Fredag och lördag genom iPhonelinsen


I fredags öppnade Grönan upp sin konsertsommar med Johnossi. Riktigt skickliga och bra live! Och detta var ju som sagt bara starten. För 189 pix bjuder Grönan på ett 50-tal konserter i sommar. Svinbra, enda minuset är att de har lagt Petter+September den 3 juni då vi är på Malta! Buhuuu, gråter blod när jag tänker på att vi kommer att missa det! Får glädja mig åt Bryan Adams, Flogging Molly, Alice Cooper, Orup, Oskar Linnros, Håkan Hellström mfl istället. Blandat och bra!

Igår drog jag med Fredrik på en långpromenad runt Djurgården. Jag hade satt ett lagom mål med en kändisspotting under de 8 kilometer... och den infriades med Foppa och hans dösnygga Nicole som joggandes emot oss efter drygt en timme. Solklar 10-poängare i min bok. Och hurtighetspoäng till mig och Fredrik som promenerade 1,5 mil igår. Idag är det lika lång sträcka som mål, enda skillnaden är att det regnar och är cirka 9 grader idag. Snacka om mental uppförsbacke.


Kommentarer
Postat av: Elin

jag såg foppa i Umeå i måndags=)

2011-05-15 @ 14:02:34
Postat av: Fattygirl

Härligt! Mer Foppa till folket, men undrar vad han gjorde där? Han var väl där en del när han hade strul med sin fot, kanske har sin fotspecialist i Umeå.

2011-05-15 @ 22:19:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0