Räven


Det här med att ha en räv bakom örat tycker jag känns grymt överskattat. Varför inte ha den i örat? Ikväll blir det tjejkväll och vin, mycket mer än så vet jag inte (har lämnat över min beslutanderätt till bättre behövande). Men räven den ska med iallafall, det är den nästan alltid.

Mmmm...SVT...

Pensionärsprogrammet På spåret är väl ingenting som man förväntas kolla på och ärligt talat så pallar jag inte heller ordvitsarna och den allmänt käcka göteborgsöverdosen. Men nu har jag faktiskt sett ett avsnitt helt frivilligt. Och det är inte så konstigt när de har dragit dit tre av topp fem hetaste svenska männen utanför hockeyrinken. Nej, varken Lars Winnerbäck eller Dregen var med (thank you, det hade nog dödat deras image rätt så brutalt), men däremot Filip Hammar, Fredrik Wikingsson och Fredrik Lindström. I love those Fredriks... och på tal om en till: Fredrik Skavlan, norrmannen som har en hyfsat ny talkshow som sopar banan med alla andra när det gäller att locka till sig gäster. Ni kan ju gissa vem som aldrig visar sig i media men som kommer till hans show nästa fredag! Lars Winnerbäck for fuck sake! Vem behöver porrkanaler när man har SVT?


Kesoplättar

Kesoplättar (2 pers eller 1 hungrig)
1 litet paket keso
2 st ägg
3 msk dinkelmjöl
lite salt


Mosa keson lite så att den blir mindre klumpig, sedan är det bara att blanda ihop, värma lite smör i en stekpanna och steka plättarna. Vänta med att vända dem tills de har stelnat under.

Tillbehören för mig idag blev en hackad sharonfrukt, turkisk yoghurt med lite honung och valnötter. Supergott!


 


Spinning 14,05 kr

Hemma igen efter hårt spinningpass. Instruktör Elin A körde på i 60 minuter, utan återhämtningslåtar eller låtar i valfritt tempo. Puh! Gick lite segt att gå hem sen med en liter mjölksyra i vardera ben. Men nu känner man sig ju som a billion dollar och jag sitter och äter lunch. Kesoplättar, faktiskt galet gott. Jag ska lägga ut receptet.

Idag är det den sista januari, så det är väl bara att utvärdera träningsmånaden som varit. 21 pass under januari blev det. Jag är väldigt nöjd med kvantiteten, tycker 20 pass i månaden är riktigt bra. Kvaliteten då? Jag ger alltid järnet när jag är på gymmet, förutom när jag är på löpbandet (jag borde hellre kalla det promenadbandet...), så det är inte så mycket att säga någonting om. Bra mix mellan styrka och kondition, (bodypump, core och spinning). Nu ska jag kämpa vidare i februari, en kort jävla månad som kräver disciplin om man ska hinna med 20 pass på 28 dagar...

God morgon!

Lite halvseg kravlade jag mig ur sängen när alarmet satte igång kl. 08.30. Den där mysiga toffelkvällen urartade igår när fyra kompisar till Fredrik kom och våldgästade och sedan stannade till en bit efter kl.01.00. Jag begränsade förnuftigt mitt alkoholintag till två glas vin och lite åkerbärslikör, därför behöver jag bara två glas te och lite pizzarester med keso för att vakna till liv, hoppa i tightsen och sport-BH:n och dra iväg till gymmet och se om de har en spinningcykel över till mig idag då (igår var det fullt när jag kom, därav blev det löpbandet) . Lyssnar på Martina Haags I en annan del av Bromma och det är precis så lättsamt och småroligt som en promenad till gymmet ska vara! God morgon!

En halvtimme på löpbandet+core 14,75 kr

Efter en vecka fullspäckad med träning väntar nu toffelkväll! Eller toffelkvällen har redan startat, vi har käkat hemmagjord dinkelpizza, vinet är uppkorkat, Let´s dance är igång och i frysen väntar en smarrig dessert. Riktigt nice med sådana kvällar oxå någon gång ibland!

