Känner mig hi-tech

Wow, jag lyckades deklarera på nätet, med Bank-ID och med K4-blanketten och hela baletten! Jag känner mig riktigt högteknologisk och det roliga var att det tog kanske fem minuter från nedladdning av Bank-ID till godkännande av deklaration på skatteverkets hemsida och det var inte ens svårt. Nu nästa utmaning: Fönsterputsning, hoppas det går lika snabbt.

Amerikansk äppelpaj

Till er som firar valborg med mig ikväll:


Ingredienser:
5 st äpplen
1 tsk kanel
100 g smör
2,5 dl strösocker
150 g vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt
1 st ägg, uppvispat

Sätt ugnen på 200°. Skala kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor. Smörj en pajform ca 26 cm i diameter med lite smör och lägg i äppelklyftorna. Strö över kanel. Smält smöret och låt svalna. Blanda alla torra ingredienser.
Rör sedan ner det smälta smöret och ägget. Bred degen över äppelskivorna. Platta till degen. Pudra degen med lite kanel före gräddningen. Grädda 40 min i nedre delen av ugnen. Pajen ska få en gyllenbrun färg. Servera med vaniljsås eller glass.


Bodycombat 44,38 kr

Kände mig lite sliten igår när jag tränade. Vafan då för, tänkte jag, det är ju bara tisdag? Men så kom jag på att det var fjärde dagen i rad som jag tränade. Då brukar det vara dags för en vilodag och det blir det idag. Förutom redan avklarad morgonpromenad kommer dagens aktiviteter bestå av vinhävning, majskolvsvändning och rökinhalering. Trevlig Valborg på er!

Fattygirl loves Nutrilett

Jag har dammat fram 90-talsklassikern Nutrilett, och vet ni vad? Jag äskar det! Pulvret med chokladsmak är sinnessjukt gott! Jag köpte på mig en kartong eftersom jag insåg att jag sitter i skolan och blir hungrig flera gånger om dagen vilket leder till att jag måste köpa äcklig och dyr skolmat och fläbbiga ciabattas för att hålla blodsockret uppe. Samma sak hemma oxå när man vaknar svinhungrig men inte har nån frukost hemma. Då blir det en burk konserverad ananas som frulle och det känns ju inte så optimalt. Så istället för skräpmat så äter jag pulver till mellanmål och frukost och sådana mindre mål. Idag blev det till lunch oxå för min matlåda står kvar i kylen hemma. Men att byta ut alla mål? Jag hade nog svultit ihjäl på en endaste dag.


Bodystep 45 kr

Oh wow, vad imponerad jag blev av instruktör-Carina igår! Hon är höggravid, 7:e månaden tror jag och leder bodystep med världens energi, helt sjukt! Kvinnor av stål är vad de är, vissa instruktörer. Värsta jag hört är nog Ritha, min gamla funk-instruktör bland annat, hon födde barn under natten och på förmiddagen var hon tillbaka på skolan (hon är lärare) och skulle leda lektioner. Men hon var väl kanske lite one of a kind när det gällde det mesta... Sen finns det ju dem som ligger hemma i soffan och äter murbruk och apelsiner under graviditeten, och det är väl helt okej det med.
 
Träning för gravida

Ny diet

Niklas tog med mig till Järnvägsgrillen på lunchen och sen en sväng förbi Photoshop. Kolla vad smal jag blev:

image131

Det måste ha varit Bacon Chilimålet... Glöm GI, Järnvägsgrillen here I come!


Aerobic Styrka 45,64 kr

Det finns säkert 20 instruktörer på StiL, varav endast en instruktör som jag verkligen inte gillar. På bokningssidan på stilsportcenter.se kan man se vem som leder vilket pass och om hennes namn står där så går jag helt enkelt inte dit. Men nu var det andra passet på två dagar som jag råkar ut för att hon vikarierar för ordinarie instruktör! Dessutom var vi bara tre personer idag på passet, kände mig sjukt nördig och ville helst sjunka genom en fallucka i golvet och sen tillbaka hem till soffan illa kvickt. Men jag härdade ut och simsalabim: Jag har tränat fem gånger denna vecka!

Kökstapeten

image130

Vad tycker ni? Jag älskar det blaffiga mönstret och det faktum att motivet känns somrigt men att färgerna är vintriga, en all the year around-tapet med andra ord.

Om inte detta gör mig smal så vette fan...

