Lilla accessoar-julafton!

Gissa om man ligger på plus som vän när man kommer med detta lass med smycken! Julia hade plockat ihop massa örhängen, armband och halsband från H&M-shopen som jag och Jennie fick dela upp mellan oss. Detta blev min skörd och jag är grymt nöjd! Tusen tack!


Ouzo

jag och Jennie provade en random grekisk restaurang i början av året och fann en riktig pärla. Ikväll var det dags att introducera stället även för Julia och Niklas och det blev en riktigt trevlig kväll! Precis som förra gången var de generösa med att bjuda på alkohol on the house, denna gång lassade de fram tre shots ouzo vardera...


Pass 19. Afro dance

Vaknade pigg som en lärka kl 8.00 imorse! Taggad som fan för träning. Friskis & Svettis City böjöd på afro dance, vilket innebar att jag fick jucka på varenda muskel jag hade imorse! Inte en enda muskeljävel är ojuckad ska ni veta! Sen åkte jag hem och målade i princip hela vardagsrummet. Lär ha träningsvärk imorgon... Ikväll har jag dock dövat smärtan med vin, men det är en helt annan historia.

Jaha, det var den fredagen det...

Allvarligt alltså! Har varit på en liten AW direkt efter jobbet (ja, det är väl liksom det som är meningen med after work...) med Valentina och Daniel. Vi tog en liten söderrunda och hann med Bauer, Marie Noveau och Brasseriett innan vi skildes åt vid 20.30. Tog buss och tunnelbana hem, värmde lite gårdagens rester i micron, såg 15 minuter av solsidan. Sen? Jag somnar. Jag SOMNAR. Mitt i Solsidan. Kan inte ens hålla mig vid liv i en kvart till så att jag lyckats se klart veckans bästa program. Tack gud för webb-tv! Och rätt skönt att vara gräsänka oxå, för då får man gå och lägga sig vid den här tiden, trots att det är fredag. God natt!

Ledin på Cirkus

Tisdag= roliga event med skivbolaget. Nej, riktigt så kommer det kanske inte vara varje tisdag, men för en vecka sedan var vi bjudna på Ola Joyce-konsert och ikväll var det dags för en lite folkligare bjudning, nämligen Tomas Ledin och hans Vägra Vinter-spelning på Cirkus. Det har varit en jättetrevlig kväll som bjöd på mingel i champagnebaren med några glas skumpa och lite snittar (har provat anklever för första gången, spännande... eller smaklöst kanske jag kan vara ärlig och säga...). Var bra uppslutning både från Nordeas håll och från skivbolaget, väldigt mycket trevligt folk! Sedan var det konsert och när Ledin spelat färdigt möttes vi upp i samma bar för mer skumpa och jordgubbar doppade i vit och mörk choklad. Denna kväll bjussade alltså på lite sommarstämning trots att vi höll på att förfrysa fötterna under den knappa halvtimme vi fick vänta på en buss som tog oss ut till Djurgården!
 
Budskapet köper jag rakt av och Ledin imponerade faktiskt ikväll. Kul att se honom i ett annat format än sommarfestival. Och ja, jag var en av dem som sänkte medelåldern i publiken...


Vinterhelvetet

Åh vad det klagades över det kalla och snöiga vädret innan helgen... Idag har vi nästan -20 och det har snöat och blåst hela helgen. Tunnelbanorna går inte ovan jord och det är stora förseningar. SL uppmanar till och med alla somn kan att stanna hemma från jobbet! Javisst, det hade ju varit soft. Om det är nån som vill ha en pensionsgenomgång eller kanske ett lån så är det bara att ta tunnelbanan till Gullmarsplan och sen pulsa i snön bort till Konstgjutarvägen. Jag bjuder på kaffe! Njaa... så funkar det nog inte riktigt. Är glad att jag har sovmorgon idag iallafall, så slipper jag värsta rusningstrafiken. I lördags kväll tog det cirka 45 min att ta mig den i vanliga fall 2 min långa färdsträckan Globen-Skanstull, så jag åker i god tid till jobbet idag. Jävla vinter!

Fredag


Nya lite spejsade strumpisar. Skyller på vinkeln varför mina ben ser ut som två stockar...


Kombinerar strumporna med strikt svinrygg och skjorta.


Oxå lite snöhelvete och -9 på det så har vi en perfekt fredag!


Ola Joyce

Ikväll var jag och fröken Jansson bjudna av skivbolaget till en showcase med Ola Joyce i O-baren på Sturehof. Vet inte riktigt definitionen på ett showcase, men han genomförde iallafall en ganska kort spelning och innan dess bjöds det på öl och vin. Ingen flashig middag denna gång, den fick vi stå för själva vilket innebar Vapiano. De har gjort om menyn och ändrat om lite i min favoriträtt taccini picante som nu hette pollo picante men smakade lika bra för det! Ola Joyce var en ny bekantskap för oss båda och en positiv överraskning då han var riktigt bra! Han påminner lite om Magnus i The Drowners som jag och Elin trånade efter i våra ungdoms dagar...