En månad senare

Biceps: 27,7 cm
Rygg: 75,5  cm 
Midja: 69,9 cm
Mage: 82 cm
Stuss: 88,4 cm
Lår: 50 cm
Vad: 34,6 cm

Även om jag tycker att jag kämpar på rätt bra så är jag glad att det är länge kvar till beachen...

Core 15,53 kr

Då jag tränat fyra pass sedan i måndags tänkte jag ta en träningsfri dag idag. Särskilt imorse var mina tankegångar så, vaknade och var stel, seg och hade lite ont i halsen. Men det gick över och när det blev eftermiddag hade jag istället en lite obehaglig känsla i kroppen. En av mina bästa vänner har förlorat två nära släktingar på mindre än två dygn, antagligen det som gjorde att jag kände mig lite illa till mods. Så jag beslutade mig för att få lite endorfiner även idag. Bara en halvtimmes bålträning, men med promenad dit och hem så räckte det för att jag skulle känna mig nästan som en ny människa. Träning ÄR fantastiskt!


Jävligt god lunch

Om ni har ätit planksteg någongång (har väl antagligen alla gjort) så kanske ni minns de den där baconlindande haricot verts-grejen som mest funkar som dekoration till den där rätten? Det kan faktiskt bli en jävligt god lunch om man ökar antalet och serverar med keso till. LCHF, jajjemän. Och det går snabbt, man tar 6-7 haricot verts och lindar en skiva bacon runt (typ fyra stycken av detta slag är en bra lunch), sedan lägger man dem i en ugnsform och med grillfunktionen inställd på 250 grader är det klart på 5-10 min. Oxå keso till! Gott!


Bodypump 16,39 kr

Jag vet inte om jag har så mycket att säga om dagens träningspass. Allt var som vanligt, instruktör-Ninva var militärisk ("TITTA på MIIIIG, släpp mig ALDRIG med blicken!!! Det är MITT tempo som gäller!!"), biceps gjorde som vanligt galet ont men man är ändå mycket piggare när man går därifrån än när man motvilligt krälar sig till gymmet när man är som värst eftermiddagsseg. Det är därför det är så sjukt värt det. Idag cyklade jag faktiskt till gymmet, var rätt så trött i min sargade fotled efter att ha vinglat runt i horstövlar hela dagen.

Efter noggrant övervägande

Yes yes yes! VG på D-uppsatsen känns bra. Kanske kan man fira med nåt rött? Antingen dessa skor från sneakersnstuff.com eller 18 glas rött vin på Invit. Två sätt att spendera en tusenlapp.

Insomnia

Nu är mina nätter på luftmadrass över. Fem veckor har gått sedan saneringen av våra hyresgäster och under den tiden har sängarna tillsammans med all annan sovrumsinredning stått på balkongen och förhoppningsvis har decembernätterna med temperaturer ner under -20strecket gjort att alla förbannade löss har kolavippat. För nu är alltså sängarna inne igen och jag ligger och kliar mig som en galning nätterna igenom och kan knappt sova en blund. Psykiskt? Förmodligen. Men jag kan få för mig vad fan som helst på nätterna, det enda som sover är mitt rationella tänkande. Och därför måste jag säga att jag faktiskt sov bättre på luftmadrassen.


Spinning 17,35 kr

Två timmars promenad, en timme spinning. Ännu en bra träningsdag. Härligt!


Bodypump 18,44 kr

Jag gillar det här med spinning på morgonen och bodypump framåt kvällen! Premiärtestade konceptet i fredags och idag gjorde jag om bravuren. Två pass på en dag, det är grymt! Särskilt när det även konsumerar totalt två timmars promenad fram och tillbaka... Men det kräver att man är som jag varit idag - ledig från allt vad skola och jobb heter. I övrigt har jag idag tvättat och varit och shoppat upp mitt presentkort på Stadium, det blev detta:
CONVERSE CONVER ALL STAR HI
SOC W FLEXIBLE 3/4 PT
SOC W T SLTOP SS091

Spinning 19,67 kr

I förmiddags var det spinning. Jag hade nog lika gärna kunnat stryka med, men jag överlevde och kom ut på andra sidan med förnyade krafter. Och det var nog tur, för jag kände mig som ett vrak innan passet. Lite post-bakis, om ni känner igen den känslan?