Uppstigning söndag: Kl. 07.00 för en timmes morgonpromenad. Hittade en gammal skiva, "Singles again" med Weeping Willows och där fanns en del dängor som jag lallade med i under min promenad runt Skurholmsfjärden i solbrillor, ny vårjacka och en sjuhelvetes morgonfrisyr. Promenadstråket var dock rätt öde så vem bryr sig? Men det var rätt härligt iallafall, vilket det alltid är när man väl har släpat sig ut. Tycker själv att okristligt tidiga morgonpromenader på söndagar (särskilt om man hade bartömning på lördagkväll) borde bränna minst dubbelt så mycket mer kalorier än mer behagliga tider på dygnet. Borde funka som OB-tillägg ungefär.


TV-inspelning

Man skulle kunna tro att det pågår en tv-inspelning hemma hos oss. En hybrid av Roomservice och Rent Hus. Vi har fått nya tapeter i tre rum och nu håller jag på att skura och städa att jag till och med tror att cleaning maniac Elin Holma hade höjt sitt välplockade ögonbryn i förvånad beundran! Kökstapeten är för övrigt helt jävla lovely och jag ska fota den sen och slänga in på bloggen. Nu är det "tystnad för tagning...1, 2, 3... och bandet rullar". Back to work med andra ord!


Step 46,30 kr

Det blev ingen morgonpromenad i morse. Jag ställde alarmet på 07.00 och hann vakna två gånger innan dess (herregud, min farmor har ungdomligare dygnsrytm än jag!), men fan att ta sig ut och promenera när det inte ens var tillstymmelse till sol + att jag inte ens hade nåt att ha i lurarna. Lyssnade färdigt senaste ljudboken igår morse. Så det blev sovmorgon till 08.45 istället, sen step på gymmet en timme istället. Hade väl i och för sig tänkt göra båda, men man måste väl få vara lite slö en lördag?

Bodycombat 46,99 kr

Idag känner jag mig ganska duktig! Morgonpromenad mellan kl. 06-07, sedan cyklade jag från Bergnäset till universitetet, tränade 50 minuter och cyklade till Kallkällan. Behövde nog röra på mig för resterande del av dagen har jag mest suttit och glott. Antingen i spegeln hos frissan eller i skolan framför datorn. Bodycombat var väl kul som vanligt, men jag förstår inte vad det är med instruktörerna, tror snart att de har haft samma koreografi i en månad och ändå har de inte lärt sig den! Lite dåligt tycker jag faktiskt att det är.

C-uppsatsen går som på räls

Idag har vi uträttat stordåd med c-uppsatsen! Vår handledare har inte tid med oss men vi kör på iallafall. Idag har genomfört tre intervjuer med tre olika designers. En har ni här, en skön djup kille med visioner och grymma t-shirttryck.

Morgonpromenad

Vi bor på Bergnäset några nätter eftersom vi har hantverkare i vår lägenhet som tapetserar och målar, därför var jag ju tvungen att släpa mig ut på en morgonpromenad. Kul med lite omväxling, jag har vandrat runt Bergnäset åtskilliga gånger, men det var ett tag sen sist faktiskt. Ska verkligen försöka gå en timme i gryningen varje morgon här på andra sidan Bergnäsbron. Nu ska jag snart träffa projektledaren för vårt c-uppsatsfall, hon sa att hon skulle sätta på en kanna kaffe och det är något som jag längtar efter. Svärmor, som vi bor hos, dricker jävla te på morgonen. Sedan när har det väckt en sömnig själ?!


Spinning 47,69 kr

RPM igår blev spinning istället eftersom vikarierande instruktören inte var utbildad RPM:are. Nice! Les Mills borde hålla sig ifrån spinningsalen, "ett förkoreograferat pass från Les Mills Australien"... kom igen, tre månader på cykel med samma musik, jag dör! Spinning är bättre för då är sällan ett pass identiskt med ett annat. Det gick faktiskt asbra igår, jag kände inte att jag ville dö en enda gång! Min kondition är gryyym!


Sunny day

Satan i gatan vad brun man skulle bli om man skulle sitta ute och glassa idag! Jag drack bara en kopp kaffe ute efter lunchen och jag känner ändå att solen har tagit på kinderna. Nu är jag dock tillbaka i biblioteket sedan länge och har många timmar kvar. Försäkringsförmedling står på agendan... snark.

