Juldetox

Nu är det slut på pizza till frukost och julmiddagar. Igår hade jag så ont i kroppen av allt skit som jag ätit de senaste dagarna. Jag får hemsk värk, känns som att hela jag är ett enda stort blåmärke. Så idag är det keso och hallon till frukost och äggviteomelett med broccoli och skinka till lunch som gäller. Trodde jag skulle härda ut och äta vad jag vill ända till nyår, men det funkar inte. På lördag kommer det väl att bli bad food igen, men tills dess måste jag ta hand om mig själv.

Åh nej...

Har inte direkt någon lust att jobba idag. Varför inte bara en dag ledigt till? Så att jag hinner gå på mellandagsrean och bara ta det lugnt en dag... Att komma hem kl 04 på annandafsmorgonen ledde ju till att dygnet förvreds några timmar, därför var det imorse en plåga när alarmet ringde. Jag vill inte! Det enda som är positivt är att det känns som att det är måndag, men i själva verket är det torsdag och snart är det helg igen!

Sahara hotties

Man kan ju bli lesbisk för mindre. Kolla på Sahara Hotnights turnéblogg. De är så jävla snygga att man dör på fläcken!

Annandag Bakisdag

Jättekul var det igår! Hela kvällen och natten bara swooschade förbi och helt plötsligt var klockan 04.00 och jag fick sms av min heta granne Efterfest hos dig? ;). Var väldigt mycket folk ute och jag träffade faktiskt en del som jag kände, och några andra som jag inte kände... Trevlig förfest var det oxå, med bara underbara tjejer! Och vinet var gott och mina latextights var på! Däremot blev det ingen efterfest hos mig ;). Gud gav mig styrkan att säga nej. Thank you God.

Dag 119

Och om ni förvänade er att jag skulle dra fram måttbandet och mäta mig idag bara för att det är tisdag så kan ni fortsätta vänta... tills nästa vecka kanske. Ät lite mera knäck, det kommer nog jag att göra.

Juldagsfestande

Nu ska jag ut och festa med Luleås hemvändare. Ni vet de som varit ifrån Luleå under den tiden som jag har bott här. Kommer med andra ord inte att känna en kotte! På ett sätt så känns det ganska skönt.

God Jul

Till er som har tid att sitta och läsa bloggar så här dagen före dopparedagen, Hoppas ni får en riktigt god jul!

Tentaplugg i vanlig ordning

Tänkte att jag ilallafall skulle ägna några timmar idag åt tentaplugg. Kl 13.20 tänkte jag verkligen bestämt "Nu kvinna läser du oavbrutet i 60 minuter!" Jag läste i en kvart, sen somnade jag och vaknade kl. 14.20 och så var den timmen till ända. Det går inte att läsa kurslitteratur på eftermiddagen!


Elin och kolhydrater

I eftermiddag kommer Elin och i vi ska äta middag och ha trevligt medan hennes föräldrar är på 40-årsfest och äter middag och har trevligt. Dagens meny på Lingonstigen 11 består av hemgjord pizza och glass i stora lass från gudarna Ben&Jerry. Elin kan ju försöka protestera! Jag har inte ätit något av det sedan i somras så det är dags nu. Men först ska jag till Bolaget eftersom jag älskar att köa.


Fredagkväll

Det är en ganska lugn kväll ikväll. Har sovit till Bruce Almighty mellan 20-22.00 och nu ska jag sova till Ett öga rött. Det enda som stör min frid är att det är fest i någon av grannlägenheterna. Antingen så knullar de, bråkar, spelar piano eller har fest. Det är alltid nåt jävla spektakel på gång. Men jag bryr mig inte så himla mycket. Festa hela natten! Jag är ledig imorgon!

Mellandagarna är fixade!

