Mot Sälen

Håller just nu på att packa till vår årliga resa till Sälen. Skidresa... än så länge har det inte fallit en snöflinga däruppe, försöker kolla på webbkamerorna, men det är av naturliga anledningar becksvart. Helgen verkar iallafall bjuda på minusgrader, så kanske det går att trolla med snökanoner så att Stadiumskidtestarna får göra några åk innan allt det blir dags för afterski. Jag skiter ju fullständigt i det här med skidåkning och ser fram emot att få lite sällskap på upplevelsecentrumet Experium. Gym, bowling, bastu, spa osv har nog ingen dött av!


De hade visst en bar oxå!


Skiftbyte i partyfabriken

Lugn hemmakväll för mig denna lördag. Har haft äran att ha Elin Holma hos mig sedan i torsdags så jag har fått min beskärda del av aktiviteter, restaurangbesök, McDonadsfrukostar och några glas vin slank visst oxå ned! Vi var även och tränade i fredags så det är inte bara förfall vi ägnat oss åt. I förmiddags överlämnade jag dock henne och hennes resväska av modell flyttlass till Luleå igen. Ikväll är det Fredrik som är ute och svirar, julbord med jobbet på Långbro Värdshus. Har tyvärr inget bildbevis trots envisa försök (han ville inte bli fotad) men han svirar ikväll iförd tredelad ny kostym! (Vanlig klädsel brukar vara jeans och t-shirt, vilket förklarar utropstecknet). Tänkte att mamma Annika skulle få se sin tjusiga son här på bloggen men det tänkte inte Fredrik, här är iallafall kavaj och byxa, tyvärr inte västen i samma tyg.


Vintertema på ballen


Det är inte mycket till vinter ute, men förra helgen tröttnade jag ändå på min turkosa sommarbalkong med rislyktor som andades övervintrade kräftskiva. En av mina närmaste vänner Ikea hjälpte mig att få lite mer vintervit ton på balkongen istället och några tyghjärtan från julavdelningen fick oxå följa med hem. I övrigt får snön, ishalkan och minusgraderna gärna vänta ännu några veckor. Eller hålla sig strax söder om Sälen dit vi ska nästa helg och åka skidor... hur nu det ska gå? Första utmaningen blir att skapa julstämning imorgon, första advent! Vi gör så gott vi kan med glögg och julmarknad på Skansen.


Inte kändisspotting, men väl kändissvettdropping


Om det är någon som missat mitt nöjda skryt om vem som tränade mig i lördags så har ni det här i text: Paolo Roberto! Grymt bra, det blev några blåmärken och träningsvärk på konstiga ställen (ett tecken på att funktionell träning verkligen gör det den ska). I want more! Gillar de här galna idioterna som skriker åt en på gymmet...


Bilden som fick ett eget inlägg


Freddans buddha hittade en kompis!


La Boqueria

Tänker tillbaka på saluhallen La Boqueria i Barcelona när jag står på ICA Sergels torg efter jobbet och konstaterar att de inte heller denna gång har aubergine i sortimentet. Tänk om man fick ta en runda i La Boqueria innan middagen istället! Där fanns allt i långa rader. Ser ni frukten? Man vill bara äta upp hela bilden! Och skaldjuren levde forftfarande där de låg på sina isbäddar... griskultingen hade dock fått somna in tidigare, tack och lov.

 


Förkyld, finnig och hemma igen...

Jaha, det här var ju festligt. Självklart ska man få lida lite för sin semester oxå. Har fått en schysst flygplansförkylning och ett gäng schyssta flygplansfinnar på köpet av Ryanair. Inte för att jag har bacillskräck på något sätt, men visst undrar man vad som cirkulerar runt i luften ombord på planen egentligen när huden blir inflammerad och luftvägarna infekterade efter tre timmar. Ändå försökte jag badda kroppen inifrån med alkohol från sangrian i förebyggande syfte. Verkar inte ha hjälpt.

God morgon Barca!

Fint hotell som har gratis wi-fi utan krångel! I Berlin i augusti checkade jag in på facebook och tittade på en karta i två minuter, sedan fick jag ett varningsmail från Telia om att jag surfat för dryga 500 spänn. (Men det kompenserades väl av hotellets blygsamma pris). Åter till Barcelona, landade igår kväll efter en jättefin flygning (EEEE till Ryanair, kändes som att flyga i honung i tre timmar, knappt någon dödsångest från min sida). Checkade snabbt in på hotellet och gick ut på jakt efter sangria och middag. Åt fantastisk paella på ett ställe vid stranden och fick några kändisspotting-poäng på köpet då Bob Hansson och Martin Svensson "Du är så (yeahyeah wowwow)" med författarkollega satt vid bordet bredvid och var djupa och diskuterade kvinnor! Nu: hotellfrukost!


Tillbaka på ruta 1

Det straffar sig att pausa konditionsträningen... Har kämpat med att få upp lite klassiska displaybilder från min vecka på gymmet, men blogg-appen är ju BEDRÖVLIG! Får förklara i text istället; 20 min löpband i tisdags, 20 min igår. Ingen mil direkt, men jag har känt mig trött som efter en mil. Har däremot tränat mycket effektiv styrketräning, så jag har iallafall inte skolkat från gymmet. Träningskläderna får till och med följa med till Barcelona, dit vi åker NU!!!


Ikea

Känner mig lite ynklig och risig sedan några dagar tillbaka. Är liksom sjuk men utan symptom, förutom huvudvärk, muskelvärk och allmänt sänkt grundkänsla... Min fredagsglädje igår var obefintlig trots kortdag och sånt som borde ha gjort mig allmänt euforisk. Kanske är det mina uteblivna träningsendorfiner jag saknar? Nu är jag på väg till Ikea i nyärvda minnetonkas-indianstövlar och lite röda detaljer som piggar upp mitt bleka jag! Alltså torghandskar is the shit, särskilt en så varm höst som denna, oxå ser man ju att nagellacket matchar. Finfint! Nu ska shoppas tavelramar och annat uppåttjack!


Idag är ingen vanlig dag...


... för idag är Jennies 30-årsdag!


RSS 2.0