag iväg på spinning och core, och det var riktigt kul, även om mina lår är klena och trötta som vanligt i slutet av veckan. Pallar de spinning igen imorgon bitti?


Bodypump 29,50 kr

Var helt död igår kväll, efter en dag i biblioteket som avslutades med ett pass bodypump. Kom hem lagom till Bonde söker fru, gjorde tacos i pausen och åt. Sedan var kl 21.00 och Oskyldigt dömd började (som för övrigt är höstens tv-besvikelse). 20 minuter senare var det omöjligt för mig att hålla upp ögonen. Godnatt kl 22.00. Kul liv. Kanske ännu pissigare att jag nu sitter uppe och pluggar (eftersom jag var för trött för att göra det igår...). Snart är det helg iallafal, och då jävlar blir det sovmorgon!

Spinning 32,78 kr

Vad är det med folk som aldrig tidigare varit på spinning, kommer exakt när passet börjar och ber instruktören om hjälp med inställningarna på cykeln? Behöver man hjälp, kom för fan i tid så att passet kan börja när det ska. Annars är sammanfattningen av passet: Trött. Och trött på att glömma stövlarna hemma. Det har hänt förut att jag tvingats matcha kjol och strumpbyxor med svettiga gympaskor och det var inte kul. Idag cyklade jag hem efter passet för att duscha och ta på mig stövlarna till kjolen. Fick i mig lite kaffe oxå, vet inte om det har hjälpt mot tröttheten, men kaffe gör mig alltid lite gladare iallafall!

Ikea igår och idag allt annat än sovmorgon

Firade börsuppgången igår med att bränna en hel del stålar på Ikea. Det blev soffbord från Ikea Stockholm, vardagsrumsmatta och kökslampa. Oxå tusen smågrejer, men inga ljus och inga servetter denna gång! Höll på och fixade till sent igår och jag var helt uppe i varv efter allt skruvande och tänkande och somnade ännu senare. Klockan ringde ändå 05.50 imorse eftersom jag ska på spinning. Eftersom det säkert är halt ute så tänkte jag undvika att stressa och sladda ihjäl mig med cykeln.Skönt att träna på morgonen så har jag kvällen kvar till mera skruvande. God morgon!


Sex veckor senare

Biceps: 27,8 cm (28,7 cm)
Rygg: 76,1cm (80,1 cm)
Midja: 71,5 cm (75 cm)
Mage: 81,5  cm (86,3 cm)
Stuss: 89 cm (90,3 cm)
Lår: 48,7 cm (46,7 cm)

Bodypump 36,88 kr

Tog med mig min sargade kropp på bodypump idag. Mitt lår ena lår och höft är blåslagna efter att jag vurpade med cykeln i fredags, natten mot lördag måste jag ha sovit helt galet, för axlar, armar och revben har inte varit sig sig själva efter det. Dessutom har jag av okänd anledning ont i en skinka och träningsvärk i magmusklerna. Tack och lov gick det bra att träna iallafall, alltså lyckades jag med målet att träna fem dagar denna veckan. Igen! Jag börjar få in rutinerna nu.

Plugga!

På väg till skolan. På en söndag, jag vet, visst är det tragiskt? Faktum är dock att jag har valt det själv, så kan jag åka till ikea imorgon och låta kortet glöda. Känner mig pigg idag faktiskt, även om det blev en sväng på Invit igår efter bion. Jag och Elin såg Patrik 1,5 och den var faktiskt helt galet bra! Kanske gjorde det faktum att vi hade lite rödvin med oss att den kändes extra extra bra. Rekommenderas alltså varmt, både filmen och själva vinpimplandet.

Plugga?

Det går lite trögt att tänka idag. Vet inte om det har med vinet eller den relativt sena timmen igår. Har försökt peta i lite skolarbeten men det går sådär. Egentligen är jag bara sugen på att ligga och läsa modebloggar och kolla på webb-tv på kanal5.se. Kollade precis på Världens härligaste män, med i mitt tycke världens härligaste Ann Söderlund. I programmet träffar hon olika manstyper och den här gången var det tema "Snyggingen".  Hon blev typ kär i Andreas Halldén och det blev jag med.