Jag har köpt biljett till utgång på juldagen, vi har bokat hotellrum 29 december (sex år sedan jag och Fredrik träffades) och vaga planer på en bra nyårsafton börjar smidas. Känns mycket bra! Och nu är det jullov till den 27 december! Dagens citat kommer nog från "sist in" på jobbet "Man kommer ju sakna alla under julen, det är ju sex dagar tills vi ses nästa gång". Kommer ni oxå att tänka på era arbetskamrater på julafton eller tycker ni som jag att det var bland det smörigaste jag har hört?


Knäck

Jag gjorde knäck igår. Får man verkligen äta knäck om man inte äter godis? försökte Fredrik pika mig. Ja, men det är väl verkligen då man får äta knäck! Det är inte direkt som när man var liten och föräldrarna sa "Ät upp maten annars får du inget lördagsgodis?". "Det blir inget knäck till jul om du inte ätit 50 dubbeldaim under året".

Så jag åt typ 7 knäck igår. Inte värt det. Idag tar jag med mig eländet till jobbet så att jag blir av med dem.


Lat-frulle

Idag blir det inga ägg till frukost. Kände mig allmänt omotiverad att tillaga något idag så dagens första mål består av kaffe i mängder och en Atkins Advantage Shake med chokladsmak. Faktiskt riktigt goda!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!

Uppgift 6 projektet är godkänt. Därmed är ni godkända på hela kursen.

Bra arbete. Ni har behandlat och diskuterat alla aspekter och också diskuterat effekterna av implementeringen i företaget.
God Jul och Gott Nytt År /Svante

Vi klarade kursen e-handel för småföretagare! Ett litet steg för flaskbottnarna på dataavdelningen nere i källaren, men fan vilket stort steg för mig som knappt vet vad ett IP-nummer är. Jag har klarat en kurs för systemvetare! Detta ska firas big time med mina kära vapendragare Niklas och Cleve, men det tar vi på andra sidan nyår.

Puh!

Känns som att jag har jobbat 30 timmar bara idag. Den här dagen ville aldrig ta slut. Tänk om man fick lön efter hur länge det kändes som om man jobbat.

God morgon

God Morgon. Ha en bra dag!

Ibland får man ett sån kommentar till ett blogginlägg. Det är alltid helt främmande personer som skriver så. En helt vanlig trevlig nonsenshälsning som inte har ett förbannade dugg med mitt inlägg att göra. Vilka är de här människorna och vad vill de? Har de lyckat hacka sig förbi de där siffrorna och bokstäverna man måste ange för att kommentaren ska sparas och masskommenterar bloggar. För nog handlar det mer om att http:fiskaläsaretillegnabloggenutanattskrivanåtintressant.blogg.se än att verkligen önska en en bra dag. Vad tycker ni? Ni har de garanterat oxå i ert kommentarsfält.


The Snack

Häll ut en liten burk majskorn på ett bakplåtspapper, salta och in i ugnen kanske 5-10 minuter. Svingott, jag har ätit det tre dagar i rad nu.

Okej, majs kanske inte har det lägsta GI, men so what, det är jul.

Nytt inlägg i äggdebatten

Ny dag. Ny frukost. Tre nya ägg. Och vet ni vad? Det var dubbelgulor i alla tre äggen idag oxå. Har hönsen börjat spara in på äggskal eller vad är det som händer? Bitches.

Dag 112

Biceps: 26,4 cm
Rygg: 73,5 cm
Midja: 65,5 cm
Mage: 74,5 cm
Stuss: 85 cm
Lår: 47 cm

Tänkte först att jag skulle skita i att mäta mig idag. Det är faktiskt jullov nu.

Oldies

En vanlig dag på banken:
Gammal dam: Jag vill ha nya tusenlappar.
Jag: Jag ska se om jag har några nya tusenlappar. Det är ju ännu inte bestämt något datum när de äldre sedlarna blir ogiltiga så du behöver inte oroa dig.
Gammal dam: Jag vill byta ut de gamla som jag har hemma mot nya.
Jag: Se, en ny tusenlapp till dig har jag iallafall.

