Frukost +lunch

Cheese omelet
2 ägg
4 körsbärstomater
4-5 skivor ost
1 msk vispgrädde
salt och peppar
olja till stekning

Knäck äggen i en skål. Häll i lite vispgrädde och späd ev. med några droppar vatten. Salta och peppra och vispa ihop äggblandningen. Häll olja i en stekpanna och låt äggblandningen puttra några minuter på medel/låg värme. När äggblandningen nästan stannat, strö över skivade tomater och osten. Låt stanna, vik dubbel eller vänd om du vill.

Kände mig inte så hungrig så jag delade omeletten, får käka andra halvan till lunch... den var väldigt god varm, får se hur den smakar kall på jobbet (har ingen mikro). Iallafall, en bra kolhydratfri start på dagen och veckan! Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0