LCHF-pizzagratäng, steg för steg

Jag har fått ytterligare en följeslagare i LCHF-kosten. Jennie av alla människor har hakat på och det är ju jättekul! Igår åt vi pizzagratängen och den fick bra betyg av Jennie som är rutinerad pizzaälskare! Väldigt lätt att göra. 

 
Stek bacon och lägg i en ugnsfast form. Beräkna 1 paket bacon per portion.


Häll upp ett glas rött till dig och eventuellt sällskap. Egentligen inte så LCHF, men det är trevligt.


Häll krossade tomater över baconet. Rekommenderar krossade tomater med örter i, vi hade vanliga men strödde över hackad basilika istället.


Strö över rejält med riven ost.


Skiva tomater.


Lägg tomaterna över osten.


Peppra och krydda med oregano och färsk basilika. Sen ska gratängen in i ugnen på 225 grader, i cirka 15 minuter tills osten smält och allting bubblar lite härligt. 
 

Servera tillsammans med pizzasallad för ökat pizzakänsla. Okej, det ser förjävla tråkigt ut på bilden, men jag lovar att det är grymt gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0