Ni kan begrava mig därintill

Ikea har planer på att etablera sig ett stenkast ifrån mitt hem! Jag kommer aldrig att flytta härifrån.


The Wedding

Tredje gången gillt! I lördags gifte sig Annika och Cribba i Adolf Fredriks kyrka. Så himla härligt och prestigelöst, de knatade in i jeans och lovade varandra att dela nöd och lust, glädje och sorg. Kändisspottaren i mig fick oxå sitt då Richard Herrey också var på vigseln. Var bara tvungen att nämna det.


Äntligen.

Fredag är min bästa dag. Och bästa kväll, lugn eller vild. Ikväll är det lugna gatan som gäller, jag kör fredagsmys i mjukisbrallor, rödvin och glöm ej: tacos. Imorgon är det bröllop (OBS! Inte mitt)!


Vykort från Stockholm, 16 januari.

Har fått stränga order från svärmor att uppdatera bloggjäveln lite oftare. Nu är hon i Thailand sedan någon vecka och upplever säkert lite andra vyer än denna. Här är det ordentlig vinter nu iallafall, igår vräkte snön ned och jag får nog inse att det inte blir någon Stockholmsvinter (mild, ingen snö) i år heller. Däremot börjar ljuset återvända och det är inte lika kolsvart längre. I helgen hade jag solbrillor under en promenad in till stan. Nästan som i Thailand...


Hos Fredrik & Cornelia

Inga bilder på mat idag (det tänkte jag bespara er), men har ikväll blivit bjuden på mitt livs bästa älg. Och till dessert mina vänner: crème brulee! Älskar den efterrätten mer än livet självt! I utbyte fick jag den här palten på brösten. Gissar att mina biceps och korsryggen ensamma brände bort varenda intagen kalori. Det är jobbigt att vara nanny!


Ja men gott nytt år då!

Nu är vi här då, i nya årets första skälvande dagar. Man har lite ambitioner med hälsan; mer träning, mindre kolhydrater och mindre vin. Kanske mindre nikotin och det ska stressas mindre. Kanske "jobba smartare" eller med något helt annat... Usch vad det är jobbigt, man är ju helt slut i början av januari, hur ska man orka med att bli en bättre människa on top of everything? Nej, jag tycker hösten är en bättre nystart än mitt i detta förbannade mörker. Men nyårsafton var himla kul, lättare att minnas året som gått än att helt och fullt omfamna det år som ska komma.


29 december- elva år senare

För några dagar sedan firade jag och Fredrik elva år sedan vår första dejt. Vi slog på stort och gick på Grill och åt KOBE-oxrygg och drack några drinkar. Väldigt gott, men smakar det så kostar det och jag är ärligt talat tveksam om det är värt att lägga 700 kr på en varmrätt oavsett hur gott det är. Skulle väl vara om den serverades på Henrik Lundqvists bara bringa, kanske.


RSS 2.0