BodyCombat 69,46 kr

Åh, det är så roligt med BodyCombat! Tänkte först gå på spinning (eller RPM som just dagens pass hette), men sen kände jag för att göra nåt annat... Det blev lite sparkar och slag och annat kul. Gillar särskilt inslagen av capoeira och karate i BodyCombat. Men jag kom till insikt om att jag verkligen måste köpa nya träningsskor. Min fot behöver mer stöd. Tur att jag fyller år snart...

Vad är du nöjd/missnöjd med?

Vad är du mest nöjd med när det gäller din kropp? Och vilka kroppsdelar skulle du helst montera lös och skänka till bättre behövande? Jag är rätt nöjd över mina armar, trots att de kan se rätt stabbiga ut ibland så får de ganska fina linjer när jag spänner musklerna (som faktiskt syns men inte erbjuder speciellt mycket styrka...). Jag är oxå glad över att jag inte har massa födelsemärken i ansiktet (min kropp kryllar av prickar, men inga i fejan) och mina smala höfter.

Däremot skulle jag gärna byta ut mina stora fötter (39) mot ett par gulliga 37:or, min fläskiga rygg och kraftiga bröstkorg mot några nättare modeller och mina tuttar hade gärna fått se ut som ett par sillisar modell mindre (men de ska ju vara äkta såklart!). Och mina ögonbryn är ju en katastrof! Annars är jag nöjd...

Mina mått 080227

Biceps: 27,2 cm
Rygg: 75,5 cm
Midja: 67,5cm
Mage: 75,5 cm
Stuss: 87 cm
Lår: 48,5 cm

Onsdag

Mycket skola idag, lite annat. Jag har suttit som en riktig hösäck vid datorn hela dagen, nu känner jag mig som den där 80-åringa damen i ryggen igen. Not good. Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu innan jag fastnar i Grey's Anatomy.

Spinning 69,46 kr

När alarmet skrällde liv i mig kl 06.00 imorse så tänkte jag, nej, men vafan, jag skiter i det här... Sen kom jag på att min svärmor kommer hem till mig ikväll, vilket betyder att om jag inte hittar på någon annan aktivitet på morgonen så innebär det att jag måste städa. Sova var inte ett alternativ, spinning eller storstädning var det. Det blev spinning. Och gainomax peach efteråt. Livet leker!


Orkar, orkar inte, orkar...

Kanske en liten skål med nötter och russin och en stor mugg MumsBums-te till Anna Pihl? Måste gå till ICA... har inga russin, inga nötter och ingen mjölk till teet. En tom skål och en tom mugg blir ingen glad av... Måste gå till ICA. Varför drar jag mig för att gå? ICA ligger 100 meter bort. Hur jävla plötsligt lat får man bli? Nej nu går jag. Hej.

Spinning+Core 71 kr

Det gick faktiskt bra på spinningen trots träningsvärken. Värre var det att gå till gymmet! Kändes som om jag hade en kökskniv inkört i vardera smalben och kunde knappt lyfta fötterna. Har varit med om det 100 gånger förut, men trott att det har varit benhinneinflammation. Men det är ju nån form av träningsvärk jag får från bodypumpen, eftersom jag har varit benhinneinflammationsfri hela hösten (ingen bodypump på flera månader). Oxå tränar jag ett pass och så är de där igen. Köksknivarna. Kanske jag gör utfallen fel?

Gick en timme i eftermiddags oxå och då kändes det bättre, men jag ska vara försiktig med utfallen i fortsättningen... (bra ursäkt, hatar den där helvetesövningen!)

Nails, nails, nails...


Mina naglar har alltid varit min uttrycksscen. För några år sedan körde jag långa klor med fransk manikyr, strass och ibland nagelpiercings. Nu är det tack och lov ett minne blott, men ingen anledning att slappna av. Brände sönder näthinnan på mina manliga gruppmedlemmar förra veckan med neonrosa naglar. Denna vecka går jag ut hårt med kritvita naglar a la Scarlett. Vad tror ni? Inte så jävla snyggt, men ändå lite roligt tycker jag.

Keso forever

Keso är ju gott till allting och en underbar bas i frukost. Idag åt jag två filéade (ni vet, man tar bort alla hinnor) apelsiner och kanel till min keso. Fick nästan julstämning...


Kom och se!

Kl 11.00. Emelie försöker ta sig upp på spinningcykel trots att mina massiva lår och min lilla lilla rumpa vrider sig i plågor av träningsvärk efter jävla bodypumpskit och skriker: Neeeeeej! Neeeeeeeeeeeeeeej!

Kan bli kul för er utomstående. Kl 11.00 som sagt i spinningsalen på Stil Sportcenter, Luleå, Sverige.

Ensam hemma

Bob Hansson diskuterar kärlek i Nyhetsmorgon: "Människan är ett flockdjur, vi vill inte vara ensamma, vi dör av det! Se på de som varit singlar länge, de ser lite bleka ut."

