Min skatt

Har hittat den absolut bästa skon för mins kräsna fötter, Nike Free Run 3.0! Nätta, skrikiga färger, väger typ inget, jättesnälla mot fötterna trots att de är tunna med "barfotakänsla". Och nu har jag tre par! Om jag hör någon säga "vadå, det är ju typ samma färg på alla tre...?" åker den på en smäll.


Inspired by Tina

Ni vet "Tina-effekten", alla ingredienser som Tina Nordström använder i sin matlagning i tv tar slut dagen efter i mataffärerna. Igår drabbades jag oxå, Tina gjorde burgare i måndags, jag gjorde burgare igår. I övrigt inte mycket likhet, jag gjorde mina med LCHF-bröd bakat på förträffliga bakerix, ägg och lite extra bakpulver. Mycket gott, men LCHF-burgare funkar ju lika bra inlindade i stora salladsblad.


Allsång på Skansen

Gjorde Allsångspremiär igår! Var på ett genrep en gång när jag var liten, men nu var vi där från genrepet ända till extra-halvtimmen som är utöver sändningstiden. Vi satt på restaurang Solliden och åt smörgåsbord (typ julbord, men på sommaren!) och drack vin och såg allt genom panoramafönstren. De hade dragit in ljudet i restaurangen så man hörde nog tom bättre än utomhus. Och man slapp risken att få en mikrofon under näsan! Oxå fick vi se Loreen! Och Lasse Stefanz, Markoolio, Charlotte Perrelli, Norlie & KKV, Lasse Holm, Alexander Ryback mfl, med blandad förtjusning.


RSS 2.0