Herbs...

Nu ska jag iväg och köpa örter till min årliga örtagård som jag har i ett hörn av balkongen. Brukar alltid köpa pepparmynta i en förhoppning om att det ska bli mojitodrinkar, men jag brukar aldrig ha övriga ingredienser hemma så den har stått orörd medan stackars basilikan och timjan har fått sig ett rejält nyp varje gång det ska göras marinad eller kryddsmör. Kanske vore smart att köpa dubbelt av dem då kanske?

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Kommer du ihåg kelloggsreklamen, "Kelloggs, väcker tigern i diiiiiig"? Jag får samma sång i huvudet, men med denna text "23 bast, väcker tanten i diiig" ;-P Men du är inte ensam. Jag fick en planera-blommor-från-frön till baklongen i år tanke, stoooora planer. Men sen såg jag att prislappen för detta evenemang blev långt över budget och då väcktes snåltanten i mig till liv. Hon är stark hon. Men! Du måste sätta kort på din köksträdgård sen när du är klar!

2009-05-13 @ 19:07:07
URL: http://collieforever.blogg.se/
Postat av: Fattygirl

Att driva upp växter från frö känns ju snäppet vuxnare... men jag har oxå funderat över det faktiskt. Jag har däremot ingen åldersnoja över att jag är 23 år fyllda, känner mig nästan för ung och omogen istället. Så jag kompenserar med en egen kryddträdgård =)

2009-05-13 @ 22:22:23
URL: http://fattygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0