Gammal tant ringer senare: Hej banken! Jag tog ut pengar idag och är rätt säker på att jag har fått en falsk tusenlapp, den ser inte ut som de andra.

Oh my God kvinna, du bad ju själv om nya tusenlappar!!


Tvillingar till frukost

I vanlig ordning äter jag ägg till frukost. Idag upptäckte jag dock en lite konstig grej när jag skalade äggen. Av tre möjliga ägg så innehöll tre dubbelgulor. Väcker mest förvåning och inte speciellt mycket glädje hos mig då jag inte äter gulan. Men som förmodligen Cleve eller vilken göteborgare som helst skulle ha sagt: Det är väl inget att ägga upp sig över. Hohohoho!

Namnskylten!

Okej då, lite miniångest har jag över att komma tillbaka till jobbet efter julfesten... Jag har upptäckt att min nybeställda namnskylt har lämnat sin ägare. Lite trist eftersom jag har tjatat om att få en ungefär så länge jag har jobbat. Kanske blev den kvar på toaletten eller någonstans, var lite stressad när jag skulle springa iväg och bli mardrömsmejkad på Fuck Up Store. Antingen hittar jag den eller så får jag krypa tillbaka i anonymitetens trygga famn.

Kladdkaka

Det hände ju en del mer pikanta grejer på julfesten i fredags än att jag åt kladdkaka, men jag tänkte ändå berätta det: Jag åt kladdkaka med vispgrädde till dessert i fredags. Den var perfekt kladdig och jag har inte ätit kladdkaka sedan i augusti men drömt om det ett antal gånger. Så jag åt en halv form själv? Nej, jag åt typ tre tuggor och sedan lämnade jag resten. Det var inget speciellt. Helt sjukt kan man tycka, men tydligen så kan chokladbegär gå över.

Lugnet före stormen?

Min julklappsbeställning från Asos har anlätt till Sverige. Paketet ligger på postcentralen tvärs över gatan och bara väntar på mig! Men det är ju stängt på Posten på helgen, så jag får inte tag på det! Superirriterande, för idag är det julklappsinslagning och julgodisbakande hemma hos mig! Oxå är det ju Bonde söker fru-maraton på tv idag igen. Och manikyr! Och lite plugg. Skön lugn söndag hemma medan Fredrik jobbar ihop lite stålar inne i stan. Jag är lyxhustru idag.

Bye for now

Lyckades släpa mig iväg hem till Cleve för hejdå-för-julen-middag. Mycket frestande hemgjord pizza stod på menyn, men jag åt hemma innan jag åkte och satt endast och tuggade på morotsstavar. Strongt va? Var hemma igen klockan 21, ingen utgång för mig ikväll. Känner mig för länge sedan för gammal för spontana tvådagars...
Ni andra ungtuppar är välkomna att festa natten lång, ha så kul!

Festen

Det var kul igår förresten. Tyckte att jag försökte ta det lugnt, men jag vette fan hur det gick... Idag är det Bonde söker fru-maraton på TV och det är ju så jävla underbart! Jag ligger i soffan idag!

Make Up Store...

Var på Make Up Store igår och blev sminkad inför julfesten. Det var en total katastrof! Tjejen som sminkade mig var en jävla loser och det måste ha varit hennes första dag på jobbet. Hon sa inte ens tack och hejdå när jag gick därifrån med en läpplinje som såg ut som min hjärtfrekvens och två svarta blaffor runt ögonen som såg totalt olika ut. Never again säger jag bara!


Julfest imorgon!

Klockan 17.00 smäller det! Spännande ska det bli! Ni vet väl hur firmafester brukar sluta? Jag ska till och med bli proffsmejkad imorgon på Make Up Store. Det är lite av en slump att det blev just imorgon, men det passar ju ganska bra! Pliiiizz, hoppas det inte är julbord bara!

