Dagens meny
Frukost: Två kokta ägg, jordgubbar med en mix av vispad grädde och turkisk yoghurt. Kaffe.
Lunch: En burk makrill i tomatsås och en boll mozarellaost. Vatten.
Mellanmål: Kiwi och några skivor lufttorkad skinka.
Middag: Korvpytt med broccoli, kålrot och squash.
Mellanmål: Bigarråer.
Har hittat mig en ny favoritmataffär i Götgatsbacken. Där fanns skånsk korv 480 g med 90 % kötthalt, utan socker och glutamat för ynka 20 spänn. Ett jävla kap. Allt var förresten döbilligt, äggen kostade 1 kr st och 600 g handskalade kräftstjärtar för 39 kr. Ett paket bacon gick lös på en femma... bigarråer 69 kr/kg. Lovely!
Lunch: En burk makrill i tomatsås och en boll mozarellaost. Vatten.
Mellanmål: Kiwi och några skivor lufttorkad skinka.
Middag: Korvpytt med broccoli, kålrot och squash.
Mellanmål: Bigarråer.
Har hittat mig en ny favoritmataffär i Götgatsbacken. Där fanns skånsk korv 480 g med 90 % kötthalt, utan socker och glutamat för ynka 20 spänn. Ett jävla kap. Allt var förresten döbilligt, äggen kostade 1 kr st och 600 g handskalade kräftstjärtar för 39 kr. Ett paket bacon gick lös på en femma... bigarråer 69 kr/kg. Lovely!
Kommentarer
Trackback