Magnus


Ola


Pass 16: Jympa Medel

Har faktiskt inte haft träningsuppehåll, har bara haft "skriva om träningen"-uppehåll. Fredrik lyckades ju smitta mig med sin hemska förkylning oxå, så ett antal träningsfria dagar har det ändå blivit måste jag erkänna. Men i tisdagsgryningen åkte jag iväg till gymmet igen. Kändes lite motigt som alltid när man inte tränat på några dagar men efteråt känns det som ett perfekt upplägg att ha allt hälsotjafs avklarat redan innan kl 8.00 på morgonen. Särskilt en fettisdag som denna som till och med bjöd på semla till efterrätt på lunchen. Kvällen har jag spenderat på Stureplan, men det är ett annat inlägg.

Helgen

Har haft en perfekt helg! Inget jäkla tvådagarsfestande som gör att man är mer sliten på måndag morgon än man är fredag eftermiddag... I fredags var vi visserligen på en sedan länge planerad after work på Cliff Barnes. Jag och Julia var lite förkylda och risiga, men vi lyckades ändå tagga till och var tillsammans med våra husbands sist att lämna (av vårt tio pers stora sällskap iaf). I lördags fick jag äntligen med mig Fredrik på Ikea och efter det blev det soffan och några filmer. Jävligt skönt! I söndags var vi alltså pigga och fräscha och var ute på söder innan de flesta hunnit vakna till liv (söder vaknar tydligen sent, vi var nästan själva på gatorna kl 11.00). Vårt favvofrukostställe har äntligen öppnat igen efter renovering så vi såg till att äta för alla de gånger vi gått dit, mötts av en stängt för renovering-skylt, suckat och gått någon annnastans. En sväng på stan och sedan bio fick avsluta alla hjärtans dag. Lite vin och mycket chill blev en riktigt bra helg! Här nedan ser ni lite bilder från fredagen:


Efter Idre

Jo, jag lever faktiskt! Känner mig lite mör efter helgen med jobbet i Idre. Fatta att jobba tillsammans fem dagar och sedan tillbringa hela helgen tillsammans för att återkomma till jobbet för ytterligare fem dagar. After work på fredag någon? Ingen? Gud vad konstigt...

Idre var iallafall fantastiskt kul! Tänkte fota en massa, men kameran låg kvar på hatthyllan här på jobbet hela helgen. Blev iallafall en perfekt solig dag i backen för alla som valde att testa skidkunskaperna och en dimmig kväll för alla med afterski, middag ute, förfest med bastu och sedan ut på nattklubben. Söndagen bestod mest av att transportera alla 17 pers hem igen.

Martin & Me


Det jag ser, det jag hör
vill jag ge till dig
Varje dag av ett liv
som en del av mig
Dom sa: det kommer att bli bråk
men aldrig skiljas åt
Ni är gjorda för varandra
som natt och dag

Så fortsätt bara andas
Vi är större än det här
Vem har sagt att det är enkelt
Att alltid brinna och var kär...

Haha, vad jag längtar efter att se slutresultatet av detta spektakel!


payback time

Har precis betalat in min första inbetalning till CSN-lånet! Ett litet vuxenpoäng för det tror jag det blev. Något måste man ju få för 1620 kr.


Pass 11: Jympa Medel

Mera medeljympa! På morgonen passar dock det här passet som handen i handsken. Man tränar inte ihjäl sig utan är pigg nog att möta dagens rabalder efter gymmet. Fick sällskap av Fredrik imorse (inte på gymmet, men väl vid frukosten och på tunnelbanan till stan) då han skulle med morgontåget till Norrköping. Han är borta ett par dagar och det känns faktiskt rätt skönt. Nu kan jag gå och lägga mig när jag vill på kvällarna, äta soppa till middag utan att komplettera med massa kött för att han ska bli mätt och kolla på de program jag vill på tv!

Pass 10: Jympa Medel

Äntligen har jag fått tillbaka min träningskompis Elin som haft ett träningsbreak ett tag på grund av hälsoskäl. Igår tränade vi efter jobbet. Blir oerhört mycket medeljympa eftersom det passar jobbschemat väldigt bra. Är lite rädd att "fastna" på den här nivån, att det liksom inte är konditionsmässigt ansträngande nog, men det funkar så länge man tar ut rörelserna ordentligt. Galet mycket folk på eftermiddagarna på gymmet, tror att många kämpar med sina nyårslöften nära i minnet ännu.

Pass 9: Jympa Medel

I fredags morse alltså. I helgen har det inte blivit någon träning utan jag har istället varit ute en sväng både fredag och lördag! Väldigt stillsamma och trevliga kvällar, men iallafall. I helgen åker vi till Idre med jobbet så då lär det bli party, men efter denna helg ska jag återupptäcka hemmakvällen och ta det lite lugnt med utelivet ett tag. Kanske man kan träna dagen efter oxå...

RSS 2.0