Suck

Idag är jag inte speciellt nöjd med mig själv. Vinet igår sätter stopp för min träning idag och det känns lite bedrövligt och inte alls i hälsans tecken. Men man ska inte träna när man är risig, det sägs ju att det skadar kroppen mer än det bygger upp. Men om jag hade hoppat över några glas igår så hade jag kanske haft ett fungerande balanssinne idag, så det var väl gårdagskvällen som inte gick i linje med hälsovetenskaperna. Men det är inte mycket att göra åt än att ligga kvar i soffan, äta skaldjur (bästa bakismaten!) och hata sig själv så tar vi nya tag imorgon.


Färdigslappat!


Lite färg på skatboet och ögonbrynen...

...oxå lite annat piff. Ett halvt kilo armband (perfekt kombination av svart och rött, en ängelberlock, en E-berlock och pojkvännens döskallearmband) och två vinare tar jag med mig till Linus. Trevlig kväll!

Lördagsbestyr

Nejdå, gymmet fick vara utan mig idag... Istället har jag släpat runt min trötta uppenbarelse här hemma och färgat håret och ögonbrynen, pluggat kanske en timme, istallerat några program och fixat lite med nya datorn. Inte så många knop alltså, men det är hemskt skönt. Ska försöka bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, om det kräver ommålning av mina för närvarande ceriserosa naglar (rött linne, röda naglar). Svåra beslut, hög stress, massiv press, men ju lugnare dag desto fartigare kväll, känns som ett trolig utveckling.

Jennie gör det hon kan bäst!


Xiders nya ansikte utåt? Från LUSSE-sittningen 2007, ett fynd när jag städade i "mina bilder"-mappen

God natt världen!

Ett antal glas rödvin, god middag i trevligt sällskap, det obligatoriska "I love you baby, I miss you honey"-samtalet med slirig Jennie i Stockholm och tre cigg senare (jepp, min paus på två veckor är härmed tillfälligt bruten) så är jag rätt nöjd med fredagen! Fredrik  jobbar imorgon, något han är hyfsat bitter över då andra lediga människor ska åka skidor i Kåbdalis. Jag är dock inte en av dem (har faktiskt aldrig stått på ett par slalomskidor och mina snowboardupplevelser kan vi ta en annan gång...) så jag har hela dagen fri imorgon. Efter min tvåpassfredag som gjort mig hög på endorfiner längtar jag redan tillbaka till gymmet. Är lite smått sugen på bodystep som går av stapeln kl. 10.00. Får dock se om jag har samma känsla för gymmet imorgon bitti...

Spinning 21,07 kr

Fredagar är som bäst när de kryddas med morgonspinning, lite nya fräscha stålar som man kan investera i en lunchdejt, en sväng förbi bolaget och plocka upp lite rödvin... Och skola? Nej, inte en sån här dag. Det enda i pluggväg jag har gjort är att plöja ett kompendium om förhandling medan jag väntade på lunchdejten. Precis lagom alltså. Nu ska jag bara mysa i hemmets lugna vrå och flyttstäda bland mina gamla dokument för att se vad som ska slängas och vad som ska få flytta in i min nya dator. Kl. 17.00 vrider vi på tempot, då ska jag faktiskt till gymmet ingen och köra bodypump, sedan fort som fan duscha och piffa och hem och hämta vinet, för att kl. 19.00 sladda in på bergviken för en mest troligt grym middag hos Sandra och Oskar. Johan och Hanna kommer oxå, så det blir tydligen en überparmiddag, men så länge jag slipper spela nåt jävla spel så tror jag det blir astrevligt!


