Ljuset!

Höstmörkret är ju hemskt... Men just den minuten då solen och ljuset återvänder; det är fan magiskt! Jag älskar den här staden by the way!


DIY sänggavel av lastpallar

Här ser ni mitt senaste hemmaprojekt. Fredrik har släpat hem två lastpallar som jag har målat i samma färg som väggen. Tre varv krävdes det, men skippade slipandet och filandet då jag ville ha en lite rough känsla. Har satt två batteridrivna ljusslingor (Ikea) bakom brädorna för lite mysbelysning.


Jävlar vilken bra helg!

Känns som att jag hunnit med allt som en helg ska innehålla; lite vin och vänner, träning, natur, bio och till och med Ikea! Hade lite AW på jobbet i fredags innan jag rullade hem och lagade middag, korkade upp en flaska Amarone och såg en film. Lördag: upp med tuppen och gymma innan vi blev upphämtade av Freddan och Cornelia för en dag i skogen. Och kantareller i massor!! Lite loja var vi på kvällen, men orkade med en middag hos dem i Hägersten. Taxi hem kl 23 och det kändes som om klockan var långt in på småtimmarna. I söndags blev det sovmorgon och sedan The Great Gårdsstädning Escape. Flydde lövkrattning i föreningen och gick på dagbio (Hamilton 2) och en sväng på Ikea. Avslutade med ett gympass till och sedan var den helgen till ända.


Morgonkaffe@the gym

Blev en tidig lördagmorgon och trots alternativet känns det jävligt härligt. Hurtighetspoängen regnar över mig... Har kört ett benpass på gymmet till tonerna av Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon. Är man själv på gymmet får man välja kanal på alla storbildsskärmar! Och nu en kopp automatkaffe som uppladdning för en krispig höstdag i svampskogen (men en höggravid kvinna som har två dagar till BF, önska oss lycka till!)


Hur går det?

Framåt va? Första bilden är från i försomras någon gång. Andra bilden är för någon vecka sedan. Lite pinsamt med dessa spännarbilder framför gymspegeln, jag VET, men det är trots allt en måttstock och bra jämförelse när man tittar tillbaka och tycker sig se skillnad. Vad tycker ni är bäst? Våg, mäta med måttband eller bara känna på kläderna? Just ja, att vara nöjd och bara chilla kan ju oxå ett sätt...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/213534/images/2012/pic_5074901cddf2b31c91000f02.jpg" class="image">


Ibland gör man tydligen nånting rätt!

Fick blommor och champagne av några kunder förra veckan! Längsta buketten jag sett i mitt liv!


RSS 2.0