Fredagsmys

Nu blir det hemmagjord pizza och vin och kanske några cigg. Här är förresten världens bästa pizzarecept som Sandra har frågat efter:

Pizza (2 hungriga personer)
2 dl fingervarmt vatten
2 msk olja
3 tsk salt
½ paket jäst
 5 dl siktat dinkelmjöl (eller 2,5 dl vanligt dinkelmjöl och 2,5 dl vetemjöl)

+valfri fyllning

Gör så här:
Ugn 225 grader. Blanda vatten, olja och salt i en skål. Smula ner jästen och rör med en träsked tills jästen är upplöst. Rör ner mjölet och arbeta degen smidig. Knåda degen till en rund boll och kavla ut. Låt degen jäsa medan fyllningen läggs på. Grädda 10-15 min, gärna på IKEAs runda pizzaplåtar. Ät!

Spinning 42,14 kr

Det var glashalt ute imorse när jag cyklade till gymmet. Fick till en riktigt snygg vurpa med cykel och ryggsäck mitt i Klintbacken-backen. Inga benbrott denna gång dock, men väl ett blåslaget lår. Fick dessutom en adrenalinkick som varade hela vägen fram och sedan hela passet. Alltid något positivt.

Dream on

Jag hatar när folk ska berätta ytförligt om sina drömmar, typ 20 min går åt till att "oxå kom vi till grekland, men då var det lite konstigt för där bodde min mormor, men det gör hon ju inte egentligen, men iallafall så hade vi en fest där alla var kycklingar, och det var helt sjukt för alla hade typ en fönsterskrapa på huvudet och det var så himla läskigt..."  Det går liksom inte att förstå eller få samma känsla som i drömmen när man återberättar den. Och dessutom är det inte ens nåt som hänt på riktigt. Men iallafall, inatt drömde jag att jag hade en affär. Med:


Ser ni vem det är? Det är Idol-kocken Alex från Götet som blev tillsagd att banta ner sig.

RPM 49,17 kr

Usch och fy för RPM!  Tänkte ju gå på vanlig spinning och sedan på core, men det var 10 reserver i kö på spinningpasset när jag kollade i förmiddags, så det kändes inte så aktuellt. Istället tog jag tjuren vid hornen och gick på Ninvas RPM pass. Och om hon är hård på bodypump så är det inget mot för vad hon är i spinningsalen, herregud, man tror att man är i lumpen... Jag gillar heller inte alls de där passen som LesMills försöker beskriva som en rockkonsert på cykel. Musiken är lite väl klen och oinspirerande för att jag ska få rockkonsertfeelings... och remixad till evighet såklart, ingen låt är under 6 minuter. Imorgon bitti blir det vanlig spinning istället, det passar mig bättre.

God morgon i regnet

Tänkte vara hurtig imorse och promenera en timme innan frukost. Men det ösregnade ju, så jag hade inget annat val än att krypa tillbaka i kojen. Nu sitter jag och skriver om träningstrender och blir sjukt träningssugen. Det bara pirrar i kroppen på mig när jag läser artiklar om kettlebells och boot camps. Får associationer till experiementet med hundarna, ni vet, det var nån gubbe som ringde i en klocka när han gav hundarna mat och till slut så räckte det med att ringa i klockan för att hundarnas salivutsöndring skulle starta? Kan kroppen på samma sätt svara på signaler om fysisk aktivitet, även om det bara innebär att jag sitter stilla vid datorn och skriver om träning? Kanske... Ikväll blir det iallafall spinning och core, får se om det pirrar lika mycket i fläsket då.

Bodypump 59 kr

Träffade både Sandra och Mari på gymmet idag. Sandra satt och väntade på aerobics medan Mari tränade bodypump tillsammans med mig. Kul! Ninva, den alltid lika karismatiska instruktören, var den som höll i passet idag. Jag gillar henne även om hon kräver lite för mycket dialog ibland. Jag är på gymmet för att träna kroppen, inte snacka, och jag är inte där för läxförhör heller. "Vad händer om ni lutar er för mycket framåt i den här övningen? Hur ska handfattningen vara nu när vi tränar triceps? Okej, jag är tyst tills ni har funderat ut ett svar". Klarade av mina maxningar från den ilskna söndagen, plus att jag faktiskt maxade lite mer idag. Triceps fick smaka på två 5-kilosvikter, eller egentligen så var det någon ryggmuskel oxå som aktiverades... så triceps får inte hela äran, men jag är nöjd iallafall. Nästa steg är att våga hålla i en vikt när det är utfallsdax.

