Spinning+Core 159,75 kr

Det här hade kunnat bli en rapport från andra sidan, om jag inte hade fått mat i mig ganska nyss. Cyklade hem från träningen med blodsockret i nivå med anklarna (blodsockret styr mig sällan nuförtiden, men idag så...), ingen luft i bakdäcket, den tyngsta jävla väska du kan tänka dig, svettig, med klippiga kläder och i motvind. Jag ville dö. Skjuuut mig. Men efter äggröra och bräckt skinka så återvände livsandarna till mig och nu är allt som vanligt igen!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej!

Roligt att läsa din blogg! Har dock funderat över en sak...känns som om du gör av med väldigt lite kalorier på dina träningspass, särskilt med tanke på hur mkt du tränar. Säkert på att du har pulsklockan rätt inställd? Om du inte anstränger dig väldigt dåligt borde du göra av med nästan dubbelt så mycket tycker jag.

Just a thought. Tack för en rolig blogg!

2007-10-22 @ 14:27:26
Postat av: Fattygirl

Tack så mycket Lisa! Jag ska klargöra en sak för dig (svårt att fatta om man inte varit med från början)... Det är inte kalorier som jag räknar med träningspassen, det är kronor. Mitt gymkort kostade 3195 kr, köpte det i mitten av september, så jag kämpar med att få ned snittpriset per tränad timme. Det är det som siffrorna står för! =)

2007-10-22 @ 21:50:47
URL: http://fattygirl.blogg.se
Postat av: Lisa

Haha! Vilken grej! Snacka om att få upp träningsmotivationen! Själv taggar jag mig själv med nya, snygga träningskläder (måste muta sig till motivation!) så att man känner sig grymt stark och het innan varje pass. =)
Funkar det med...

2007-10-23 @ 07:50:47
Postat av: Fattygirl

Absolut, det funkar oxå! Men jag tränar ofta på morgonen, och då känner jag mig sällan speciellt het... Men att undvika gamla urtvättade t-shirts och istället satsa på snygga träningskläder i bra material tror jag gör en hel del för motivationen!

2007-10-23 @ 09:29:48
URL: http://fattygirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0