Die Santa Die

Klicka här för en större bild på T-Shirt Die Santa Die
Originalet DIE BRAT DIE är ju grymt, men visst var den här cool till jul? Vi hatar ju alla julen litegrann.

Julklappar!

Var på Barnens Hus idag för att köpa julklapp till min minikusin som är 10 bast eller nåt. Fan vad mycket coola leksaker det finns! Och årets julklapp till småtjejer måste tveklöst vara mjukischiuaua med tillhörande kläder i alla utföranden, jag lovar det fanns typ 17 olika modeller av de där hundarna! Har löst julklappsproblemet till Fredrik oxå. Jag vill helst inte säga vad jag köpte men det börjar på S... och slutar på ...koterkapell från Biltema. Sofistikerat, eller hur? Nej, han fick det inte ens inslaget.


SpinPump 93,97 kr

Så var det dags igen, veckans andra spinpumppass. Led fortfarande efter sviterna från måndagens pass, baksida lår var inte direkt behjälpliga i uppförsbackarna. Dessutom var det en galen ledare som inte tyckte att en uppförsbacke var uppförsbacke nog om den inte stupade rakt upp. Nu skriver jag som en riktig spinningnörd... uppförsbacke innebär alltså att man har lite trögre motstånd på cykeln, för inte rör vi på oss direkt. Vi bara sitter där och stirrar in i vita lamellgardiner medan vi trampar oss upp för "ett berg". Jag dog nästan på det där "berget" idag. Sedan väntade 45 minuter bodypump och mina stackars biceps fick sig en omgång. Sedan åkte vi hem lagom till Bonde söker fru.

Kaosartat

Jobbade bara i två timmar och 15 minuter idag, men det tog kraften ur mig som en hel arbetsdag! Puh! Det mesta gick fel kan jag säga utan att gå in på några detaljer. Fick med mig några julklappar innan jag åkte hem med bussen igen. Bland annat ett par pistolörhängen som blev en julklapp till mig själv!


To do list, 11 December.

Idag är det dagen efter Nobelfesten. Att göra:
Kolla Elins blogg. Större Nobelnörd får man nog leta efter. Särskilt roligt är det eftersom jag tycker att hon i övrigt lyckas upprätthålla en rätt så kreddig aproach.
Läsa Alex Schulmans endagsblogg från Nobelfesten. Det var too many connections hela kvällen igår, kanske inte så konstigt när Guden återvänder för en dag.
Kolla recensionerna av prinsessornas klänningar.

Ska jobba några timmar oxå, börjar kl 11.00. Lyxigt!

Dag 105

Biceps: 26,4 cm
Rygg: 73,2 cm
Midja: 65,4 cm
Mage: 74,5 cm
Stuss: 85 cm
Lår: 47,1 cm

Med tanke på den vecka som varit så är jag ganska nöjd. Smider redan planer för januari, då kan man ju börja tänka på Beach 2008... (inte för att jag brukar hinna ligga på den där beachen, men det spelar mindre roll i sammanhanget).

SpinPump 96,82 kr

I did it! Jag sa ju att jag skulle träna idag! Fast jag jobbade till 18.15 ikväll så tog jag mig iväg. Var till 90 % Elins förtjänst, hon ringde mig efter att hon varit på gymmet och då kände jag att jag oxå skulle dit! Så det blev 30 minuter spinning och sen 45 minuter pump. Körde järnet på spinningen. Måste dock erkänna att jag inte lastade på så jäkla mycket vikter, men jag har knappt tränat nån styrketräning i höst, så jag ville inte få överdjävulsk träningsvärk. För då har jag ju gett mig själv en ny anledning att inte träna. Och sådana vill vi ju inte ha!

