Övertorneå

Jag och Elin spenderade alltså lördag kväll och natt i Övertorneå. Kvällen startade med nån form av VIP-mingel med välkomstdrink och lite tilltugg på hotell Tornedalia. Sedan var det dags för käk och vi som hade väntat oss fläskfilé och potatisgratäng ur storköksbyttor blev lite förvånade av att se menyn för kvällen:


Om ni inte ser vad det står så serverades rökt vilthacksmousse med tranbärs- och lingongelé till förrätt, till varmrätt kuduantilop med kantarellsås och potatiskaka. Sedan serverades chokladganache med björnbär och hallon. Vet inte riktigt vad den sista rätten fyllde för funktion för sen kom ju desserten som var tatuerad perfektion i ett hölje av cheap mondayjeans och röd jacka. Allt var mycket gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0