Desperate housewives förvirrar

Jaha, Desperate Housewives ikväll. Tillbaka i nutiden igen. Vad hände med 5 år framåt? Var det bara ett enda avsnitt eller? Brees ögonbryn var normala igen och Gaby var smal och Lynettes barn var små... Jag är lite besviken måste jag säga. Och förvirrad.

Spinning 73,75 kr

Åh herregud, vad det gick segt idag. Min kropp ville inte alls vara med och cykla upp för ett låtsasberg nu på morgonen! Helt galet vad orkeslös jag kände mig... hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Fredrik är sjuk idag, han säger att han är förkyld och ont i halsen (så jag vet inte varför jag tror att det är Luleå Hockeysjukan... ). Spinninginstruktören Martin, som har passet på tisdagmorgnar har iallafall en bra inställning till det här med spinning. Han säger att man ska hålla sig under mjölksyrenivå hela passet, för att man ska känna sig pigg och laddad med energi efter passet. "Får ni mjölksyra har ni alldeles för mycket motstånd". Men thank you! Det finns alldeles för många spinninginstruktörer som älskar att plåga sig själva och andra. Med manisk blick står de och skriker "MEEERA MOOOOTSTÅÅÅND" även om mjölksyran sprutar och det var flera minuter sedan någon orkade trampa runt ett helt varv på det där tortyrredskapet. Och det redan på uppvärmningen. Herregud, take it easy...

Fem veckor senare

Biceps: 28,4 cm (28,7 cm)
Rygg: 77,4 cm (80,1 cm)
Midja: 70,3 cm (75 cm)
Mage: 82,1  cm (86,3 cm)
Stuss: 88,4 cm (90,3 cm)
Lår: 48,1 cm (46,7 cm)

Och jag fortsätter mitt snigelrally mot den perfekta formen...

En stor dag

Fick två minuters msn-konversation med Sandhya nyss. Det händer kanske varje halvår. Hon hann säga att hon levde iallafall. Och hade börjat plugga sociologi.

Ikväll missar jag inte...


Magnus Betnér - I ditt ansikte. Ikväll ska han retas med Göteborgs feskegôbbar.  Det kan bli rätt kul.

Höstpromenad

Imorse var det becksvart när jag drog igång mitt morgonpromenerande efter ett uppehåll på säkert två veckor! Det blev ljust efter ett tag, kanske vid 06.40... men fan vad det tar emot att kräla sig ut i mörkret. Jag varken tänkte eller funderade imorse, utan bara kastade på mig kläderna och tog mig ut, börjar man dividera med sig själv så brukar det sluta med alt annat än promenad. Inga minusgrader iallafall, som det har varit i helgen. I lördags snöade det ju till och med när vi satt och åt frukost på Statshotellet. Usch, det här med vinter känns inte alls kul! Buhu.


Bodypump 98,33 kr

Kändes lite segt med gymmet idag, men det var bara att släpa sig dit. Idag är det jag som är på galet dåligt humör, så jag lastade på lite extra och muttrade mig igenom passet. Eftersom det är kalla kriget vol. 2 här hemma så var det faktistk ganska skönt att komma iväg en timme.


Helgen

Temat för helgen har nog varit shopping och god mat. Gabriell ville åka båt i skärgården idag, men nedröstandes snabbt då det var både minusgrader och några snöflingor som singlade genom luften idag. Det fick bli stan, liksom igår. Sedan åt vi middag hemma hos oss och kvällen var nog upplagd för att bli riktigt trevlig med lite utgångsplaner, men någons humör kom emellan. Blev ändå en helt okej kväll, med tjejsnack, lite stjärnor på is (som jag inte kan tänka mig kan bli någon succé) och spontanbak. Slutade väldigt tidigt dock, men det är väl sånt man brukar tacka sin lyckliga stjärna för dagen efter. Har iallafall fått sänka ett antal glas vin i helgen och de har smakat som himlen allihop.