Kondition+core 48,41 kr

Skulle egentligen på spinning innan corepasset, men jag vet inte vad som hände! Precis som igår så hann jag inte till passet. Fan vad sölig jag börjar bli! Men idag åkte jag inte hem istället, idag körde nån jobbig maskin på konditionsavdelningen och såg på Oprah istället.

Enligt planen

Vaknade utan yttre påverkan av mobilalarm redan kl. 05.38. Kan ju verka lite sinnessjukt, men jag gillar det bättre än att sova till jävla 11.00. Gick iallafall ut och travade en timme som planerat, det var lite kyligt men ändå rätt skönt. Nu är det frukost vilket betyder kaffe i mängder, hallon med keso och en c-vitamin brus. God morgon!

Tränar inte fem gånger i veckan

Jag dementerar kraftigt det jag påstod om att jag skulle träna fem gånger denna vecka. Det blev som vanligt bara fyra. Försökte verkligen idag, men tidsoptimismen var för påtaglig. Jag hann helt enkelt inte. Whatever, på söndagar är jag sällan särkskilt brydd om vad jag stoppar i mig och hur mycket jag rör på mig. Som svärmor alltid säger "Jag börjar på måndag". Och jag tror att jag ska börja imorgon faktiskt. En sittning och en bankett i maj, två axelbandslösa klänningar, hade varit snyggt med lite benigare axlar till. Morgonpromenader, Nutrilettshake istället för skräp i bibliofiket eller centrumrestaurangen + sträva efter den eviga drömmen om fem träningspass/vecka.

Fast riktigt så här mager kanske man inte behöver bli. Man kan ju lämna något av kroppens 200 ben åt fantasin.

Too much sleep

Okej, det är skönt med sovmorgnar ibland. Jag går vanligtvis upp kl. 06.00. Men vafan är det här? Lugn kväll igår, lite vin och trevligt sällskap hemma hos Elin Chrunak, vi gick hem vid 01-tiden. Går och lägger oss och vaknar nu! Kloickan är fan 11. Irriterande, jag har sovit bort typ två timmar söndag i onödan och inte känner jag mig piggare för det. Jag är svintrött! Morr...

Ta mig härifrån!

Kraftig ångest, rastlöshet och sjukt uttråkad. Kom till Skellefteå vid 16-tiden, 17.45 började paniken krypa närmare: Det är fredag och jag är själv i Skellefteå. Station 8? Nej. Ballen? Nej. Oleary´s? Nej. Självmord? Typ. Åka härifrån kl 08.00 imorgon bitti? Ja.

By the way. Min kusin är på smällen. Hon går fortfarande på gymnasiet. Suck.

Spinning 49,15 kr

Kul, nu har jag kommit till den fasen då genomsnittskostnaden per träningspass inte ens sjunker med en krona per gång... Iallafall så var jag tillbaka i spinningsadeln imorse. Vet inte när jag körde spinning senast, men det var kul! Och jobbigt! Mycket intervaller och det ska ju vara en sjuhelvetes effektiv grej! Eftersvettades iallafall halva förmiddagen.

Make a wish...

Fick mitt Dogeared armband från Asos igår. Svarar på frågan "Hur man slösar 300 spänn på något sjukt onödigt". Samtidigt så älskar jag det. Klart att jag ska ha en fyrklöver på en grön tråd! Jag är för fan född på St Patrick's Day.

Grattis broder!

Idag har jorden snurrat 18 varv för min stoooora lillebror. Lite ångest för mig, för det innebär att den dagen som jag in i det sista faktiskt inte trodde skulle hända närmar sig med stormsteg. Den dagen då han tar körkort före mig! Vilken skamfläck i mitt liv.  Att jag nu även riskerar att möta honom på krogen är dock inget jag oroar mig för. Även om han skulle släpa skiftnyckel och släpa sig ut nån kväll så kommer jag knappast att vara där. Även om vissa äldre ("I'm in lööööve...") verkar kunna uppskatta att festa på 18-årsställen så pallar inte jag. Min själ är gammal. Och nu har jag dessutom en myndig bror.
image129

Bodycombat 49,92 kr

Jag håller mig till träningsplanen. Bodycombat igår och nu bär det snart iväg till spinningsalen. Bra! Nu när jag kommit igång med träning funderar jag på att ta serious action against min kost igen. Eller det är väl mest mackorna som spökar. Jag som egentligen aldrig brukar äta bröd, har köpt minst en macka på skolan i veckan + att jag ätit bröd till frukost flera dagar i veckan. Bröd rimmar på död = inte bra. Jag funderar faktiskt på att köpa på mig nåt pulver, typ nutrilett eller bara proteinpulver som jag kan dricka när jag sitter i skolan, så slipper jag slösa pengar på onyttigt skit bara för att det inte finns nåt annat att välja på.