Kvällens värdpar och kvällens dryck som demonstreras av Sandra

Spinning 22,69 kr

Egentligen skulle det ha blivit bodypump idag, men instruktören var sjuk så jag installerade mig på min favoritcykel och körde spinning en timme istället. Jag har varit lite rädd för spinningpass som är över 45 min långa, men det är ju faktiskt dem som är the shit! Spelar ingen roll hur trött, seg och stel man är i benen när man kommer dit, man hinner få igång kroppen och kan stiga av cykeln pigg och fräsch (men dyblött av svett) en timme senare.

Tisdagskoma

Satan i gatan vad trött och seg jag är och har varit hela dagen! Undrar om en halvkort promenad med Filip och Fredrik i iPoden kan råda bot på det? (Jag gillar de där nissarna så mycket att jag gärna lyssnar på en bok som heter Tre nötcreme och en moviebox.) Eller ska jag bara gilla läget och leva vidare i min tisdagskoma? Bara fundera lite...zzz...innan jag...zz..bestämmer mig...zzzz


D-uppsatsen inlämnad!

Äntligen! Nu tror jag inte att vi kommer att skriva ett ord till på den där uppsatsen. Idag lämnade vi in den definitivt. Inga fler kompletteringar! Välkommen tillbaka livet! Som jag har sagt i någon vecka nu så ska fira detta med att städa. Låter helt jävla vrickat, men då har ni inte heller sett vår lägenhet och det skick den är i nu.


Och svaret är...

En snabb koll på busstidtabellen gav mig svaret på frågan om morgondagens spinning. Jag måste åka bussen som går kl 06.00 för att hinna i tid. Är framme på gymmet kanske 06.25. Så får jag stå med näsan mot den låsta dörren i 35 minuter innan gymmet öppnar. Det lät ju kanske inte som något som kommer att inträffa. Svaret är alltså nej.

Spinning+core 24,58 kr

Vilken behaglig dag! En hemmapluggdag utan smink, högklackat och kånkande på dator. Har dessutom sovit i en säng inatt (och inte på en luftmadrass som annars tillhör vägglössoffers vardag). Vi har tillfälligt lagt beslag på svärmors hus medan hon solar i Puerto Rico. Så imorse blev det en promenad runt Bergnäset, åt sedan frukost och vips så var det dags att plåga de lurviga ännu mer med lite spinning och sedan core. Instruktör idag var humana Anny, istället för mördarmaskinen Sofie, men jag svettades som vanligt ändå. Jag har inga planer på att röra mig nåt mer idag. Istället har siktet djävt inställt på spinning kl. 07.00 imorgon. Mina ben är stumma som trästockar och jag är fortfarande rätt så morgontrött; tror ni jag klarar det?


Bodypump 26,82 kr

Månadens 11:e träningspass ägde rum igår. Söndagsbodypump kl. 16.00 är rätt så perfekt förutom att den alltid hamnar mitt i fenomenet "söndagsmiddag". Det är lite krångligt att börja ställa krav på middagstider när det aldrig är jag och Fredrik som står för den där middagen, utan det handlar alltid om att vi bjuder in oss till diverse släktingar. Och om det bara vore så väl att träningen varade en timme och man snabbt kunde förflytta sig med buss, men inte i Luleå en söndag, för det går ingen buss från Porsön förrän kl. 17.33. Och så ska man dessutom ta sig till gymmet. Inget annat inbokat mellan kl. 15.00-18.00 på en söndag alltså.


Kungsholmen

Alex Schulman har en förmåga att ibland beskriva saker ganska träffsäkert. Det här hoppas jag till exempel är jag  i en inte alltför avlägsen framtid.

Bilden är lånad från Jennie

Non smoking

Jag har inte rökt en cigg på 8 dagar. När man inser sånt och tycker att det känns som en evighet  blir man medveten om att man faktiskt drar i sig en hel del gift. Rätt ofta. Men nu har det blivit en paus i det där och det känns ganska fräscht. Men jag känner på mig att det kan bli fest nästa helg och då ska jag bättra mig.