Imorse åkte Fredrik iväg. Han är tillbaka om en vecka, men det känns sjukt avlägset. Att vara gräsänka är ingenting för mig! Usch vad trist! För att försöka binda honom ännu närmare mig så drömde jag i natt att vi köpte hus. Ett stort gammalt schabrak som låg på Ekerö utanför Stockholm. Konstigt...

Bodypump 72,61 kr

Helgen bjuder inte på så mycket mer än trista artiklar och en tegelsten om Business Marketing så då känns en vända på gymmet som ett trevligt avbrott. Var jättelänge sen jag var på ett helt bodypump-pass, brukar köra spinpump så jag slipper utfall och benböj. Hellre 30 min på cykel än 10 min i helvetet med de där övningarna! Men idag så blev det ändå benträning oxå. Helt okej, men inte är bodypump speciellt rolig träning i längden. Men bra och nödvändig träning, så jag ska försöka gå på de passen lite oftare... Efter passet blev det solarieöarna och nu är jag tillbaka med näsan i kurslitteraturen igen. En något fräknigare näsa dock.

Spinning 74,30 kr

Veckans andra morgonspinning gick av stapeln på den mer behagliga tiden 08.00 igår. Ninva var instruktör, bra musik och bra drag i högtalarna så jag var glad att jag tog mig iväg. Fast man ångrar väl aldrig att man har tränat när man väl är klar? Det brukar oftast vara värt det... och jag belönade mig själv Gainomax Banana efteråt så det var definitivt värt det!

Rättegång

Har precis läst om mig själv i tidningarna. Det skräckslagna brottsoffret. Det gick bra igår i rätten. Jag känner mig mycket lättare nu. Jag fick sagt det jag ville, jag blev inte pressad eller misstrodd och jag fick igenom mitt skadeståndsanspråk. Han sa inte mycket, den ynklige rånaren, men en sak har jag lite svårt att släppa: "Jag behövde pengar så jag tänkte, äh, förena nytta med nöje liksom." På klingande göteborska.

Jag hatar dig.

Imorgon

Imorgon vid den här tiden sitter jag i rätten. Fy fan. Jag kan bara hoppas på en sak; att det är once in a lifetime experience och aldrig mer igen.

Tips från smoothiecoachen

Gör paus i mitt pluggande för att ge er ett smoothietips:
Sätt i lite keso i smoothien innan ni kör den i mixern så blir den fluffig och proteinrik och... helt enkelt underbar...


Spinning 76,07 kr

Tjusig fortsättning på träningsveckan. Upp kl 06 för att gå till gymmet och sitta på spinningcykeln lagom till klockan slog 07.00. Fredrik försökte hålla fast mig i sängen imorse, men jag väste "går jag inte upp nu så tar jag mig aldrig upp" och kravlade mig ur sängen. No problem så länge man låter bli snooze-helvetet.

Belöning:
(fast inte sådär många, bara en gainomax med banansmak)


Bodystep 77,93 kr

Det blev ingen spinning och ingen core igår. Jag fuckade upp mitt dagliga schema som så många gånger förut, men kom iallafall iväg på Bodystep kl 17.00. Ganska kul faktiskt, jag har inte haft tillfälle att testa "nya" (är väl nån månad gammalt nu...) koreografin. Jag promenerade som en galning igår dessutom. En timme och 30 min för att ta mig till och från och till universitetet och sen 1 timme och 20 min kvällspromenad med Fredrik. Bra start på veckan.

Ännu en måndag

Helgerna går så fort! Nu är det måndag igen. I lördags satt jag och pluggade mest hela dagen och på kvällen fick jag i mig lite vin i sällskap av Elin, Sara och schlager. Söndagen gick sedan åt till att bära banankartonger, hörnsoffor och köksstolar när vi hjälpte Fredriks farmor att flytta. Idag har jag värk i ryggen som om jag oxå vore 70 bast. Något måste göras och jag inser att det är dags för operation: Return to the gym. Blir spinning och core kl. 11.00.

Rånet

"Rättegången blir en ren formalitet"... Önskar att det kändes så enkelt som Norrbottens-kurien skriver.

Valentine

Det blev en mysig alla hjärtans dag igår...med presenter! Jag hittade ett flätat läderarband till Fredrik och han hade köpt vita sneakers med röd sula till mig (riktigt snygga, så idag lämnar jag klackarna hemma). Vi åt middag på St Lawrence Steakhouse och sen köpte vi hem Ben&Jerry´s Peace of Cake och drack vin och kaffedrinkar. Inte en speciellt nyttig kväll, men jag kom i jeansen imorse så ingen skada skedd!
Thank You Love!DCATE DIVINE LTHR W

Suck

Vi hade inbrott i bilen igår. Ge er för fan...