BodyCombat 50,71 kr

Ha, snart är jag under 50-lappen! Det är billigt att träna... not. Men det är ju faktiskt min hobby, som Jennie sa i helgen. Och det är ju faktiskt så, jag har bara inte tänkt på det på det sättet. Och en hobby ska ju vara ganska dyr, det är ju det som är meningen. Om man är vinkännare är det dammiga vinflaskor som kostar helvete + en svindyr vinkällare som håller exakt rätt temperatur. Och om man spelar golf är det sinnessjuka medlemsskapsavgifter och pant eller vad de kallar det när man lånar ut 15 000 till golfklubben under en livstid till 0 % ränta. Till det tillkommer det green fee-avgift, golfset, golfbollar, lite korrekta golfkläder osv. Försök komma ner i en genomsnittlig kostnad på 50 spänn i timmen när du spelar golf eller snurrar vinflarror i källaren!

???

Hur man märker att jag är stressad: Jag slänger C-uppsatsen med alla opponentkommentarer + kommentarer från handledare i papperskorgen.

Stressad eller bara blåst? (Fast jag gick tillbaka och hämtade uppsatsen igen efter lunch)

Afro Powerdance 51,53 kr

Gick på Afron igår istället för Bodystep. Hade lite träningsvärk i rumpan efter söndagspasset, så det kanske var bra att det inte blev någon step. Ikväll måste jag ju vara fit for fight, för det är favoritpasset Bodycombat. Oxå blir det Bodycombat igen på torsdag, spinning på fredag och Aerobic styrka på söndag. Det borde ju funka, så får jag ihop till fem pass denna vecka. My god, det är nästan som förr i tiden. Nästan, men när jag gick gymnasiet kunde jag gå på åtta pass på en vecka. Vet ni vad det kallas? No life.

Känns bra!

C-uppsatsen har visat sig från en bra sida idag. Vi har fått mycket gjort, men vi har en del kvar, men det bästa är att vi har kontroll över hela situationen. Har svårt att se något gå åt helvete nu och det är en mycket skön känsla. Tyvärr gick mitt Bodystep-pass åt helvete idag då det är "inställt pga utbildning". Därför sitter jag kvar som en bokmal fast den magiska tiden 17.00 har passerats. Får kräla iväg till gymmet kl 18.00 istället. Inga träningstillfällen får försummas!

Aerobic Styrka 52,38 kr

Jag var och tränade igår. På en söndag! Det kändes ambitiöst och bra oxå fick jag ihop fyra pass föregående vecka trots att jag slarvade bort lördag morgon på grund av baksmälla. Höll nästan på att ta ihjäl mig igår och det är väl så det ska vara, för att det ska ge nåt? När jag kom ut från salen efter passet mötte jag ett pizzabud med en trave pizzor. Tyckte det var lite coolt att bestämma hemkörning till gymmet. Gainomax efter träningen? Capricciosa duger gott!

Isbjörnsglass

Och Ben&Jerry's Baked Alaska "If it's melted, it's ruined" Vanilla Ice Cream with Marshmallow Swirls & White Chocolately Polar Bears tänkte jag oxå trycka i mig. Tyckte jeansen satt lite lösare idag, måste göra nåt åt det illa kvickt innan jag blir mager, eller hur?

Stackars dumma fyllo

Förrädiska vin! Så gott och underbart på fredagen, man sörplar vettet ur skallen så jävla omgående att man inte ens hinner tänka att imorgon är en annan dag. Somnar och vaknar några timmar senare, läpparna är helt uttorkade, håret står åt alla håll, ögonen rödsprängda och geggiga av gammalt smink, man är darrig som ett jävla asplöv och orkar inte tänka ens en enda tanke. Oxå ska man till skolan. Det som jag visste igår, men som jag förträngde. Men det var kul igår iallafall... men ikväll blir det coca cola zero i soffan.
image128


Det är trots allt fredag idag

Snart blir det vin! Och after work. Eller after en jävla vecka med manodepressivt c-uppsatsskrivande och certifieringspluggande. Imorgon är det plugg som gäller igen (lördag...what?). Men inte mer ikväll, så det så! Trevlig helg!