Hemmakväll

Fredrik har varit på hockey ikväll och nu är han nog på väg till Invit för att ta några öl. Han hade verkliga svårigheter med att jag skulle vara hemma. "Vill du följa, du kan ju köpa ståplats?", "Men ring nån nu och hitta på nåt". Visst är det kanske vanligare att han är hemma medan jag är ute, men jag klarar faktiskt oxå en kväll all by myself. Det är till och med rätt skönt. Sitter och kollar på P3 guldgalan och nu ska jag även läsa min dagliga skörd bloggar.

Spinning+core 29,50 kr

Skönt att runda av veckan med ett ordentligt träningspass. Nu blir det after work, fast egentligen inte. Inget jobb och inget AW-gäng, så jag kallar det väl middag ute med my love istället! Rödvin ska jag ha i varje fall!

Två veckor senare

Biceps: 28,1 cm
Rygg: 76,5  cm 
Midja: 71,3 cm
Mage: 82 cm
Stuss: 88 cm
Lår: 50,7 cm
Vad: 34,7 cm

Mycket lustiga mått... En del har ökat och andra har minskat, även om jag mest tycker att det stått jävligt still.  Men att vaderna står för den största minskningen känns lite skumt.

Spinning 32,78 kr

Det gick bra på slutseminariet. Tur att våra huvudopponenter är mycket snällare än vad vi är. Iallafall vill jag bara säga att jag hade en fantastisk upplevelse på spinningcykeln idag. Jag blev nästan lite förälskad. I 60 min intervallspinning. Psyket, kan jag boka en säng? Börjar tröttna på luftmadrassen här på Lusstigen.

Judgement day

Idag är det slutseminarium för D-uppsatserna. Känner mig lugn inför det, är bara glad att det börjar först kl. 13.00 och tills dess finns inget bättra att göra än att gå en sväng på stan. Jag har inte varit i stan sedan jag och Jennie köpte babykläder till lilla Ebba någon dag efter nyår. Så nu har jag massa grejer att shoppa!

Bodypump 36,88 kr

Igår blev det bra med motion! Två vändor travande fram och tillbaka till universitetet blir sammanlagt två timmars promenad + en timmes bodypump. Skönt! Ninva var instruktör igår, aslänge sen jag tränade för henne. Hon har faktiskt kommenterat här i bloggen en gång så jag vågar inte göra någon recension av henne, haha. Well, hon är lite galen, men jag gillar att man får lite undervisning i anatomi mellan låtarna. Vad olika muskler heter och hur många fästen de har osv.


Life's good

Åhh, vad är det med tekniska prylar som alltid ska jävlas? LG har varit riktigt ironiska mot mig och skickat med två installationsskivor till min nya notebook. Tror ni att datorn har någon CD-rom? Självfallet inte. Fan vad roliga ni var då.


Omelett

Bra och snabb middag som har seglat upp på tio-i-topplistan här på Lingonstigen är omelett. Är klart på 5-10 minuter (vispa ägg med lite mjölk, salt och peppar och häll i stekpannan, låt stelna) och himla gott med nån fyllning, typ kräftsjärtar eller salami, lite kryddor och creme fraische. Ett stort lass sallad till och sen var det inte så mycket mer att göra än att käka. Behöver jag säga att det är proteinrikt och har lågt GI?


Spinning+core 42,14 kr

Måndagens träning var spinning och core. Tror jag måste intensifiera mitt spinnande, för som det är nu kommer jag knappt ihåg mina inställningar på cykeln från ett pass till ett annat. Men nu när äntligen dessa förbannade helger (okej, jul och nyår är okej, men sen räcker det! Trettondagsafton, what?) så kommer alla passen igång på gymmet och då brukar det passa lite bättre in i livspusslet.

