Pippi på fåglar


Jag pratar om Dymon som min nya hobby, men givetvis har jag kvar mitt gamla intresse att mata småfåglar. Kolla vad gulliga de är när de sitter på kö på balkongräcket för att få ta sig ett frö från mitt designfågelbord!

(Pensionärsvarning, jag vet. Men jag kan inte sluta mata dem, när det är slut frön pickar de på räcket, låter piiipiiipiiipiipiip och kollar på mig genom fönstret. Går inte att sluta!)


En ny hobby


Jag har köpt en Dymo, så nu håller jag på och märker allt som kommer i min väg! Helt galet hur det ens kan vara kul, men det är sjukt beroendeframkallande. Skriver jag någongång en bok vill jag skriva den helt och hållet med min Dymo.


Badrummet efter


Badrummet före


Minst av allt kommer jag att sakna hålen i kaklet med de röda pluggarna och handfatet i låtsas-marmor.


Yes!


Visit hm.com

Rullade ner till Globen Shopping för att fylla på både kylskåpet och garderoben. På H&M gick jag lös och provade säkert 20 plagg. Det bästa var ett par jeans som jag i slutändan inte ens köpte. Startade med prova ett par 29:or... yes, de var alldeles för stora! In igen i provhytten med ett par 28:or... fortfarande stora! 27:orna gled jag oxå i, de satt perfekt i benen men var fortfarande lite lösa i rumpan och midjan. Fattar ni hur sjukt det är, jag slutade på 26-tumsjeansen innan jag hittade ett par som passade? De var säkert väldigt stora i storlekarna, men det kändes ändå väldigt bra. Egentligen borde jag ha köpt dem bara för att rama in storlekslappen!


Fredagsfrulle


Det ser ut som en bomb har briserat i vardagsrummet, vilket jag försökt dölja på bilden. Tänkte bara stilla er nyfikenhet angående vad jag äter till frukost denna fredagmorgon. Kaffe och turkisk yoghurt blandad med grädde, toppat med lite melon och några cashewnötter. Kollar Madmen på datorn istället för Nyhetsmorgon, tyvärr Steffo men Don Draper brädar dig idag!


Världens nöjdaste


I helgen återvände vi till midsommarens paradis Vad där vi hängav oss åt diverse delikatesser. Det var egenfiskade kräftor och nyplockade kantareller... och Brillos egen kladdkaka!

(Vi som LCHF-ar tog en paus men är numera tillbaka på banan igen!)


RSS 2.0