Bodycombat 53,25 kr

Tredje passet denna vecka och jag känner att jag börjar komma igång igen. Jag känner kärleken till träningen. Jag älskar det. Jag älskat att träna och jag älskar att jag älskar att träna! Synd att det ska vara så jäkla förgängligt! Tre träningsfria dagar och det är jävligt trögt att masa sig tillbaka till gymmet. Tur att jag omger mig med motiverande män som tycker att de är så vältränade att de kan psyka mig. Hemma är det Fredrik som klappar mig på magen (han har hört att det ger tur att klappa en buddha på magen) och på skolan är Niklas och nyper i mitt gäddhäng all the fucking time. Love you guys....
image127

Kommer ni ihåg att jag kände mig helt felklädd på bodycombat-passet i tisdags? Idag hade faktiskt instruktör-Ninva knallrosa top och piratbyxor, samma som jag i tisdags...

Skatteåterbäring

Yes! Äntligen fattar jag vad det är folk surrar om, skatteåterbäring! För två år sedan hade jag 8 600 i restskatt, förra året fick jag 144 spänn i återbäring. Så lite att Skatteverket inte ens orkade sätta in det på mitt konto. Men i år, tadaaa; 7 688 pix right into my pocket! Härligt.

I min kreativa bubbla

I skolan har det blivit så att vi ofta pratar om när man är som mest kreativ och produktiv. I våra kommande yrkesliv kan det nog vara bra att känna till sådana saker om sig själv om man har tänkt få någonting gjort. Eller kanske är det ännu viktigare under utbildningstiden...? Whatever, jag har iallafall just idag upptäckt en kreativ eller kanske hellre produktiv tidsperiod. Mellan kl 06.00 och 09.00 på morgonen. Jaha, innan varenda kontor har larmats av och innan ens städerskan har varit förbi med dammvippan. Kanske inte så värdefullt.

Men fan med vilken fart  jag kommer att lösa korsord i morgontidningen när jag är pensionär och måste gå upp tidigt för att höften värker så.


BodyCombat 54,15 kr

Underbara BodyCombat! En timme bara schvischar förbi och det är så jävla kul. Var klädd som ett miffo idag i piratbyxor och rosa linne, det förstörde combatkänslan litegrann. Får tänka på det tills nästa gång...Instruktör Ninva som var en bitch på RPM i torsdags var härlig idag igen och dessutom var Sandra på samma pass som jag. Visste att hon hade gymkort på StiL, men har aldrig träffat henne på gymmet. Kul!

Mari, by the way, om du läser detta; Har du köpt gymkort ännu?

Absolut ingen fritidsforskare

C-uppsats, c-uppsats, c-uppsats... En ganska ynklig grej egentligen, om man jämför med forskningsvärlden. Jag är stundtals ganska less på fashion marketing, och jag har skrivit i två veckor. Tänk de som forskar om ett ämne i typ hela sitt liv. Fan vad less de ska vara ibland. De spottar ur sig artiklar och avhandlingar och i varje slutsats de skriver avslutar de med ...men det är fortfarande osäkert och det behövs mer forskning på området. Moore reseach is needed. Bara att fortsätta... Fast någonting säger mig att de där människorna som skriver för Journal of Fashion Marketing och International Journal of Retail & Distribution Management får lite mer cash i månaden än 2 500 kr i studiebidrag. Kan ju vara en motivationshöjare iallafall.

Hur gick det då?

Och just ja, spänningen är väl olidlig därute i stugorna: Hur gick det för mig på certifieringstestet? Hade lite panik vissa stunder, men det visade sig att jag satte totalt 86 % av frågorna (71 % var godkänt vilket innebar att jag klarade det!). Typ andra diplomet jag har fått i hela mitt liv. Det första fick jag på en halloweenfest för kanske 10 år sen, för bästa utklädnad. Jag var utklädd till mördat våldtäktsoffer. Mycket oetiskt kan man tycka såhär några år senare när mognaden har kickat in...

Bodystep 55,08 kr

Idag var det min premiär av bodystep nummer 71, vilket borde betyder att Les Mills nu har spottat ur sig 71 bodystep-pass med samma koreografi. Gäsp... Well well, lite svettig blev man iallafall och Thriller-remixen och dess koreografi var faktiskt helt okej. Och det bästa av allt, en ny träningsvecka har startat. Det är liksom ett måste att träna måndagar för att resten av veckan ska ha en chans att bli bra!

If baby Jesus is with me tomorrow...

