Julbord


Tack Pär för att jag fick ärva din pälsmössa! Den värmer riktigt skönt och hjälper mig att få till den rätta ryska stilen när jag poserar med Fredriks pipa! Igår målade vi naglarna röda och begav oss till Kaknästornet för årets första julbord. Högt var det, 155 m var tydligen den officiella höjden, och maten höll bra kvalitet för att inte tala om kvantitet! Även om man försökte att ta lite av varje så blev man så sjukt mätt att vi inte hade nåt annat val än att åka hem vid 23 och lägga sig i framstupa sidoläge. 

Matjessill, inlagd sill, Senapssill, Svartvinbärssill, Glöggsill, Romsill, Currysill, Kaviarströmming, Stekt inlagd strömming, Gravad lax, Inkokt lax, Kallrökt lax, Varmrökt citronlax, Varmrökt sik, Ägghalva med sikrom, Ägghalva med räkor, Skaldjurspaté, Färska räkor, Lutfisk med tillbehör, Julskinka, Kalvsylta, Pressylta, Rostbiff, Rökt kalkon, Rökt lammstek, Rökt renstek, Rökt älghjärta, Lantpaté, Leverpastej, Julkorv, Karl Johan- och tryffelkorv´, Renkorv, Munsökorv, Kanelfläsk, Vildsvinssalami, Sillsallad, Skaldjurssallad, Gubbröra, Rödbetssallad, Wieneraladåb, Pickles, Rödbetor, Inlagd gurka, Pepparrotscrème, Majonnäs, Gravlaxsås, Cumberlandsås, Västervikssenap, Skånsk senap, Äppelmos, Gräddfil, Hemmagjorda köttbullar, Prinskorv, Glöggmarinerad majskyckling, Revbensspjäll, Äggröra, Dopp i grytan, Jansons frestelse, Rödkål, Grönkål, Risgrynsgröt, Rotfruktslåda, Gratinerad blomkål och broccoli, Grillade marinerade grönsaker, Falafel, Ädelost, Cheddarost, Brieost, Stureost, Mackmyra prästost, Ris a la Malta, Daimtårta, Chokladmousse, Blandat julgodis, Pepparkakor, Fruktsallad, Vaniljpannacotta, Dadlar, Fikon, Nötter, Hallonfromage... Puh!


Vet inte varför Fredrik fotade kvittot, men då får det väl vara med här då...


Kommentarer
Postat av: Sandra

DU ÄR ALLTID SÅ FÖRBANNAT SNYGG, DU KLÄR DIG I ALLT BRUDEN!

2010-12-19 @ 15:32:20
URL: http://sandrawa.blogspot.com
Postat av: Fattygirl

Wow, tack... det var snällt sagt! ;-)

2010-12-19 @ 19:21:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0