Vad hände Göteborg?

Varför ligger Göteborg 1-5 år efter när det gäller kläder, frisyrer, skägg, accessoarer, skor? Jeans med färdigslitna hål och bootcut, herregud det är ju till och med modernt  igen! Alla dessa flerfärgade hårrufs (mycket nonchalant charmigt a la 2004) och fittskägg, oxå ett par bling blingstenar i öronen (på killar, ja!). Oxå skorna, alltid med en plös som täcker halva bohuslän. Och det är alltid påsk i Göteborg. Tjejerna är så göörkäcka att de måste ha två röda rougefläckar på varje kind för att matcha sin egen rosiga pigghet. Hej Blåkulla. Jag vet att Idol lockar en hel del udda människor, men jag har sett det förut. Nåt har gått fel med Göteborg.

image12


Imorgon är Idol från Skellefteå, my hometown. Därför passar jag på att vara kaxig idag. Schtaan lär väl bjuda på en del modeblundrar. Men ändå, Skellefteå är en liten tätort, Göteborg är Sveriges andra största stad. Som borde veta bättre.

Kommentarer
Postat av: nikki

Yeah för Skellefteå är nog såå mycket "före" i modet än Göteborg. Du kan inte döma alla Göteborgare för de idioterna du ser på idol!

2007-09-07 @ 10:33:03
Postat av: Fattygirl

Nikki: Se ovan.

2007-09-07 @ 12:38:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0