Certifierad placeringsrådgivare imorgon? Har pluggat på rätt bra idag och hoppas kunna lägga till en ny rad i min CV imorgon. Håll tummarna för mig, please!


Hon gjorde det!

-Ska du med och ta ett glas vin på Invit ikväll? Bara snacka lite och absolut inte utgång sen.
-Okej, ingen utgång, är du säker på det? Ska Jennie med?
-Nej, Jennie ska inte med.
-Fan vad skönt, då blir det kanske bara nåt glas och sen hem.

Men visst dök människan upp på Invit igår. Jennie "ingenting slutar innan kl 3 och efter lika många shots" Lundgren. Och hon skulle givetvis gå vidare. Love&Rockets var det som gällde. Shotsen skrek efter henne i baren och de unga pojkarna trånade efter henne på dansgolvet. Men så helt plötsligt där vid midnatt så gör hon det. Helt oförberett fattar hon ett moget beslut. Nej, men vi kanske sticker hem istället, det är ju ändå fest imorgon igen. Jag önskar att jag hade kunnat dokumentera ögonblicket på något sätt. Det existerar nu bara i mitt minne.

image126

Afro Powerdance 56,05 kr

Ett pass till, sen är genomsnittskostnaden per pass samma som ett glas rött på Invit.


Sommaren är räddad!


Världens underbaraste sneakers kommer ut i nya sköna färger till sommaren. Har ett par knallila med regnbågssnören från förra sommaren, men de börjar nog ha gjort sitt när dessa kommer ut. Hmm... gröna eller rosa tror jag var snyggast!

RPM 57,05 kr

Uhhh... idag höll jag verkligen på att ta livet av mig på spinningcykeln. Ninva, instruktören som jag tyckte var så härlig i tisdags var en riktig bitch idag. Sänk axlarna, ut med bröstet, stabilisera bålen, ned med hälarna, in med armbågarna, blicken snett framåt, in med hakan, båda händerna på styret!!! Som en militär, man fick inte ens dricka eftersom man skulle ha båda händerna på styret hela passet. Och hon älskar det, jag vet. Men jag var sur oxå för att jag var hungrig och hade noll energi så idag var det faktist inge kul på gymmet.

And fans, don't you worry...

Min hallfärg som bäst beskrivs som helt jävla sjukt turkos, hatas av vissa, men älskas av många. Och don't you worry, så kommer det att vara även efter att målaren har varit här och grejat. Ingen rör min turkosa hall!
image124

Vågar man hoppas på RoomService-Johnny?

Idag kommer det en målare hem till oss. Han ska bara kolla läget denna gång, men sen kommer han tillbaka för att taptetsera om i hela lägenheten och måla taket, förutom i hallen och badrummet. Is'nt that lovley? Vår genensamma födelsedagspresent från svärmor. Och det kommer att bli så jävla snyggt!

Dr. Denim

Allt i mitt liv handlar om mode just nu... läser artiklar om Fashion Marketing tills ögonen blöder och när jag har paus så läser jag modebloggar. Nu såg jag hos Kelly att man kan vinna ett par Dr.Denim jeans och det är ju bra för de gillar jag!

BodyCombat 58,09 kr

Två timmars promenad och en timmes träning idag. Och vilken träning dessutom! Extas! Var på releasen av BodyCombat 95 och det var så jävla kul! Jag ville faktiskt aldrig att det skulle ta slut. Det var tre instruktörer, asgrymma tjejerna Ninva, Susanna och Elin och musiken var jättebra och koreografin super! Tack Les Mills,  den här gången har ni fan lyckats!

Bodystep 59,17 kr

Har blivit en riktig stephoppa sen Nike-skorna kom in i mitt liv och igår fick jag sällskap av Jennie vilket var ett överraskande och trevligt inslag. Med det menar jag inte att Jennie är lat bara för att hon tränar ganska sällan, för så är det inte. Hon är en passionerad styrdansnörd och när man själv sitter och suger på ett glas vin en lördagkväll så är dansar hon sig svettig i någon lokal i inlandet! Det är imponerande!

Nu äntligen funkar det!

Jag har försökt blogga i flera dagar nu, om grabbfesten i lördags, om det totala rånet det innebär att bli av med en timme, om c-uppsats-ångest, om c-uppsats-eurofori, om att Elin har fått en egen jättefin lägenhet, om träning, om Cashmere mafia... Och idag är det 1 april, jag kommer att bli så lurad minst en gång idag.


RSS 2.0