Sex veckor senare

Biceps: 27,7 cm
Rygg: 75,4 cm
Midja: 69,9 cm
Mage: 81 cm
Stuss: 88 cm
Lår: 49,4 cm
Vad: 35,5 cm

Men vad är det för jävla fel? Mitt fläsk är gjutet i betong, det händer INGENTING.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Du bygger ju muskler som ingen annan, och som du vet väger ju muskler mer än fett....Själv har jag gått ner 4kg nu...toknöjd men har ju åkt på magsjuka nu igår kväll...Skämt o sido så nu är man riktigt slimmad efter att ha tömt allt under natten som var.Hoppas ni får en grym Alla Hjärtans Dag, min lär ju bestå av SATC-boxen, litervis med vatten och morgonrocken! Haha

2009-02-14 @ 10:42:11
URL: http://hanjagochwilma.blogspot.com
Postat av: Fattygirl

Ja, muskler väger mer än fett, det är en av anledningarna till att jag aldrig väger mig. Men mina mått har inte minskat särskilt mycket sedan efter svullveckorna i julas. Så mitt enda hopp skulle då vara att muskler tar samma plats som fett och att det är förklaringen... Big chance. Well well, jag ska göra ett försök med mindre kolhydrater, det brukar funka rätt bra. Grattis till -4 kg och krya på dig!

2009-02-14 @ 12:22:34
URL: http://fattygirl.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det handlar mest om en vana om att skippa kolhydraterna, vilket jag har gjort mer eller mindre nu i fyra veckor. Skippa vinet främst där har du den största boven och ät mer fett, dvs riktigt fett som smör och sånt som kommer från djuren. OBS! Undvik mjölk drick hellre lättdryck eller vatten med citron i. Tänk så här allt som innehåller mer än 10g per 100g kolhydrater skall helst undvikas. Man kan äta frukt men undvika banan som innehåller mest fruktsocker...Gör ett försök i en månad och fuska så lite som möjligt...har väl fuskat 2-3dgr, och en av dem fuskade jag rejält och åt allt av det goda....och fick därefter ett kist-ras, magen sa ifrån. Lycka till!

2009-02-15 @ 10:21:43
URL: http://hanjagochwilma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0