Alla Hjärtans Dag-presenter?

Vad tycker ni? Töntigt eller gulligt? Bör man ge en alla hjärtans dag-present till sin darling? Hmm, får se om jag hittar nåt bra på stan i eftermiddag, annars får det nog vara.

Veckans Elin


Mitt i danshavet hittar man henne. De karaktäristiska ränderna visar att vi har att göra med ett extra popigt exemplar. Den varmt bruna hårmanen kastas hit och dit till elektroniska toner av blip, blip, blop. Hon är på jakt. Hon fruktar ingenting förutom att natten ska ta slut, musiken ska tystna och hon måste krypa tillbaka i sitt gryt på Språkgränd till nästa helg då man åter kan få se skymten av partydjuret.

Zzzzz...

Måndag igen... Sjukt trött imorse så när klockan ringde kl.06 så flinade jag bara och somnade om en timme. Plugget får vänta... Var fortfarande svintrött kl 07, men då var jag tvungen att gå upp. Fredrik frågade mig till och med:
- Är du extra trött idag?
- Jaha, vadådå?
- Ditt smink sitter lite snett...



Whatever, nu ska jag och mitt sneda face kravla oss iväg till universitetet. Ha en trevlig måndag!

En ny nystart, please.


"Whoever says that money can't buy happiness does not know where to shop." (Paul Merton).


Vi shoppade loss igår både på Ikea, Alko, Candyworld och Skopunkten. Jättelyckliga blev vi! Nej, men jag känner faktiskt ett behov av att förändra allt. Jag vill ha en nystart, en ny nystart, eftersom det nya året inte har bjudit på annat än skit så känner jag mig ganska lurad. En ny nystart, please. Ut med allt gammalt, in med nya tavlor, nya lampor, nya gardiner, nytt allt. På tisdag ska jag till frisören så får jag ny frisyr oxå. Känns perfekt. Bort med allt gammalt ruttet skit, bort med risig utväxt, bort, bort, bort.

Yes!

Det blev inga omtentor för mig. Klarade även tillämpad makro, trots att jag valde att göra allt annat än att plugga till den tentan. Men det var på det berömda fitthåret, bara två poäng över gränsen. Men whatever, nu lägger vi den till historien och drar till Ikea!


Ännu en vecka till ända

Ny dag igen. Den här dagen är iallafall en fredag, vilket piggar upp avsevärt. Ikväll väntar after work med tjejerna. Passar mig utmärkt, känner mig fortfarande inte på humör för en hel festkväll, men man måste ju äta iallafall. Och dricka lite vin... 

God morgon!

Fredrik kom hem med en box Rawson´s Retreat igår. Härligt med lite vin mitt i veckan, det är nästan då det är som bäst. Drack tre glas, somnade som en sten flera timmar före midnatt och studsade upp ur sängen kl 06.00 imorse. Idag känner jag mig inspirerad och glad igen, är inte ens speciellt snorig.

Välkommen till den manodepressiva världen, Emelie!


Thank you, I bet you´ll take good care of me...

Världen är sjuk

Usch, idag har förkylningen verkligen lindat sitt grepp om mig. Och jag känner mig åter som tutanchamon i sin grav när det är dags att gå upp på morgonen. Våra lovely friends G och P skulle ha kommit och spenderat kommande helg i Luleå. Vi skulle åka till Ikea, shoppa, äta hotellfrukost och festa... skitmysigt, vi hade verkligen sett framemot det. Men någonting kom emellan. Cancer kom emellan. Inte riktigt något återbud som jag är van vid.


Såhär många semlor åt jag igår:


And by the way...

När vi ändå är så glatt tisdagsrusiga så måste jag ju berätta att jag klarade jöken-tentan! Haha, där fick ni era paragrafryttare! Så nu har jag nog läst tillräckligt med juridik. Det är ganska tröttsamt.

Fettisdag

Idag kände jag mig glad när jag vaknade. Det var kul att sminka mig och välja kläder. Senaste veckan har varit ett helvete och särskilt när det gällt att ta sig upp och iväg på morgnarna. Har gått och lagt mig utmattad och vaknat ännu tröttare. Men idag känner jag att energierna är på väg tillbaka igen. Det känns bra. Och idag är det fettisdag. Idag får man äta semlor, idag räknas inga kolhydrater. Härligt!

Mina mått 080205

Biceps: 27,4 cm
Rygg: 75,2 cm
Midja: 67,5 cm
Mage: 77,5 cm
Stuss: 86,5 cm
Lår: 47 cm

Mina mått 080129

Biceps: 27 cm
Rygg: 75,3 cm
Midja: 66,9 cm
Mage: 78,5 cm
Stuss: 86,8 cm
Lår: 48 cm

Nästan en veckas fördröjning, men här är mina centimeter från i tisdags.

RSS 2.0