Frukost

Usch, jag känner mig inte speciellt hungrig, men jag är en riktig frukostfetischist. Lämnar aldrig huset utan att ha ätit på morgonen! Det pajar ämnesomsättningen och hela kitet, slutar med att du slafsar i dig en calzone till lunch. Men jaha, vad ska jag äta? Hallon och keso är ju paradrätten, men när jag inte är sugen på det då? Jag är faktiskt fortfarande mätt sedan middagen med Oskar och Sandra igår. De bjöd in sig själva på glögg, vi utökade med att bjuda de på middag och det var nog fan tur, för inte drack de någon glögg direkt. Visade sig att ingen av dem gillade glögg. Varför vill man då ha glöggkväll? Puckon.

Konstigt

Såg i min kalender att jag hade skrivit "jobb" idag. Lite konstigt, för jag har inget minne av att jag har bokat den här dagen. Well well, jag åker väl dit och ser om jag ska jobba eller ej, det värsta som kan hända är väl att jag får vända hemåt igen.

Och ikväll ska jag träna. Inga ursäkter duger.

Cruella är hungrig

Jag är hungrig! Måste gå ner till ICA men ser ut som Cruella deVille i håret. Det enda som är skvallrar om att jag är tjejen på bilderna från igår är mina blingade naglar och min brun-utan-sol-bränna. Allt annat är borta, nu sitter jag här i mjukisbyxor igen.


Min bordsherre

image95image96
Same same, not different at all...

Jag mår som en prinsessa!

Det trodde ni inte va? Att jag skulle må bra idag efter det årliga fylleslaget LUSSE, men det gör jag faktiskt. Kom hem 00.30 igår efter att ha tröttnat på att köa till kåren. Och det var nog lika bra det, stämningen dämpades en del på slutet. Lite bråk, lite spya, lite fylla oxå jag och Elin hyfsat nyktra mitt i allt. Det var dags att gå hem. Men det var en bra kväll, jag hade roligt.

Väldigt besviken på efterrätten dock, IGEN! Det var pannacotta, IGEN! Herregud, ge mig marängsviss, hur svårt är det att fatta?! Jag har ätit två efterrätter sedan i augusti och båda gångerna får jag grisgelatin med vaniljsmak.



Nu kör vi!

image94

Blir det du och jag imorgon igen?


LUSSE 2006

Livet är underbart 2007

Cesarbanketten 2007

Fantasifull bordsplacering?

Inför sittningen

Att göra:
Köpa biljett :Check!

Köpa klänning: Check!

Köpa strumpbyxor: Check, men jag kanske kör utan!

Köpa silvrig kuvertväska: Check!

Köpa amazing skor: Check!

Klippa och färga håret: Check!

Köpa vin: Check!

Köpa cigg: Check!
Köpa lösögonfransar: Check!
Bestämma nagellack: Check
Inte träna på en vecka så att mina muskler blir inbäddade i lite tjusigt hull: Check!

Jag är redo för paaaaartyyyyy!


Love love

Har varit på stan och köpt vin till morgondagen och gick förbi svärmors jobb och fastnade aslänge i en diskussion om att hon borde skaffa sig en ny och trevlig gubbe. Den hon har nu gör hon med all rätt slut med i snitt 3 gånger i veckan. Jag tycker inte att det känns speciellt sunt om man har lämnat fritids. Jag tycker definitivt inte att det känns speciellt sunt om man är nästan 50 år.

Det roliga är att hon brukar komma med tips från Dr. Phil hur jag och Fredrik borde sköta vår relation.

Kvällsöppet

Varför klagar folk på att bankerna bara har öppet till kl. 15.00? Det är inte en enda kund här... Vad man gör på banken efter kl 15.00? Bloggar uppenbarligen.


Morgonmys

Tända ljus, varm choklad (sockerfri of course!) och några makroekonomiska grafer, kan en morgon starta bättre? Det skulle eventuellt vara om jag bytte graferna mot något glansigt modemagasin istället, men man kan ju inte få allt. Har sovmorgon idag dessutom, behöver inte åka hemifrån förrän kl. 8.45. Lovely! Hoppas att alla ni andra oxå får en bra morgon! Nu måste jag plugga!


