Bra LCHF-efterrätt: Pannacotta

Bra sätt att få i sig grädde, lätt att göra och variera! Du behöver (2-3 pers):
2,5 dl grädde
1,5 gelatinblad
Sötningsmedel om man vill
Valfri smaksättning (på bilden: ekologiskt vaniljpulver och kakao).

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter. Koka upp grädden tillsammans med sötningsmedel och smaksättare. Låt svalna lite. Krama vattnet ur gelatinbladen och blanda i grädden. Häll upp i koppar eller glas. Låt stelna i kyl i några timmar. Dekorera med frukt eller bär, passionsfrukt är grymt gott! Jag körde med en klick jordnötssmör till vaniljpannacottan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0