Bodypump 49,17 kr

Även denna dag har jag ägnat ett antal timmar åt uppsatsen (men snart är det över, inlämning kl. 12.00 imorgon), men jag har även hunnit med att vara lite hurtig. Jag och Elin inledde söndagsmorgonen med en promenad och kl. 16.00 var det dags för ännu ett möte med Sofi "jag fick barn nyss, men guuuud vad smal jag redan blivit, tappar typ brallorna!!". Nu sitter jag och kollar på Leila som bakar nåt smarrigt och blir sjukt sugen på nåt gott. Hmm... kanske en blåbärssmootie senare ikväll... för det är ju preeeecis det jag är sugen på och absolut inte Ben & Jerries-glass eller nåt sånt!

Löpband+Bodypump 59 kr

Jag är galet dålig på att uppdatera just nu. Herregud, det där bodypumppasset tränade jag i fredags! Och innan det 30 min på löpbandet som gjorde att jag svettades som en galning hela bodypumpen sen!

En timme på löpbandet 73,75 kr

Idag var det inget pass som fungerade med mina planer, gymmet har fortfarande nån form av jullov även om helgerna är över nu. Det blev alltså konditionsavdelningen och 400 brända kalorier enligt löpbandet (undrar om dessa någonsin räknar rätt?). Jag sprang inget utan promenerade bara i snabb takt. Resonderade så att istället för att gå hem i snöovädret så skulle jag promenera inomhus och sedan ta bussen hem... men jag och bussar, jag brukar missa de där rackarna och samma idag såklart så det blev promenad hem oxå.

Bodypump 98,33 kr

Det här passet svettades jag alltså på igår, men vi hade en liten krissituation i uppsatsskrivandet så det fick bli mer sånt och mindre bloggande igår kväll. Börjar skapa ett litet agg mot instruktör Sofi som varje pass berättar hur nyförlöst och svag hon är, innan hon lastar på tungt på bodypumpen eller kör järnet på spinningen. Okej, du är värsta superkvinnan som föder barn på natten och sen hinner få på dig spinningtightsen lagom till morgonpasset kl 08.00, men jag vill inte höra det tre gånger i veckan i en månads tid (och jag går knappt på hälften av hennes pass..) och du behöver inte dela ut dina krav till alla andra. Jag som inte är nyförlöst tycker att bodypump kan vara rätt jobbigt ändå, men det här passet gick iallafall bättre än det förra så jag hoppas att det är på väg åt rätt håll igen!

Bloggdöd 2.0

Bloggdöden har sin naturliga förklaring; den stavas som vanligt UPPSATS. Återkommer i ett annat liv, eller så kanske redan imorgon!

Nu blir det nytt!


Efter många gräl om datorn skulle vara rosa eller svart fick jag ge upp. Det blev den här svarta istället för den gulliga rosa i samma modell... Skit oxå, men jag fick iallafall köpa ett rosa fodral. Kände inte att jag hade så otroligt mycket att försvara mig med när Fredrik hävdar att jag minsann förstört hans dator och använder den hela tiden. Förstört? Va, menar du när jag haft den utan skydd i träningsväskan i 2 års tid samt repat den med diverse häftklamrar, cd-romgrejen har ramlat lös och nåt galler på baksidan blivit knäckt? Vadå, var det bara det du tänkte på? Och använder hela tiden? Herregud, 10 timmar om dagen är väl ingenting, du kan ju ha den de andra 14 timmarna! Sova? Jaha, det är viktigt. Så därför blev det en svart. En svart ny familjemedlem.

De blir aldrig äldre mentalt va?

Vet inte vad som är värst, att ha en spydig pojkvän som skadeglatt varje minut konstaterar att Luleå går bättre än Skellefteå i elitserien eller en jävla surkuk så fort Luleå förlorat? Väx upp tycker jag.


Spinning+core 147,50 kr

Förutom promenad till och från universitetet så bjöd dagen på en nära döden-upplevelsen på gymmet. En nästintill fullproppad spinningsal, fyra stora tända ljus och ingen ventilation. Det var kamp om syret och jävligt varmt. Sedan ett corepass som var precis som vanligt, men efter gårdagens nära döden-upplevelse under stången var mina bröstmuskler och armar inte riktigt redo för armhävningar på tå. Inte en enda. Det kommer väl att kännas lite extra flåsigt i någon vecka innan man är tillbaka i form igen, bara acceptera. Men det är känns ändå kul och skönt att träna, och det är väl det viktigaste.