Making money

Idag är det äntligen dags för jobb igen! Att välja mellan skola och jobb känns idag ungefär som att välja mellan pest eller marängsviss. Jag väljer jobb. Det lönar sig iallafall bättre.

Singelmiddag

Nej, jag har inte blivit singel, men jag är ensam ikväll. Fredrik är på födelsedagskalas hos Niklas vilket innebär att jag får äta låtsasmiddag (dvs sån mat som tar cirka 1 minut att göra). Ikväll blir det avokado med cremefraishe-löjromsröra! Mmmm...

Förresten ska jag inte skämta om singelskap. Igår krossades mitt hjärta en smula. Ytterligare ett par av de där som skulle live happily ever after, har gjort slut. Fan, snart sitter man väl själv där på solokvisten. För om till och med de kan göra slut, hur ska det hålla mellan oss? Och är det nåt som man ska sträva efter till varje pris, att hålla ihop? Knappast va? Men man vill ju ändå tro på kärleken, det eviga på nåt sätt. Åh gud, det bor nog en kristdemokrat i oss alla.


Klippt och färgat

Idag har jag varit och piffat till frisyren för 1300 spänn. Lite lyx jag senast unnade mig i gymnasiet, klipp och färg hos frisör, så det var fan på tiden. Jag tänkte lägga ut en bild oxå på hur det blev, men ingen bild blev bra! Ser ut som om jag har en ny pälsmössa och så är det inte i verkligheten! Jag blev väldigt nöjd! Det är samma frisyr som förra gången, men nu färgat i block, ett mörkbrunt, ett rödbrunt och ett ganska ljust.

Samma färger som mitt marsvin Doris.

Dag 98

Biceps: 26,3 cm (28,7 cm)
Rygg: 74,7 cm (83,5 cm)
Midja: 65,8 cm (77,5 cm)
Mage: 74,5 cm (87,5 cm)
Stuss: 85 cm (92,5 cm)
Lår: 47,1 cm (50 cm)

Inte mycket glädje för måtten idag. Men om jag känner mig som en valross idag så är det ju ingenting mot för hur jag hade känt mig om jag hade haft kvar de där måtten inom parentes, från 28 augusti...

Glöggmys

Ännu en glöggkväll avverkad... Jag skulle dock kunna ha glöggkväll varje kväll (och har det nästan oxå) eftersom det är så satans gott. Ikväll har jag varit med tjejerna på jobbet och druckit finsk blåbärsglögg. Riktigt gott och riktigt trevligt. Jag är glad att jag har så grymma arbetskompisar!


Dagens sanning

Dagens sanning: Klart att det är svårt om man inte har läst på.

Och jag är bedrövligt trött på att försöka simma i sirap, bedrövligt  trött på grupparbeten.


Julgalen

Första advent idag. Jag känner mig sjukt vuxen eftersom jag funderar starkt på att köpa en julduk och röda gardiner hade ju oxå varit mysigt... Ljusslinga på balkongen hade ju varit härligt. Jag har redan bakat två omgångar lussebullar. Jag längtar tills jag får slå in julklappar och lägga dem i en glänsande kitchig hög. Vad är det som händer? Skjut mig innan jag börjar lyssna på Carolas Jul i Betlehem.


Stadium har julfest

Mobilen ringer.
Jag: Hej!
Oljud.
Fredrik: Hej!
Jag: Är ni på Invit eller?
Mera oljud.
Fredrik: Ehh, aa. Vad heter den där drinken du brukar dricka?
Jag: Menar du Rasberry Mohito?
Oljud. Blomman skrålar i bakgrunden.
Fredrik: Vad sa du?
Jag: RASBERRY MOHITO!!
Fredrik: Asså, det är den med massa grönt i, blad och mint och..?
Jag: Ja, det är den. Be om en extra söt!
Fredrik: SÖT? Jaha.. Rasbe...vad sa du att den hette?
Jag: R-A-S-B-E-R-R-Y M-O-H-I-T-O...
Fredrik: Hallon alltså?
Jag: Ja. Hejdå. Ha så kul.