Spinning 147,50 kr

Spinningen gick bra, jag fick tag på min favoritcykel. Lite nördigt att ha en favvocykel, men de skiljer sig faktiskt åt litegrann. Har märkt att många cyklar hackar när man har tillräckligt mycket motstånd på, och det är sjukt irriterande. Sedan är sadelhöjden inte exakt likadan på olika cyklar, och det må väl vara, men hur kul är det när en inställning är för lite för låg, medan nästa är lite för hög? Varsågod att välj mellan att belasta knäna genom att cykla i jägarsits ett helt pass eller att belasta muttan genom sitta framåtböjd på sadeln i ett försök att nå ner till tramporna ordentligt. Belastning på knäna vinner ju den duellen, men allra bäst är alltså att få tag på sin favvo, där alla inställningar och avstånd är perfekta!


Redan fredag!

Härligt med fredag idag! Veckan har bara glidit iväg, och det är väl för att jag haft rätt mycket att göra utan att för den skull ha panik. Planerna för dagen är att gå på spinning nu kl 08.00 (spinning på morgonen är verkligen perfekt! I love it!), sedan väntar en föreläsning i CRM, en stund i biblioteket (nähä?) innan jag tar helg på riktigt och möter upp Gabbe och Pär i stan. Vi går nog på after work ikväll, men jag har inte bestämt mig var ännu... Får fundera under dagen, nu måste jag iväg! Ha en bra dag!

En eftermiddag i soffan

Idag provade jag på att vara lite ledig. Det kändes jävligt skönt att ligga som ett kolli i soffan och kolla på webbTV halva eftermiddagen! Därför tänkte jag fortsätta en stund till innan jag ska städa lite så att det är fint här imorgon när paret Samuelsson/Dahlqvist behagar resa norrut. Läste att Elin hade lite ångest över att ta med sig sin pojkvän till ett annat par för att se på tv. Hennes svennepanik från tidiga gymnasiet hänger alltså kvar. Inte för att jag heller är superförtjust i själva parumgänget, men ibland så råkar både jag och min partner faktiskt gilla folk som är tillsammans med varandra.Vinblogg

Jennie efterlyser vinblogg mitt i veckan. Here you go!


Hej, här har ni mig!

Det är så här jag ser ut idag. Svartvit outfit, håret är helt åt helvete och min träningsvärk i rygg och rumpa är så massiv att jag går som en pingvin, lite vaggade och framåtlutad.

Dagen What?!

Jag har inte följt Idol sådär slaviskt, och igår såg jag bara en stund innan Jennie ringde och vann min uppmärksamhet med smaskigt Mallisskvaller och den fantastiska nyheten att hon fått tag på en lägenhet på St Eriksplan. Men alltså vad händer? Tjejen med störst star quality, Linda Pritchard åker ut! Triist!
Linda Pritchard, Erica Olsson & Anna Stenbeck

Bodypump 295 kr

Oktober startade idag. Sista månaden som man kan vara nästan säker på att det inte kommer nån jävla snö. Idag kostade mitt pass 295 spänn. Så är det när det är ny månad. Målet är att slå septembers per-pass-kostnad på dryga 16 kr. Nu kör vi!


En månad senare

Biceps: 28,1 cm (28,7 cm)
Rygg: 78,6 cm (80,1 cm)
Midja: 71,5 cm (75 cm)
Mage: 83,8  cm (86,3 cm)
Stuss: 89 cm (90,3 cm)
Lår: 48,1 cm (46,7 cm)

Det här är jävligt löjligt. Känner mig som någon tjockis i "Du är vad du äter", som alltid efter fyra veckor knappt har kommit igång med träning och kosten och nästan gått upp i vikt istället... Men jag tränar ju mycket, jag har promenerat en timme typ varje gryning och jag äter lagom nyttigt. SÅ VAD ÄR PROBLEMET?! Man blir lite opeppad när man bara står och stampar med sina bilringar, men det är bara att köra på. Mer äggvita och mindre kolhydrater.

RSS 2.0