Bodypump, 295 kr

Välkommen till verkligheten! Det går inte att leva på vin, cigg och knäck och tro att man ska hålla sig kvar i trim. Inte ens om bara för någon vecka. Antagligen kommer man i form ganska snabbt igen (hoppas!) för idag var jag nära döden flera gånger under passet. Min träningsvärk kommer nog att vara rätt elak imorgon även om jag tror att 45-minuterspromenaden hem från Bergnäset (ja, vi blev bjudna på middag enligt planen) mjukade upp mig lite iallafall.

Söndag

Utekvällen igår blev ingen utekväll utan en lugn vinpimplarkväll hemma hos Cleve, jäkligt skönt! Inte alls bakis idag egentligen. Idag blir det några timmar plugg, bodypump och sen tror jag vi ska bjuda in oss på middag hos Fredriks mormor och morfar på Bergnäset. Det här med att laga middag på söndagar är inget som vi brukar ägna oss åt.


Långpromenad i vinterland

Brrr... det var kallt ute. Tårna domnade bort första 20 minuterna, men sedan gick det riktigt bra. Insåg när jag mötte Oskar och Blomman som var ute och vallade hundarna att det var mitt eget fel att jag frös. De log saligt åt det härliga vädret och det tror väl jag det om man är klädd i nordpoolskängor och såna där overaller som man hade på dagis. För då fryser man inte! Jag körde gympadojor med tunna strumpor i och dubba mjukisbrallor. Jag är inte gjord för dessa breddgrader, men det var skönt att röra på sig iallafall.

2008 firades ut


Ett urval av våra fantastiska förrätter.

Julia och Jennie


Och i omvänd ordning, Jennie och Julia


Jag och Elin


Lite kärlek...


...och lite vänskap.
Min kärlek lyckades undvika att fastna på någon av mina bilder. Men han var där!

Lördag

Tänkte dra igång lördagen med ett pass bodypump, men det verkar inte som att mitt gym kommit igång ordentligt och inte har för avsikt att göra det heller under kommande vecka. Trist! Dagens motion får alltså bli promenad precis som igår. Det är nog sjukt kallt, -15 eller nåt, men det är inte värre än att det går att klä sig från kylan. Har en het röst i mina öron när jag går iallafall, lyssnar på Thomas Bodströms bok Rymmaren uppläst av Ola Rapace...mmm.

Sex veckor senare

Biceps: 27,7 cm
Rygg: 75,4 cm
Midja: 69,9 cm
Mage: 81 cm
Stuss: 88 cm
Lår: 49,4 cm
Vad: 35,5 cm

Men vad är det för jävla fel? Mitt fläsk är gjutet i betong, det händer INGENTING.


En sista dag i träsket

Ni vet ju hur det är. Nyårslöften om att bli lite mer frekvent på gymmet, promenera mer, bli smalare, snyggare och hetare samt äta lite mer grönsaker. Men idag, på nyårsdagen tror jag inte att det kommer ske några större mirakel. Det enda jag är sugen på är Ben&Jerry´s och ostbågar och de ska intas halvliggandes i soffan. Men imorgon. Då kör vi igen!

Nyårsmenyn

Den här menyn avslutade vårt 2008. Addera en hel del vin och lite bubbel. Det blev med andra ord en riktigt grym kväll.

Förrätt

Laxsnittar med pepparrotssost

Clubwraps med äpple

Pizzaknyten med parmaskinka och västerbottenost
+ Holmas fantastiska snittar

Varmrätt

Oxfilé med rödvinsås och ost- och chilibakad potatis


Efterrätt

Vit chokladmousse med passionsfrukt och hallon

Tack Jennie för lånet av menyn.


RSS 2.0