Apropå förra inlägget


Visst ser ni oxå vissa likheter? ;-)


Helgens bilder

Jävlar vad städat det såg ut i början av kvällen!Tänker på ett djur när jag ser den här bilden...Kom inte och säg att vi inte dansade!


Lite gruppkel i tunnelbanan fick avsluta kvällen


Takvandring

Igår hade vi en jätterolig upplevelse med jobbet! Vår höjdrädda kontorschef som lever efter devisen rädslor är till för att övervinnas, hade bestämt att vi skulle gå takvandring. Och så fick det blir, på med hjälm och skyddsutrustning och upp på 43 meters höjd på ett tak ute på Riddarholmen. Det var en bra balans mellan intressanta anekdoter från historien och pirr i magen av de höga höjderna. Efter detta pustade vi ut på gamla trygga Vapiano.
 


Min helg utan bilder

Har haft en lysande bra helg som jag dock inte har några bilder från. Väntar på att Cleve ska ladda upp fredagens partybilder på Facebook... Vi hade alltså besök från västkusten i helgen och för att fira detta hade vi samlat ihop ett glatt gäng som dansade nonstop på stolarna på Cliff Barnes i fredags! Var faktiskt min absolut roligaste kväll på Cliffan! Ni som inte varit där kan nog närmast likna det vid after ski-stämning. Trots detta var vi pigga nog att njuta av en riktig sommardag i lördags. Vi promenerade längs vattnet vid skeppsbron och strandvägen och shoppade även lite smått. Kvällen bjöd på pizza och spel hemma hos Jennie och till och med jag som officiellt avskyr spel tyckte att det var riktigt kul! Så kom då söndagen, vaknade av att regnet smattrade mot rutan... så mycket var den sommarvärmen värd... så idag har vi hållit oss inomhus i diverse gallerior i Globen och Sickla. Jag har köpt mina drömlöparskor som jag tänkte testa imorgon. Snygga va? Gillar att de ser ut i princip som vanliga sneakers.


I mitt paradis på tre kvadrat


Here we go again med vin på balkongen! Det är ju faktiskt lill-lördag idag och jag kände för att skåpsupa lite efter ytterligare en galen arbetsdag... Är dock INTE så full att jag ser i kors som på bilden, blev bara så när jag tog bilden i photoboot. Vi har ju besök denna vecka av Fredriks mamma och farmor... hittills har de skött sig exemplariskt och varit ute på olika äventyr om dagarna när vi jobbat! Nu kommer de hem efter en heldag med shopping i Skärholmen så nu blir det grillat till middag!


Ett rent helvete


Husmorslycka är att ha så repiga fönster att det inte syns att resultatet av fönsterputsningen blev lite randigt och flammigt.


Drygt 18 000 steg senare...


Äntligen något som är misstänkt likt en sommardag! Jag och Fredrik har varit på upptäcktsfärd längs med hela söderort känns det som... Från J-hov till Liljeholmen via Tanto och Hámmarby sjöstad till Sickla och sen hem till J-hov igen. Drygt 13 km och 18 000 steg är ett bra sätt att exponera sig för solen och träna lite röv samtidigt. Nu sitter jag på balkongen i samma fantastiska sol med ett glas rött och Petter på Spotify. Ikväll ska jag faktiskt se Petter på Berns, var ju med då vinden hade vänt osv men det är nog dags för en uppdatering.


Restaurang Banken

Igår firade jag lite ledighet från banken med en afterwork på Restaurang Banken. Stället var oerhört rosat på alltomstockholm.se och allt verkade mycket lovande. Vi bokade bord kl 18.00 och Jennie gled in lite tidigare och inledde med att sätta upp ett glas vin på vår nota. När vi alla samlats och vi ville sätta oss vid det där bokade bordet så fanns det ingen bokning helt plöstligt! Well well, efter lite suck och stön bland personalen så fick vi iallafall ett bord. Tjejerna beställde ostbricka till förrätt och Niklas var sugen på nachochips och dip som grannbordet fick in. Följande konversation utspelar sig:
Niklas: Jag skulle vilja beställa en såna där nachos.
Servitris: Ja, det är från vår aw-meny.
Niklas: Okej, jag tar en sån.
Servitris: Ja, det kommer till bordet...
Niklas: Vad bra, då vill jag beställa en sån.
Servitris: Ja, den kommer ju TILL BORDET! (typ himlar med ögonen).

Jaha, så den ingår kan man ju då tänka sig, fan vad soft. När sedan notan kommer så kostade den 49 kr. Lite senare beställer vi varmrätt och när den sedan kommer langar de fram tre hamburgare.

Servitris: Vem skulle ha den tredje burgaren?
Niklas: Ingen, jag beställde biff linguine.
Servitris: Jaså, jag ska kolla med servitris 2.
Servitris 2: (viftar med sitt block) Jag har en beställning här från dig på en hamburgare.
Niklas: Jag beställde biff.
Servitris 2: Jaha.
Biffen kommer in lagom tills vi andra har ätit upp.

Fick de en krona i dricks. Nej. Kommer vi tillbaka. Oklart.

Allvarligt!


Läser på Josefin Craawfords blogg att hon har skaffat en fralla. Conny heter han och... allvarligt! Hur orättvist är inte livet?! Varför har inte jag en Conny?! Jag går fullständigt sönder av frall-cravings när jag ser den här bilden!


Asparagus

Den här reklamen satt jag och Jennie och bakisfnittrade åt i lördags. Orkar ni inte klicka på länken så är det Findus reklam för frysta grönsaker som på ett genialiskt sätt visar att de behåller sin fräschör genom nedfrysning. Två sparrisar pratar om konspirationsteorin kring månlandningen tills de blir frysta och knäpptysta. När de hamnar i stekpannan fortsätter de sin diskussion. Som en hyllning till dessa diskussionsfriska grönsaker blir det smörstekt sparris till middag här hemma ikväll. Dock färska, som ligger och löser världsproblemen bredvid mig på skärbrädan. Rätt likt jag och Jennie i fredags natt faktiskt...

Mitt i elden står jag och trivs i mina jeans

Tror bestämt att det är på tiden att jag tar upp det här bloggandet igen! Ju mer sällan man bloggar, desto mindre tycker jag att jag har att skriva om... Blir bara ett "måste" och ett "borde" på nåt sätt, hur nu något så lättvindigt kan kännas så. Stormar en del kring mitt jobb these days, väntar snart på att Strix eller nåt annat produktionsbolag hör av sig och vill göra dokusåpa av det här dramat. Varje dag är en ny cliffhanger och för att mäkta med det så har jag nog skalat av några "måsten" och "borden" i privatlivet för ett tag. Kvar återstår typ jobb och motion. Vilket har visat sig vara ett jävla bra koncept på kroppsfronten! Märkte imorse när jag tog på mig ett par jeans för första gången på flera veckor (vår dresscode på jobbet förbjuder jeans, så det blir inte så ofta) och de liksom bara gled på och lämnade någon behaglig centimeter linning att andas i. Har kanske äntligen blivit av med sommarkilona från 2009 och det känns ju bra. Nya sommarkilon knackar väl snart på dörren i sällskap av grillfester, rosévin och glass.

RSS 2.0