20 sekunder senare. Mobilen ringer.
Jag: Jaa..
Oljud.
Fredrik: Hej, asså vad sa du att den hette nu igen?
Jag: Rasberry Mohito. Ska du verkligen ha en sån?
Fredrik: Ja, jag tror det. Hej.


Räkna andras pengar, fan vad kul...

Just det, jag skulle ju berätta en jobbgrej! Jag ska få certifiera mig inom sparande. Jag ska börja läsa till certifieringen efter jul. Jag vet inte riktigt vad det kommer att innebära, men det kommer ju innebära ett bevis på att jag kan någonting! Och det är ju kul! Nu klättrar vi på karriärsstegen!

Gaaala

De textar direktsändning exakt i detta nu i faddergalan på tv4. Eller i detta nu är väl att överdriva, texten kommer 5-6 sekunder senare. Men jag är ändå imponerad! Nästan lika imponerad som jag är av Agneta Sjödins madonnabiceps.

PS. Tro inte att jag sitter och kollar på den här skiten, jag råkar bara ha på tv:n. Det är sant. DS

Tomten bor i England

Ge mig en hemmakväll ensam och du ska se att visakortet glöder! Nu har jag slängt iväg en order till asos.com på massa härliga grejer! Några julklappar till mig och några till en del andra sweethearts som har varit snälla under året...

Om nån därute tycker att jag är en sweetheart, så kan ni beställa det här halsbandet till mig, 125 pix på kyssjohanna.se. Craaaavings! Geee miig! Nuuuu!

Totalt jävla mörker

Fick upp en jävla julstämning idag när jag bakade. Så julsnurrig blev jag att jag kom på att jag har julstjärnor som borde sättas upp och sprida lite härligt ljus. Sagt och gjort, frammed grejerna in i kontakten -åh, vad mysigt! 20 sekunder senare: Klick! Halva lägenheten blev svart, tv:n död, internetuppkopplingen död. En säkring hade gått och det är ju enkelt fixat kan man tycka. Om man når upp till proppskåpet vill säga... Det har haglat ett antal svordomar här hemma, men nu äntligen är det ljust igen (fick åka och låna en stege).

Lördagsångest

Klockan är 09.55 och ångesten är redan över mig... Bestämde så fort jag slog upp mina rödsprängda blå imorse att jag inte ska festa nåt ikväll. Fan, jag kan väl oxå vara hemma själv en kväll? Nu låter det som om jag har ångest över att jag inte får supa ikväll, haha, det var inte så jag menade... Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen. Och kvällen. Och natten. Lite diffust pluggande kanske. Måla naglarna (tror jag har varit utan nagellack i en vecka nu. Jääävligt risigt.). Baka igen (de blev inte så goda de där lussebullarna). Hmmm. Kanske klicka hem några julklappar. Ingen ångest nu, det är ju fan lördag. Veckans egentligen bästa dag!

(Egentligen har jag ångest för att jag inte sitter på en spinningcykel på gymmet i detta nu. Vilken slö jävel jag är. Sitter bara här och klappar mina glöggfyllda lovehandles.)

Inget är heligt

Nu är jag kär i Magnus Betnér oxå. Han var grymt bra på Kulturens Hus igår. Och snygg! Och bitter! Igår var han arg på Runar, Carola, bevaraaktenskapet.se, parmiddagar, dammsugning, bröllopsmagasin, barnuppfostran, Göteborg, Aftonbladet, Peter Magnusson, kubbspel osv... Underbart!

RSS 2.0